Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Szerintem ha csak visszafogott teljesítmény mellett érhető el biztonságos működés akkor ahány százalék teljesítményt bukok emiatt akkora százalékát kellene visszafizetniük a vételárnak
Amúgy a maga a csatlakozó szar teória azért gyanús nekem picit mert a 3090 Ti is már ezt a csatit használta, annak is 450W volt a hivatalos TDP-je és állítólag tesztek alapján többet is eszik a valóságban mint a 4090 nagyobb power spike-okkal, ott mégsem voltak leolvadt kártyák, legalábbis nem tudok róla, de ha lettek volna a 4090 miatt tuti előkerült volna. Értem, hogy annyira nem volt népszerű kártya 2000$ MSRP, cserébe alig gyorsabb mint egy sima 3090 de már egy ideje 1000$ alatt is meg lehet kapni akár újonnan (USÁban persze, de nálunk is olcsóbb jóval mint volt), úgyhogy mostanában szerintem többen megvették mert már nem olyan rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Microsoft Rewards
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest