Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz sutyerák007 #45364 üzenetére
Ez egy Vs topik.
Azért remélem átérzed petyke megjegyzéséből származó íróniát és az általad belinkelt idézet utolsó pár szavából eredő lényegét, mert nem vagyok benne biztos, hogy átjött a kis cinizmus.
Petyke is tudja hogy igaza van és én is tudom , hogy igaza van .Mindenki tudja hogy ez van.
De ami az Nvdiára vonatkozik abban, nem a topikokban történő hallgatásban vagy lapulásban.Kiemelkedő bevételük van a nem bányászati időszakra összenézve amúgy most is, csak megszokták a könnyű pénzt.
Nvidiánál Innentől dolgozzanak meg érte hogy jobb legyen, Hozzanak CPU-t, adjanak jó VGA-t ,és fejlesszenek ahogy eddig tették, mert más különben mélyrepülés lesz ha jön az új gen ha nem. AMD ügyesen dolgozik, eléri a sikereket kemény melóval, de rohadtul beáraznak sajnos, ahogy a lóra ülnek és ebből nem fognak engedni ők sem ráadásul egyre jobban érik nekik az árukapcsolásos sztori, ami igazából csökkentheti a piaci szereplők számát vagy VGA vagy Cpu téren.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest