Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok, lehet már kitárgyaltátok de nem olvastam, az érdekelne hogyan lehetséges az amd és intel ilyen csúfos lemaradása az apple chipekkel szemben? Nevetségesnek tartom hogy még most sem tudtak reagálni, nem tudom elhinni hogy ők a háttérben nem fejlesztettek hasonlót.
Vagy nekik ennyire nem célpont a kreatív részleg, elég pénzük van a gamer arcokból?Most találtam ezeket
Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- GAINWARD RTX 4090 Phantom 24GB - 36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 5090 GAMING OC 32G - bontatlan, 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.