- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok, lehet már kitárgyaltátok de nem olvastam, az érdekelne hogyan lehetséges az amd és intel ilyen csúfos lemaradása az apple chipekkel szemben? Nevetségesnek tartom hogy még most sem tudtak reagálni, nem tudom elhinni hogy ők a háttérben nem fejlesztettek hasonlót.
Vagy nekik ennyire nem célpont a kreatív részleg, elég pénzük van a gamer arcokból?Most találtam ezeket
Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.