Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen széket vegyek?
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Tudomásom szerint mindig is elérhetők voltak a Google cloudban (Google adatközpontokban) nvidia PRO kártyák. Nem tudom, most hogy kell őket hívni, régen teslák voltak.
A stadia egyik lába szerintem csupán az, hogy a rendelkezésre álló hardver monetizálása valamiképp. A pro szegmensben a CUDA miatt nyilván mindenki az nvidiát keresi.
Tehát szerintem azért nvidia, mert már úgy benne van a gépekben.Egyébiránt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy NV gépek kerülnek a Google-höz. Mármint armos.
És akkor egy csapással még van oldva a bérelhető arm és cuda is.A másfajta feladat gyanánt pedig AI játékosok tréningjét tudnám elképzelni. A Stadia lehet a játékok metaverzuma, amit már felkészült NPC-kel töltenek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- ASUS GeForce RTX 4070 ROG STRIX OC videókártya eladó /Garanciás/
- Asus GTX660-DirectCU2 II 2 GB GDDR5 192 bit PCI-E Videokártya
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB Garanciával!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 12/18 mag, 36 GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA 0372AB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest