Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
olymind1
üzenetére
Az RTX3060 akkor legyen 450, én most hirtelen 444-ért találtam RX6600XT-t az a +/-20 euro lényegtelen. Ha tényleg $350-ért jön az intel "csoda" akkor az német áfával, euróra átváltva épp 400 euro alatt marad.
Ha egy sapka sz@r lesz akkor azon a +20-30euron nem fog senki variálni,nem veszik meg azt' így járt az intel. Ha valami véletlennek köszönhetően mégis jól sikerülne, akkor még be is jöhet nekik. Anno is volt aki megvette az L és LE kártyákat is, mert erra futotta
Szerintem az igazán érdekes az A770/A780 lesz, ott azért nagyobb játéktere marad az árral az intelnek - már ha lesz belőlök valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Futás, futópályák
- BMW topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest