Hirdetés
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az elhalálozás a legsúlyosabb eset. De akárhogy színezzük, igénytelenség, és korlát a tuningban.
(#4101) Asbee: Nem kell ehhez jósgömb.
Érdekes, 3 éve megtervezte az AMD a GCN architektúrát, és jééé, tök az az irány kell, arra megy az ipar. Ha Te nem látod, akkor nyisd ki a szemed.(#4102) TTomax: Veled ellentétben én értelmeztem amit írtál. Amire ragáltam, annak semmi köze a fentebb általad leírtakhoz. A GCN nem azért fejlődött, mert rossz lett volna az irány, vagy mert hatalmas szükség lett volna rá, hanem belekerültek új lehetőségek, képességek, amik az évek során felmerültek igények. A Maxwell-es dologgal csak arra céloztam, hogy ahhoz képest, hogy szóvá tetted, hogy a GCN már a harmadik frissítését éli, az NV még az első generáció funkcionalitását sem volt képes letenni az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti Phoenix
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix
- GARANCIÁS!!! Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó
- /FRISSÍTVE 02.18./ - XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érdekes, 3 éve megtervezte az AMD a GCN architektúrát, és jééé, tök az az irány kell, arra megy az ipar. Ha Te nem látod, akkor nyisd ki a szemed.