Hirdetés
- Autóhifi
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Nekem nem fáj, felőlem a matroxot is kedvelheted, én csak leírtam a véleményemet

(#349) FaTHI: ki beszélt itt hd7800ról? a kutyát nem érdekli kb
én akkor most hozzam elő a füstölgő 590eseket? nem is volt olyan régen....tahitiről van szó meg a gk104ről, milyen driver mizéria ?
cserélgetem a beta drivereket és semmi bajom nincs velük, speciel a cry 3 miatt jött a beta 7es is és picit gyorsított is rajtavégtelenségig lehet folytatni ezt a vitát, kár szerintem
uncsi már, abu leirja 8 milliószor hogy a gcn előnyben van az új dx11es játékokban, után rögtön jön 10 hozzászólás hogy az amd driverek igy szarok meg ugy szarok meg nv a király
komolyan mondom tök gyerekes
szegény Abut sajnálom, hogy próbál szakmailag érvelni, győzködni elvakult nv fanokat
tök felesleges
időpazarlás.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én akkor most hozzam elő a füstölgő 590eseket? nem is volt olyan régen....