- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaplap nem kompatibilis a videókártyával?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz keIdor #25689 üzenetére
Ezek tények. Illetve, ha valamivel erősebbre tervezik a nyitott hűtős verziókat belőlük.
Igen, az Overclocker's dream az gáz volt, de nyilván (vagy inkább remélhetőleg) senki nem vette komolyan.
Nálam amúgy ugyanakkora ballövés volt, hogy pl. a Maxwell whitepaperen ez figyel a fedlapon: "Featuring Maxwell, The Most Advanced GPU Ever Made." [link]
Nyilván ugyanolyan cáfolhatatlan/alátámaszthatatlan marketing humbuk, mint az OC dream, de érdekes, hogy ezen senki sem háborodott fel. Vagy hogy pl. hogyan úszhattak meg egy akkora disznóságot, mint a GTX970 memóriás ügye. Mert utóbbi mellett szerintem eltörpül egy gyenge refhűtő, vagy ilyen elejtett marhaságok, mint hogy OC dream, egy nem annyira OC barát kártyán...(#25690) tom_tol: Természetesen értem a szempontodat is, és meg is értem, hogy voltak akik inkább az azonnali kapható termékért mentek. Ugyanakkor erősen elgondolkodtató, hogy ma is a zárt rendszerük van erőltetve, amikor már rég van szabvány is...
Szerencsére én is jól elvagyok a 80Hz-re tuningolt Dell IPS-emmel, V-sync nélkül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest