- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Jó ezt az 1070 értéktartás dolgot inkább egy keserű viccnek szántam. Itt nem rólam van szó, hanem a Vega bemutatóról... én örültem volna legjobban egy konkrét termékbejelentésnek, amit sokan vártak a csodavisszaszámlálóval.
Mindössze kicsit kritikus vagyok a gyártói fanatizmussal szemben ami kísértetiesen hasonlít a pártszavazás jelenségéhez. Bármit csinálnak az úgy jó, és fejhez szorított puskával se vennének az elkentábortól... maximum kis hümmögés, "ez már csak ilyen".
Kvg:
:
(1070-el pedig maximálisan elégedett vagyok, kvg kollégának is mondanám: jelenleg olyan játékokkal játszok, ami 60-70%-ban terheli az i5-öt FHD, ultra 60 FPS mellett. Ha érezhetően kelleni fog CPU, akkor jön mellé egy i7/Ryzen ha jó lesz. Plusz a mátrix szorzásos képfeldolgozós és machine learning kutatáshoz, avagy munkára tökéletes a 8 GB RAM CUDA magokkal, otthonra. Ehhez nem elsődleges a CPU. Sajnos AMD erre jelenleg 100% alkalmatlan szoftveres részről, de már látom náluk is a fejlődést a CUDA fordítóval.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest