Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Én látom szabad szemmel a difit AMD DX és Mantle között, ami van, az nem kevés. Én mindig érzékeny voltam erre, mindig igyekeztem gyors, kis késleltetésű kütyükkel körbevenni magam. Ugyanakkor többen nem vettek észre SEMMIT ezen két mód között sem. Én ebből arra következtetek, vagy nem érzékenyek erre, vagy túl gyenge a többi hardverük, hogy kijöhessen a különbség.

Nv DX-et nem volt még módom tesztelni, de előre leszögezném, nem hiszek a csodákban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahhoz tudnám hasonlítani ezt az input lagos dolgot, mint kocsikban/motorokban az "elektromos" gázpedál. Ott sincs felháborodás, hogy nem azonnal reagál, mégis hatalmas a difi, a bovdenesen húzol gázt és azonnal megindul, az elektromoson meg húzol gázt, kis gondolkozás, rossz esetben meg is torpan, és csak utána indul el....
Nyilván, a durva szélsőségek ott is kapják a savat, de a kevésbé gyenge megoldások már nem....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nyilván, a durva szélsőségek ott is kapják a savat, de a kevésbé gyenge megoldások már nem....