Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Mi?
Ezzel ráhibáztál, mert nekem megjelenés után nem sokkal egy sima 9700 került a gépembe (BBA típus) és soha egyetlen driver bajom nem volt vele, pedig vagy 3 évig azt használtamNyilván játszottál valamennyi megjelent játékkal ugyebár...
Silent Storm nevű játék megvan? Gondolom hallani se hallottál róla...
Fix helyen fagyott. Hogy csak egyetlen példát említsek (a korabeli játéktesztek is említették, hogy nV-vel problémamentesen fut, míg Atival gondok vannak). BBA volt nekem is. Hja, cirka 2 év alatt megdöglött az egyik RAMDAC a kártyán, aztán olyan 4-5 éves korában a kártya is elhalálozott, már egy kollégám gépében (ez volt az egyetlen meghalt vga a környezetemben).
De sebaj, told csak az általánosítást, hazudtolj meg mindenkit...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel ráhibáztál, mert nekem megjelenés után nem sokkal egy sima 9700 került a gépembe (BBA típus) és soha egyetlen driver bajom nem volt vele, pedig vagy 3 évig azt használtam
Silent Storm nevű játék megvan? Gondolom hallani se hallottál róla...