- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt említeném meg, hogy tavalyi driverrel tolok mindent, probléma nélkül (és anno is csak azért frissítettem az előző 2 éves drivert, mert a BF4 induláskor mindig szólt érte, és már állatira idegesített, pedig gond nem volt).
Ezen kívül az nvidia hátra fújós hűtése is sokkal jobb mint amit az amd valaha nevezett ref hűtőnek... Szóval ha valaki SFF-ben gondolkodik, mint én, akkor must have. Plusz ugye eleve nem is fogyaszt illetve melegszik annyira. Nem fogom leszarozni az AMD cuccait se, mert nyilván nem azok, de nekem eszem ágában sincs jelenleg másban gondolkodni, annyira bevált a rendszer, ami lassan 3 éve fut 24/7-ben.
Egyszer nem találkoztam olyan gondokkal mint előtte amd-vel, hogy a catalyst összevissza működött, sokszor el se indult, itt egy dll, ott egy sys kékhalál, amott egy .net probléma, 3d módban felakadó órajel, ilyenolyan játék gondok. Csoda volt ha pár napos, vagy hetes uptimeom volt, most meg pár havonta indítom újra a gépet, akkor is azért, mert a w7 netlogon rendszere hányja össze magát úgy, hogy a médiajátékos már nem tud bejelentkezni...
El lehet gondolkodni, hogy kinek mi ér többet... a biztos üzem, vagy az a pár plusz fps, netán a csak papíron létező előnyök, meg über technológia...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- XFX Swift AMD Radeon RX 9070 XT 16G - alig használt - garancia: ALZA.HU 2028 decemberéig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest