- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- 3DMark Vantage eredmények
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
MiklosSaS #986 üzenetére
Üdv és tiszteletem.
Kedves: MiklosSaS"Melegedik rendesen. Kicsit elbaltázta a "zintel" a dolgot a pasztával.", erről már sajnos olvastam, de ezt a pasztázást hogyan is kellene értenem, láttam a képeken hogy le is szedik a kupakot ha leszedem egy pengével sérühet a proci?
A másik gépem egy régi vas LGA 775 zintel proci 2 magos és melegedik rendesen 70 fok általában, ha a kupakot leszedem, lehet hogy jobba is tudom hűteni vagy butaság a kérdésem?A porcik müködését csak elméletileg ismerem, hogy mit is csinál, de itt a továbbiakat már nem is értem.
Ha lehet kérdezném hogy mit is jelent a 20 szál és a 8 szál a prociban, bocs a láma kérdésemért.
A lényeg játékban és teljesítményben mit is hozhat, ha renderelek is éppen és a 8 szál van a prociban vagy 20 szál-ra váltnék?
Az ujj gép épitést tervezem és ezért kérdezelek is meg mert tapasztaltabb is vagy mint én.Köszönöm ha esetleg válaszolsz, ha időd is engedi.
Tistelettel, István
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 9 9900X 2,5 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged