-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm a segítségedet és ajánlatodat, hétvégen ha időd is engedi írjál egy privatot ha lehetséges és biztosan válaszolok.
Üdv, István
-
IstvánLászló
őstag
válasz
MiklosSaS #986 üzenetére
Üdv és tiszteletem.
Kedves: MiklosSaS"Melegedik rendesen. Kicsit elbaltázta a "zintel" a dolgot a pasztával.", erről már sajnos olvastam, de ezt a pasztázást hogyan is kellene értenem, láttam a képeken hogy le is szedik a kupakot ha leszedem egy pengével sérühet a proci?
A másik gépem egy régi vas LGA 775 zintel proci 2 magos és melegedik rendesen 70 fok általában, ha a kupakot leszedem, lehet hogy jobba is tudom hűteni vagy butaság a kérdésem?A porcik müködését csak elméletileg ismerem, hogy mit is csinál, de itt a továbbiakat már nem is értem.
Ha lehet kérdezném hogy mit is jelent a 20 szál és a 8 szál a prociban, bocs a láma kérdésemért.
A lényeg játékban és teljesítményben mit is hozhat, ha renderelek is éppen és a 8 szál van a prociban vagy 20 szál-ra váltnék?
Az ujj gép épitést tervezem és ezért kérdezelek is meg mert tapasztaltabb is vagy mint én.Köszönöm ha esetleg válaszolsz, ha időd is engedi.
Tistelettel, István -
IstvánLászló
őstag
Nagyon jó ötlet ez a topik és nekem is segítség és köszönöm hogy olvashatom.
Az eredményedhez grat!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel i7 9700K
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest