- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz KillerKollar #52111 üzenetére
"szerintem egy 700$-os "flagship" kártya ami a "csúcs" (legalábbis desktop gamer PC-kben) GA102-es lapkára épül és alig 10%-al lassabb az 1500$-os 3090-nél szerintem ki kell, hogy elégítse ezt az elvárást."
Erre az elvárásra térjünk vissza, mikor a "kielégítéshez" nem 1440p-ben meg 1080p-ben kell renderelni és onnan felskálázni 4K-ra...
Kezd ez az "Ultra" beállítás olyan lenni, mint usákoknál az iskolai eredmények... Nem elég jók a mutatók, hát csökkentjük a ponthatárokat.
Szerintem egy grafikára gyúró AAA játéknak pont arról kéne szólnia, hogy beletesznek mindent, ami technikailag lehetséges, optimalizálják amennyire lehet, aztán majd jön valami, ami képes is az összes effektet egyszerre kitolni.
Mint ahogy a 3090 se képes 8K-ba játékokat futtatni értelmes sebességgel. Eleve ha fél tucat játék van, aminél egyáltalán be lehet állítani akkora felbontást...[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest