Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
fudi2002
veterán
válasz Pro!Petya #7796 üzenetére
[link]
"Do not use voltages that are too high for SOC and DRAM. The calculator will tell you which range of values you should try for a stable result. Generally, the best SOC values fall between 0.97–1.025 V."Illetve:
Ha jól gondolom nem poénból mutatja a progi 1.1 soc felett pirossal.Szóval ezek alapján én nem javasolgatok senkinek magasabb értéket.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
weri
senior tag
válasz fudi2002 #7853 üzenetére
En ezt alairom, de tapasztaltam hogy 1-1.1-es soc fesznel ingadozott a teljesitmeny, mihelyst fellottem 1.15-re (eltelt par nap mire rajottem) meg szuntek az akadasok. Egyebkent annyi fele dolgot olvastam mar neten, voltak olyan iromanyok ahol 1.3-ig is lehet tolni a soc feszt :d
A masik meg, ha tenyleg tul sok lenne ez a fesz akkor valoszinu hogy nem engedne a lap, vagy csak szimplan jelezne a bios is.Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
-
M0ng00se
őstag
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Napokban újítottam be Asus B450F gaming alaplapot egy Ryzen 7 2700X-el együtt. Van esetleg valami olyan tanács hogy mit hogy érdemes beállítani esetleg milyen drivert szoftvert érdemes felrakni a gépre? Valaszaitokat köszönöm
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
MiklosSaS
nagyúr
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Pro!Petya
addikt
válasz fudi2002 #7855 üzenetére
Könyörgöm mutass már valami friss irományt, ne csak a tavalyi és matisse előtti 1000/2000-es szériához tartozó linkekkel szemeteld tele a topikot bizonygatva az "igazad".
Igen ismételten amit bedobtál megint csak márciusi , de elég friss azokhoz képest amit eddig mutattál mert ez legalább idei, csak rá 4 hónapra jött ki a matisse......Jah és gratulálok hogy kemény 0,060 - 0,075v-al beljebb vagy soc feszben mint a nagy átlag.
Szép a screenshot ami ugye még mindig nem bizonyít semmit mert full instabil rendszeren is lefut az aida.. Na de mindegy.Szerencsére ott van pl mozso forumtárs mérése ( [link] ) is szintén 3900X-el , lazább timinggal , ramnál sokkal kevesebb fesszel és 1,081V -os soc-al , és durván jobb a mérése minden téren ezek ellenére a tiédnél + még cpu órajelben is alacsonyabban ment az övé (még ha csak kicsivel is) de az is farag a Read/write/copy-ból. Szóval ne haragudj ha fentartással kezelem a te etalonnak szánt mérésed a feszekkel együtt.
A calculátorban meg a maxhoz (piros) mezőre írt véleményed hadd ne kommentáljam.
Senkinek nem kötelező tuningolnia, aki meg mégis azt csinálja az tisztában van a kockázatokkal. Ha valami elpukkan akkor már qvára mindegy hogy 0,5v v 0,05v miatt volt. Eddig se volt senkinek ajánlgatva eszement extrem feszek, maximum az optimális felett kicsivel,de most már fejezzük be ezt a fesz körüli históriát. -
fanti
addikt
Egy igazán meglepő eredmény.
A VEGAS legújabb verziója fűtötte föl eddig a legjobban a procit.
Jobban mint a Prime95 small fft tesztje, vagy mint egy 64 fős BF 1 multi.FullHD, 30fps anyagot (2 órás) vágtam össze 20 percre, rendesen effektelve, nagyjából 12 perc volt (elképesztően gyors) a render, mert az 5700XT is besegített szépen (~50%), de a 3700X magjai is mind majd 100%-on tepertek.
XFR+PBO van beállítva, és így a 8-ból 3 mag ment 4400MHz-en, 3 mag 4350MHz-en, és 2 mag meg 4325MHz-en.Összesen 7 órát melóztam a filmen.
[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz Pro!Petya #7860 üzenetére
Csak a Te kedvedért. Úgyfest talán mégsem fogja vissza a kis fesz?
Szerinted full instabil rendszert használok immáron 2,5 hónapja?
Kb akkor linkeltem az első ilyen shotot.Mozso kolléga Bdie-t használ, ugye az megvan? Ugye azzal tisztában vagy, hogy ott a subtimingok alapból másak. Ami nálam Trfc 520 nála az kapásból 400 környéki.
Trcdt ne is említsem, ami nálam 19 alá nem vihető sajnos."A calculátorban meg a maxhoz (piros) mezőre írt véleményed hadd ne kommentáljam."
Sztem, ha majd annyit tettél le az asztalra mint 1usmus, akkor nyilván a véleményedre fogok inkább hagyatkozni, addig is maradok inkább az ő változatánál.És valóban itt fejeztem be a témát, megígérem. Bármi képet hoznék újabb bizonyítéknak, nyilván igazam úgysem lesz. Peace
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
nagyúr
Üdv ismét. Ahogy ígértem, az aláírásomban lévő konfigom ramjait "bereszeltem" dram kalkulátor (1.6.2. ver) után (1Usmus-nak respect , XMP profil betöltéssel egyszerűen a Windows nem állt fel... )
Amit ez kiköpött, mindent beírtam a BIOS-ban, van amit 2-3 helyen is be kellett állítsak (pl. Gear Down mode, stb), a ram OC menüket AUTO-ra tettem (disabled nincs), nem tudom hogy elég lett volna e az első fülön beírni az XMP profile alatt, biztosra mentem, mindenhol átírtam mindent, a feszeket és az ellenállásokat is.
Ez lett belőle:
Ezzel így meg vagyok elégedve (nem csak mert szépek a számok).
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kérdés, van bármi szükségem az AMD chipset driver telepítésére?
Full alap W10-el 2195 - 4192MHz között mozog a 3600-as proci. A HWinfó szerint 0.9-1V körül kapnak idle-ben a magok.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
csiga8
senior tag
válasz CPT.Pirk #7864 üzenetére
Az X470-es lapomnál sem telepítettem, és legutóbb a B450 Toma Max-nál sem. ( másodszorra)
Előszőr saját magának frissített a Win10, minden jó volt, de gondoltam azért felteszem az AMD saját driverét. ( legfrissebb a netről) Onnantól a TRIMM funkció nem ment az SSD-n, ( HD Sentinel ) így újratelepítettem a WIN10-et AMD driver nélkül és ismét jó lett.
-
mozso
senior tag
válasz fudi2002 #7862 üzenetére
Kísérletezgettem én is. Azt vettem észre, hogy az SoC feszültséget -0.01875v helyett -0.02500v offsettel működtetve 25MHz-el jobban boostol a proci kis és nagy terhelésen is szinte az összes magnál. Viszont, ha tovább növelem a negatív offsetet, mindjuk -0.03250v vagy -0.03500v-ra, akkor már rosszabb a teljesítmény, mint bármelyik fenti feszültségnél, sőt még a kezdeti -0.01250v offsethez képest is.
Szeptemberi setup -0.01250v SoC offset:
Új setup -0.02500v SoC offset:
AIDA, Cinebench és CPU-Z is gyorsult az új setuppal. Mondjuk nagyon kevés, mindössze 0.5-0.8% a javulás, de az jól reprodukálható. Sokszor lemértem.
Az is kiderült, hogy a HWInfo64 SoC voltage kijelzése azért nem ultra precíz, van amikor azonos értékeket mér pedig növeltem icipicit a negatív offsetet.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szóval akkor nem igazán kell a driver. Oké.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Malibutomi
nagyúr
Itt hagyok egy tapasztalatot a jovore nezve:
Ha valakinek x570 Aorus lapja van (illetve lehet a regebbi lapoknal, vagy nem csak Aorus is) es CMOS clear utan a bios splash screen-en ragad a gep, nem lehet belepni a biosba.
Le kell kotni minden SATA eszkozt akkor megjavul, aztan egyesevel visszadugni oket.
-
SECTORnooB
addikt
válasz Malibutomi #7874 üzenetére
Nálam is hasonlót fut.
-
Archttila
veterán
válasz Malibutomi #7874 üzenetére
Siman!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
veterán
válasz Malibutomi #7873 üzenetére
Köszi, ez sokaknak hasznos lehet még.
Lassan ezeket a plusz infókat bele kellene tenni az összefoglalóba, szerintem. Gyűlt már össze itt némi troubleshoot anyag.
-
Tibro5
senior tag
Elég magas az alap, terheletlen üzemi hőmérséklete a r5 3600-amnak, 45-55 fok között ugrál, viszont hosszabb ideig terhelve sem megy 75 fok fölé. Normális ez?
Msi b450m mortar max lapban van és noctua nh-u12f hűti, házhűtés is van bőven.
65W tdp-től kevesebbet várnék, az elődje i5-6500 30-35 fokon ment idleben.[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
Ez ettől bonyolultabb. Intel és AMD másképp számolja a tdp-t szóval már itt el is bukott az összehasonlítás. Illetve ez kisebb csíkszélességen gyártott. Magának a chipletnek jóval kisebb a felülete, mint ezelőtt ezért hiába van rajta akár milyen szuper hűtő melegebb lesz mint a korábbiak. Kisebb felületre jut ugyanannyi hő mint eddig. (1700x-em 33-40 körül van idle)
A terhelt hőfok teljesen oké, az idle 55 azért már magas, a windows háttérben folyton frissít az tud ilyet okozni.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Gróf...
aktív tag
Nocsak! Termodinamika nagymestere! Taníts még minket!
Tehát azt akarod mondani, hogy a kisebb hőforrást a hozzá képest nagyobb kupak és szintén nagyobb hűtő kevésbé hatékonyan tudja kezelni? Hogyan számoltad ezt ki?
Mondom másképp: A tűzhelyre felteszel egy lábosba fél liter vizet és nagy lángon melegíted. Mindez több idő alatt fog felforrni mint egy liter víz kis lángon?
Vagy még másképp: Felhevítesz izzásig egy betonvasat (rádbízom az átmérőjét) ugyanekkor, felhevítesz egy varrótűt, ugyanilyen hőfokra, majd mindkettőt a markodba fogod. Melyik fog jobban fájni? (Nem. Nem szúrod meg magad a tűvel, mert már nagyfiú/lány vagy!)
Szerintem maradjunk a tényeknél. Ezek a processzorok látszólag "indokolatlanul" magas hőfokon ketyegnek "alapjáraton"! A jófranc tudja miért! Talán mert magas az az alapjárat! Ki tudja?!?!?Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
fudi2002
veterán
Bocsi, szóval ha lesz időm játszok vele majdan.
Én más érdekességre bukkantam, de a miértre nem tudok logikus magyarázatot. LLC8(leggyengébb) re raktam, sniper játékomban így már 4550mhzet is látok. Még nézegetem, majd ha jutok értelmesre beszámolok.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
nagyúr
válasz Gróf... #7881 üzenetére
Ha lejjebb veszed az "alapjáratot", a megszokott 40 fok vagy annyit se fog melegedni.
Arra leszek kíváncsi, hogy mikor lesz végre a RyZen 2. gen-hez igazított monitorozó program (RyZen Master-ban nézve, valami elképesztő sebességgel változnak a magok terhelései, és ezzel a Vcore illetve a hőfokok is).
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
arabus
addikt
MIT jeLent neked az hogy indokoLatLanuL?
A gyári hűtőveL is simán jó.
Nem keLL vad e Legendákat eLőadni.
Ha nem jo Akkor user error!
A hűtés fefogatás vagy minősége a hiba.Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
csiga8
senior tag
Sajnos már nincs nálam a gép, boldog gazdájánál van. Egy 3700X proci első beállításra ilyen hőfokokat tudott: ( később még nagyon picivel jobb lett) [link]
Ha jól emlékszem cirka 30-31V fok lett az "alapjárat"
Bár nem mindenki ért vele egyet, de működik: [link]
DRP4 hűtő van rajta MX4 pasztával. Másrészt a fix feszültség és fix órajel a az én gépemnél is alacsony hőfokot produkál és nem ingadozik. ( friss kép mellékelve, jobb felső sarokban a hőfok, ezen is csiszolt DRP4 van)
-
Malibutomi
nagyúr
Kerdes, mi az amit lehet esetleg finomhangolni hogy az allcore boost magasabb legyen...ha van ilyen egyaltalan. Cinebench alatt olyan 3950 korul mozog az osszes mag most..
-
wwenigma
Jómunkásember
Leírom 723adjara is. Kisebb a hőátadó felület ezért kevésbé távozik a hő ráadásul nem centrikusan van a processszormag igy lehet hogy nem direktbe hőcsővel érintkezik, egyszerűen a hőtároló és átadó képessége különbözik a korabbi, nagyobb felületű design-októl...
Gúnyolódás helyett át kéne gondolni....
Ez az üzemi állapot. Hőmérsékletfetisisztáknak persze lehet mókolni vele hogy szép legyen a szemnek de rohadtul mindegy hogy ingadozik 45-55 kozott vagy fix 30...ventiprofilt 1x hozzá kell lőni oszt szevasz.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szente
addikt
válasz wwenigma #7888 üzenetére
Amúgy egy egyszerű felhasználót kell, hogy érdekeljen a miértje?
Pistike csak annyit lát belőle, hogy ingadozik, melegszik(a konkurenciához képest), felbőgnek a ventik, stb.
Engem is rohadtul irritált, gondolkodtam is a váltáson, de pár száz ft beruházással sikerült megoldani. De aki csak használni tudja/akarja a gépet, az biztos, hogy nem fog ezzel kínlódni.
Nyilván ez egy valós probléma amivel foglalkozni kellett volna a gyártónak, mert nem 1 vagy 2 ember jött már ezzel.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Pontosan ezért kellene hogy érdekelje, masik oldalon nézd meg hogy 10nm-en besültek az uj procikkal, mi lesz ha ott is 7nm-re lépnek?
Ventiprofil és megérteni hogy ez ilyen, a gyártó se tehet nagyon mit vele, nem lesznek nagyobbak a chipletek.Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
csiga8
senior tag
"a kisebb hőforrást a hozzá képest nagyobb kupak "
Nagyon vékony az a kupak, nem rántja olyan gyorsan el a hőt oldalirányba, ha nem felette van közvetlenül a hűtő, hanem a domborúsága miatt picit eláll és vastagabb a paszta.
Kár, hogy azt nem fotóztam le, amikor próbaképp csak összeraktam a gépet, még nem "síkoltam" fel a DRP4-et.
Amikor leszedtem, látszott, hogy a CPU közepén hártyavékony a paszta és a CPU széle felé haladva egyre vastagabb. A CCX-ek meg nem középen vannak, (a CCX felett) a vékony kupak és a hűtő között pedig már vastagabb a paszta, a hirtelen hőterhet lassabban viszi el.
Másrészt meg a kisebb felületről nehezebb ( lassabb) elvezetni ugyanannyi hőmennyiséget, mint a nagyobb felületről. Ha jó vastag, pl 2-3 mm-es rézkupak lenne felette, kevésbé lenne "tüske".
Hiába nagyobb felületű a kupak, vékony. Úgy lehet segíteni, ahogy írtam már, + a hűtőt hozzáigazítom, ha kell.
-
Tibro5
senior tag
válasz wwenigma #7888 üzenetére
ok, milyen ventiprofilt ajánlasz?
Most 60%-on megy a venti 60fokig aztán kb. lineárisan emelkedik 100%-ra 75 fokig (noctua nf-f12 pwm van az u12f-en) a házhűtő ventik ugyanígy (2x14 befúj elöl, 2x12 kifúj hátul)
Értem amit írsz, de nem csak a magas alap hőmérséklet a fura, hanem a kb. 10 fokos ingadozás amit nyugalmi állapotban produkál (nem fut semmi frissítés, semmi cput terhelő process). Ami még érdekes hogy terhelés közben nagyon hamar "felszalad" majd idle-re visszaálláskor is pillanatok alatt visszamegy a 45-55 rangebe. -
Malibutomi
nagyúr
Ezek amit leirtal pont arra vezethetoek vissza amire valaszoltal.
A kicsi chip pillanatok alatt tud felmelegedni, es mire a ket kilos huto atvenne a hot mar vissza is all alapra ezert az ingadozas.
Hosszu terheles alatt szepen latszik hogy megy fel a hofok, vannak tuskek aztan par perc utan beall szepen a hofok.Nekem az alap homerseklet is 35 korul van es igen ugrandozik fel 40-be, de nekem minden venti fix 40%-on megy 75 fokig szoval nem erdekel
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csutamindegy... amíg nem vesz vissza a teljesítményből, addig nem érdekel hány fokos.
Terhelés alatt befűt az Intel is, pláne ha OC van, úgyhogy ebek-guba.
Be lehet állítani, hogy idle-ben 40 fok alatt legyen egyébként, nem nagy kunszt.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
csiga8
senior tag
Amit fent írtam, próbáld ki.
Találtam egy BIOS-ban turkálós kimentett képet.Nincs hőmérséklet ugrálás, nincs magas hőfok, se idle, se max. A DRP4 tán 600 rpm körüli volt állítva 55C fokig ( játék közben 51 C fok körül mozgott a CPU), szint. teszt alatt ment 64 C fokig, ezért lineárisan emelkedik kb 900 rpm-ig 65 C fokig, majd onnan 75-80 C fok körülig lineárisan a maxig.
Házventik alapon 600 rpm, maxon tán 800-850 rpm.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #7893 üzenetére
Megvalaszoltam a sajat kerdesemet...szoval:
BIOS->Precision Overdrive-> Advanced-> PBO Limits Manual-ra
Minden erteket felvettem 1000-re. Scalart hagytam auton,
CPU Boost Clock Override +100MHz.Eredmeny:
Cinebench alatt: 4115-4141 All core boost. Ez 200MHz plus a 3950-es elozohoz kepest
Kicsit jobban is melegszik a proci egybol.Ja raadasul 101MHz-re raktam az alapot 100-rol
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
Az alaplapomon van thermal sensor bemenet, vettem Ebay-en egy szenzort, és azt bedugtam a GPU tövébe és az alapján szabályozza a ventiket. Mivel CPU igényes feladatoknál nem fogja felkapcsolni őket, ezért nem ajánlom senkinek ezt a módszert. Én szerencsére nem használom semmi ilyesmire a gépet. Ha meg játszok, vagy videót nézek, vagy bármi egyéb akkor meg a GPU dolgozik nagyrészt.
wwenigma & Sz4bolcs: Nem most először alkalmazna az AMD pl hőmérséklet offsetet, 10-15 fokkal lejjebb tolnák a kijelzett értéket, már meg is lenne oldva a probléma. Esetleg még azon is lehetne csiszolni, hogy picit ritkábban kérje le a hőmérséklet adatokat, így nem lenne annyi és nem lenne akkora kilengés.
De amúgy nem csak itt megy a "hiszti", külföldi fórumokon is felbukkan ez a dolog.
jokeph:100%-os ventiprofillal, vagy -0,3V-al?[ Szerkesztve ]
-
Krisz0418
őstag
Ingame mivel nezitem a cpu hőfokot? Msi afterburner nem tudja, nem találom a monitoring között.
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Intel Core i7 4790 4/8 8x4ghz processzor
- AMD Ryzen 5 5600G ÚJ BONTATLAN hatalmas készlet van! 12hó jótállás+számlával!
- Intel Core i9-11900KF 8-Core 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz (64M Cache, Up to 5.7 GHz)16-Cores AM5 Processzor! BeszámítOK
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 1600 BOX gyári hűtővel, dobozában
- Intel Xeon cpu: E5-2630v3, 2667v3, 2630v4, 2640v4, 2650v4, 2680v4, tobb db
- Intel I7 7700K
- G - i3 processzorok - S1155 - 6 hónap garancia - számla - több darab
- Intel Core i7-6700 / i5-7500 / i5-6600 / i5-6500 / i3-6100 / Xeon V5 / garancia / számla / több db
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest