- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
CPT.Pirk #7614 üzenetére
Értem amit írsz, de két, egymástól független problémáról van szó. Az egyik a fagyás, a másik a dadogás. A fagyás nálam nem jelentkezett hetekig és szerintünk azért, mert mikor feltettem a windowst többek mellett az egyik első dolgaim között volt az, hogy bementem az energiagazdálkodási profilba és a minimum CPU powert 100%-ra húztam. Így nem is működött a PBO mint ahogy ezt kiveséztük korábban és nem volt egy szál fagyás sem.
A dadogás pedig jelen volt a régi, inteles konfigomnál is. Azt sejtjük, hogy valami IO hiba lehet mivel csak a tápot, házat és háttértárakat hoztam a régi gépből (még a vga is más) ahol már minimum egy éve jelen volt ez a jelenség lehet több ideje is. A rendszer is vadi új M2-es SSD-n van tehát még azt sem lehet mondani, hogy az a meghajtó a ludas amin a rendszer volt.
Korábban hosszan leírtam most hol tartok, tesztelem-használom a gépet. Amióta megtettük néhány lépést, nem volt egy fagyás sem, a dadogás megmaradt. Még tesztelem kicsit a fagyásos témát, minimum egy hétig akarom használni így a gépet. Ha nem lesz fagyás áttérek arra, hogy lehúzogatom a háttértárakat és megpróbálom kideríteni mi okozza a dadogást.
micafighter: A LED megint visszakapcsolt MPHC auto shutdown-jával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Amd Ryzen 5 3600
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest