Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz CPT.Pirk #7614 üzenetére

Értem amit írsz, de két, egymástól független problémáról van szó. Az egyik a fagyás, a másik a dadogás. A fagyás nálam nem jelentkezett hetekig és szerintünk azért, mert mikor feltettem a windowst többek mellett az egyik első dolgaim között volt az, hogy bementem az energiagazdálkodási profilba és a minimum CPU powert 100%-ra húztam. Így nem is működött a PBO mint ahogy ezt kiveséztük korábban és nem volt egy szál fagyás sem.

A dadogás pedig jelen volt a régi, inteles konfigomnál is. Azt sejtjük, hogy valami IO hiba lehet mivel csak a tápot, házat és háttértárakat hoztam a régi gépből (még a vga is más) ahol már minimum egy éve jelen volt ez a jelenség lehet több ideje is. A rendszer is vadi új M2-es SSD-n van tehát még azt sem lehet mondani, hogy az a meghajtó a ludas amin a rendszer volt.

Korábban hosszan leírtam most hol tartok, tesztelem-használom a gépet. Amióta megtettük néhány lépést, nem volt egy fagyás sem, a dadogás megmaradt. Még tesztelem kicsit a fagyásos témát, minimum egy hétig akarom használni így a gépet. Ha nem lesz fagyás áttérek arra, hogy lehúzogatom a háttértárakat és megpróbálom kideríteni mi okozza a dadogást.

micafighter: A LED megint visszakapcsolt MPHC auto shutdown-jával. :(

Új hozzászólás Aktív témák