- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
Csak egy kérdést szeretnék feltenni erről a kártyákat érintő fekete képernyő hibáról. Konkrétan pár perce fordult elő velem, hogy egy sima fórum üzenet írása közben minden előjel nélkül elsötétült a monitorom ami ki is írta, hogy nem érzékel jelet. Megpróbáltam újraindítani a gépet, de nem sikerült, majd áramtalanítottam az egészet, de újbóli bekapcsolás után szintén nem adott képet a monitor. A probléma úgy oldódott meg, hogy az alaplapra épített kikapcsoló gombbal leállítottam a gépet, majd az ezt követő bekapcsoláskor már újra volt kép. Ez lenne az a black screen hiba amit sok helyen lehetett olvasni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Netfone
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Diablo IV
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest