- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
myckey #38923 üzenetére
Helló!
Én is kb egy hete vettem vga-t és én is az R9 390 és az RX480 között gondolkodtam. Ami az Rx480 felé húzott a kisebb fogyasztás valamint h új széria és h tudja hdmi-n a 4k 60hz-t. Teljesítményben igencsak hasonlóak, időtállóságot tekintve nem tudom h van-e lényeges különbség köztük... Az Rx480 ellen az ára szólt ami sajnos itthon nem igazán a beígért szinten van
Összességében mérlegelve a dolgot arra jutottam, hogy nézelődök és hátha lesz jó árasított darab vagy új-használt Rx480 vagy R9 390. Ennek az lett a vége h sikerült 70-ért egy bő hónapos XFX R9 390 DD Black Edition 8DB6-t kifogni garancialevéllel dobozzal tartozékokkal mindennel együtt. Így úgy gondolom ár-érték alapján ez jó választás volt. Az igaz h komoly hűtés van rajta de ebben a kánikulában lehetne hűvösebb is de ezt orvosoltam egy ház cserével. Az R9 390 tuningal tud hozni a tesztekben 390x körüli teljesítményt. Remélem tudtam kicsit segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest