- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Még csak egy pár napja van a gépben az RX570, de azóta időközönként 1 mp erejéig elsötétül a monitor,majd pedig visszajön. Ez mitől lehet? 570W táp van a gépben,ennek elvileg elégnek kéne lennie,vagy mégse?
-
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #30314 üzenetére
Akkor esélyes, hogy az a gond. Hydrot neki és rendbejön.
-
dragonfx
veterán
szia!
rx 570 itx verzio van tit valakinek?
jol láttam csak sapphire.ból van.
sokat jelent ez hogy nem 7000en csak 6000en megy a ram?
tesztek azt mutatják elenyésző 1-2% -
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #30307 üzenetére
Mivel nem tudom milyen kence van rajta, a hozamot sem tippelném meg. De egy filléreshez képest lehet ~10°C is. Ellenben nem 1340 körül menne az gyárilag? Ventiket feltekerve sem hűvösebb?
-
Dex0620
csendes tag
Sziasztok.
Xfx rx 570 8gb vagy xfx rx 580 8gbal bővíteném a gépem, de nem tudom elbírná-r tápom, illetve, hogy jó-e az xfx?
Jelenlegi kártyám: gtx 750 ti 2gb
Asrock b85m pro4
I5-4440
Fsp hexa 400+
256 ssd
1tb hdd
Sharkoon vaya ház 2 ventri
27es FHDKöszi
-
Bodz
nagyúr
válasz
->Raizen<- #30297 üzenetére
Én mindenre Noctua NT-H1-et kenek régóta, RX 580 Nitronal is hozott ~6-8 fokot a gyári (nem száraz) pasztához képest.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
->Raizen<- #30307 üzenetére
Szerintem ott valami nem kerek. Annyira melegnek nem kéne lenni. Ott van +20 fokod jelenleg..
-
emiki6
veterán
válasz
Speed® #30303 üzenetére
A sima hőpaszta is vezeti az áramot?
Nem is tudtam, hogy használna folyékony fémkeveréket pasztának, tök jó! Mondjuk jaj annak az alunak, amihez hozzáér...A kártya dolgot még átgondolom, 15-20k-ért elég csábító (főleg, hogy itthon a bányászkártyák 2x ennyibe fájnak), ugyanis többet nem igazán költenék rá, de gyengébbet sem akarok venni, mert annak meg értelme nincs... Alapvetően nem akartam venni semilyet pont ezért, de ez már tűréshatáron belül van.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni két dologban. Adott egy XFX RX580 8GB GTS. Ma este játék közben, fogta magát is azt mondta, hogy nem ad képet.
semmi nem segített, csak a reset. Majd a restart után kaptam egy hibaüzenetet: "Váratlan rendszerhiba miatt az alapértelmezett Radeon WattMan beállítások visszaálltak."
Ennek mi lehet az oka? Másik pedig, hogy folyamatosan dobja fel, hogy új frissítés érhető el. Viszont az első lépésem az volt mikor betettem a kártyát, hogy legfrissebb driver leszed és telepít... akkor jött a frissítés lehetősége, természetesen régebbi verzióra... egy idő után már idegesített, így feltettem azt, mondván biztos jobban tudja... majd ismét kezdte a dolgot... jön az értesítés, hogy új frissítés érhető el... láss csodát, arra akar frissíteni, amit először feltettem...És ennek mi az oka?
Jelenlegi konfig: B450 Mortar, Ryzen 5 2400G, 16GB Kingston HyperX, BeQuiet Pure 400W
Előre is nagyon köszi!!
-
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #30297 üzenetére
A GPUval réz blokk érintkezik, szóval ha a legjobb kell, Conductonaut. Ha nem rizikóznál vele, Hydronaut.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Robot fűnyírók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Google Pixel topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest