- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni két dologban. Adott egy XFX RX580 8GB GTS. Ma este játék közben, fogta magát is azt mondta, hogy nem ad képet.
semmi nem segített, csak a reset. Majd a restart után kaptam egy hibaüzenetet: "Váratlan rendszerhiba miatt az alapértelmezett Radeon WattMan beállítások visszaálltak."
Ennek mi lehet az oka? Másik pedig, hogy folyamatosan dobja fel, hogy új frissítés érhető el. Viszont az első lépésem az volt mikor betettem a kártyát, hogy legfrissebb driver leszed és telepít... akkor jött a frissítés lehetősége, természetesen régebbi verzióra... egy idő után már idegesített, így feltettem azt, mondván biztos jobban tudja... majd ismét kezdte a dolgot... jön az értesítés, hogy új frissítés érhető el... láss csodát, arra akar frissíteni, amit először feltettem...És ennek mi az oka?
Jelenlegi konfig: B450 Mortar, Ryzen 5 2400G, 16GB Kingston HyperX, BeQuiet Pure 400W
Előre is nagyon köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Kés topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest