Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
Sziasztok! Ma reggel megérkezett a Sapphire Nitro féle RX 580-as. Az már világos számomra, hogy ha az OC-t nem akarom használni akkor a kapcsolónak a kijelző csatlakozók felé kell állnia.
Nem is áll szándékomban OC-t használni. A kérdés a következő, ha felrakom az AMD drivert és a TRIXX nevezetű programot kell e ezekben valamilyen beállítást eszközölni? Gondolok ventiprofilra stb.
Vagy hagyok mindent alapon és kész? Érdemes beállítani valamit vagy elleszek az alap beállításokkal is? Nem nagyon szeretnék ezzel vacakolni. Bocsi én az a féle user vagyok aki csak berakja a gépbe a kártyát és használjaCsak gondoltam megkérdezem hátha van valami okosság amit érdemes beállítani. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest