Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
válasz
szabadoslac #3299 üzenetére
Mármint, hogy ez?
-
szabadoslac
tag
-
szabadoslac
tag
H
-
Pala
veterán
válasz
Apucy01 #3286 üzenetére
Pontosan mennyire naprakész Win10-et használsz? Mert most a neten keresgélve sokan az áprilisi összetett frissítésre (is) panaszkodnak.
xhamsterx: Én azért a helyedben felraknék egy Win 8.1-et tesztelés céljából (nem kell Win7-ig visszamenni, a 8.1-es is teljesen stabil)
-
lacus83
senior tag
Én amióta zöld vagyok semmi gondom driverekkel.
Vigan játszom, ha van időmRendszeresen vissza nézek ide a topicba,és sokszor elszomorodom hogy még mindig küzdötök driverekkel, bugokkal,Bs driver leállt majd automatikusan helyreállt problémákkal.
Szerettem a Sapphire Nitrot , de Amds baromságokkal nem tudtam megbarátkozniNem jó ez igy, megveszed a kártyát pl 70-80 k és nem tudod a szórakozásod kiélni.Dühítő
Lehet szidni Mst meg Win 10 et de ez akkor is gáz, mert 100 k feletti Amd kártyákkal is van gond driver, win10.
Papíron a 960 gyengébb mint a 380, de mégis sok játékkörnyezetben nem hogy a 380 nal egy szint,de van olyan hogy a 380X szintje
Apropo ha lenne már időm hoznék R9 380 vs Gtx 960 eredményeket saját arhivumból, de mire lenne időm erre szerintem már R 480 is kijön -
djsiegfried
tag
válasz
Methionyl #3272 üzenetére
Köszönöm a tippet. Ezek közül mindegyiket próbáltam már, kivéve a másik gépes megoldást. A családi APU-s gépben csak egy 400as mezei táp van, azzal nem igazán kísérletezgetnék. Ráadásul azon is eredeti Win10 van, mint az enyémen...
Aerocool Xtreme Engine 3T gépházam van. 2db 12cm és egy db 20as ventivel felvértezve.
Doom demo, 1080p minden max-on. GPU 65 fok, CPU 55 fok. -
-
-
Habugi
addikt
válasz
xhamsterx #3277 üzenetére
A jó öreg favágó módszert javaslom. Rakj fel egy Win7 64-et valahova, tök mindegy h HDD vagy SSD, még a frissítéseket sem kell megvárnod, elég rá egy .NET hogy rámenjen a legújabb Crimson, teszel mellé egy Steamet/Origint, mindegy csak elérj egy olyan játékot ami gyakran BS-el és már kezdhetsz is vele játszani.
Ofc hang/háló stb driverek kellenek.Így tolsz egy tesztet, állítom neked tünetmentes leszel (amennyiben tényleg nem HW hiba..), kvázi a tévedés jogát fenntartom de tapasztalataim alapján az esélyeid elég jók.
Se MSI AB se semmi, csak feldriverezett Win és Crimson. Ha minden oké, mehet neki egy MSI AB, tesztelsz megint és így szépen sorjában. Erre értettem a favágó módszert, nagyon szépen ki fogja adni hogy mi az a pont vagy softveres környezet ahol vagy amitől előáll a jelenség.Ezt Win10-el nem tudod megcsinálni mert egy r*banc, abban sem vagyok biztos nem közvetlenül felelős..
-
Pala
veterán
válasz
xhamsterx #3277 üzenetére
Ezek közül az automata driver frissítéssel kapcsolatban tudok segíteni, legalábbis ha Pro vagy Enterprise Editiont használsz: [link] (Home-nál is megoldható szerintem némi registry-turkálással)
Görgess le a Group Policy Editoros részhez, ott a megoldás: hardware ID alapján lehet szűrni, hogy mihez engedélyezed az automatikus driver telepítést, és ez - ellentétben a bevezetőben írt módszerrel - működni is fog!
Arra kell figyelni, hogyha manuálisan szeretnél újabb drivert telepíteni, azt sem fogja engedni; arra az időre ki kell kapcsolni a policy-t, majd utána vissza. Drivert mindig netkapcsolat nélkül telepíts, így biztos lehetsz benne, hogy a Win10 se szól bele menet közben.
-
xhamsterx
csendes tag
Kijavítom magamat! 7-nél nem tudom.. Azt nem akrtam írni.
-
xhamsterx
csendes tag
Windows 7,8.1/10 mindegyiknél a crimson szarakodott...
Catalyst 15.11.1 nél nem jelentkezett érdekes módon..
Programok meg.. hát.. őszintén Steam/Origin/Uplay/beszélgetős programok (ts/discord/whatsapp)/ sony vegas/ spotify/ a többi meg a gépem statisztikájáról mutat információkat.
Most windows 10 van fent, de ... Nagyon pipa vagyok. Felrakom a 15.11.1-es drivert aztán gondol egyet másnap a windows 10 hogy "roh... meg én felrakom ezt mert nincs fent driver". Kikapcsoltam az automata driver frissítést.. de reménytelen. Esetleg valami ötlet erre?
-
Habugi
addikt
Olvasgatom a topicot, akit nagyon gyakran büntet a BS az tegye már meg hogy egy koca partícióra felrak egy Win7 64-et & legújabb drivert. Állítom az a 20perc sokkal kevesebb szívás mint amin itt egyesek közületek átmennek. Amennyiben még mindig csinálja.., mindenféle OC agyonvágása CPU/RAM szinten.
A BS mint olyan még a Hawaiiok idejében élte "virágkorát", azóta sem derült ki mik vagy melyek lehetnek a kiváltó okok de nálam a Win10 speciel elég kalandot okozott ezen a téren Win7-ről váltás után.
Kvázi annyit akarok csak mondani, hogy közel sem biztos hogy VGA szintű hardveres, vagy Crimson szintű softveres eredetű a jelenség. Érdemes lehet azzal a módszerrel utána járni amit írtam.Amennyiben valakinél egynél több OC softver van fent, javaslom mindent elhagyni és csak a legújabb MSI AB-t megtartani. Aki esetleg használ DDU-t az ugye nem szokta elfelejteni hogy a csökkentett módos takarítás után msconfigban vissza kell állítani a Wint/bootot "Szokásos indításra.." ?!
-
Methionyl
senior tag
válasz
djsiegfried #3260 üzenetére
Ha ugyan arra a a személyre gondolunk akkor lehet hiába fordulsz hozzá, hogy "szar a vga-m". Mert az a baj, hogy annyit tud tenni, hogy ő is megnézi és vagy neki is BS-ezik vagy nem. Ha neki is bejött a BS akkor sincs tuti gari mert elküldi ahonnan beszerezte és ők is letesztelik. Ha nekik is produkálja akkor jöhet a gari.
Ezek megvoltak?
-régebbi driver
-teljesen win újra install
-tesztelés másik gépben
-van e köze a hőmérséklethezMert ez így közel se fun, hogy van 1 kártyád és naponta jön a BS.
-
xhamsterx
csendes tag
Amúgy vissza térve a fekete képre. Érdekesnek találom hogy sokaknak nincs a driverrel probléma...
Nekem a legújabb driver volt fent és csak cumiztam vele. Aztán pánikoltam hogy na.. remek.. vihetem vissza.
Mert hát gondoltam ha probléma lenne a driverrel valószínűleg az AMD már kijavította volna.. De aztán egy nagy francokat.Aztán egy kis olvasgatás után írták páran a problémát az /r/amd oldalán.
Ezért nem értem hogy mi a francot csinál az AMD ?
De hát ez van.. Várok aztán meglátjuk. Ha nem javul viszem vissza kicseréltetem garival. Ha pedig így se jó akkor váltok. :/
-
Pala
veterán
válasz
xhamsterx #3269 üzenetére
Nekem is tök 8, menjen viszonylag kevés hibával (mert ugye hibátlan gyártó/driver nincsen), aztán elvagyok én vele.
De NV-oldalon idei év elején volt egy nagyon idegesítő bug Win10 alatt, ami a Kepler és Fermi karikat érintette: folyamatosan, random időközönként fagyott az Illustrator, ami nekem pl. a munkámhoz kellett volna. Többekkel karöltve heteken át leveleztünk az Adobe fórumán az NV-tech supportos emberkékkel, míg végül a driver team nagy nehezen megoldotta a helyzetet, de azért kellett várni rá, ha jól rémlik olyan 2 hónapot.
-
xhamsterx
csendes tag
Esetleg valaki tudja, hogy általában hány hétbe/hónapba tart az AMD-nek kiadni egy új frissítést?
-
xhamsterx
csendes tag
válasz
djsiegfried #3265 üzenetére
Nincs mit
-
djsiegfried
tag
Ó de jó lenne. Addig le is törlöm a fekete képernyős játékaimat.... van úgy is mivel játszani.
-
xhamsterx
csendes tag
Egy külföldi srác mondta nekem, hogy írt a supportnak és az AMD azt mondta a következő frissítésben minden fekete képes katyvaszt kijavítanak. Reménykedek benne.
-
Methionyl
senior tag
válasz
djsiegfried #3258 üzenetére
Garancia.?
-
djsiegfried
tag
Nyúztam egész délután. Megint Black Screen lett a vége.. Itt hagytam a CS:GO-t a main menüben 15 percre. Mire visszaértem sötétség és pörög a VGA ventije....BS.
-
Methionyl
senior tag
válasz
djsiegfried #3256 üzenetére
Ez már VGA Driver hiba..ha nagyon csinálja még, tegyél fel 1-el előbbit.
-
djsiegfried
tag
Van változás. Kivettem a 2x2gb OCZ-t. Hirtelen neki futásra 2 pályát ás is vittem az umbrella Corps-ban. Ilyen sokáig még nem sikerült vele játszani. Most egy olyan hiba fogadott, hogy a ''képernyő illesztő nem válaszolt, majd helyreállt''. De végre nem BS. Gondolom ez már tutira a játék hibája.
-
djsiegfried
tag
Nem szereti a 4 db ramot? Wow! Ezt nem is tudtam. De jó, hogy most vettem 2x4 GB-ot...
És..... lefutott a teszt 90%os memória használattal.
Akkor már csak a PSU kiszűrés maradt.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
djsiegfried #3253 üzenetére
Azt, ha 4 ram van bent.
-
djsiegfried
tag
Köszönöm a sok segítséget skacok!
Mit nem szeret az FX?
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
djsiegfried #3250 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy kiveszed a 2db 2gigás ramot és hátha, FX nem szereti...
-
matyi94
senior tag
válasz
djsiegfried #3250 üzenetére
Szvsz. RAM hiba lesz az.
-
djsiegfried
tag
Megnéztem még egyszer a teszteket. A CPU Linpack alatt újraindult egyszer a gép. Aztán levettem a memória mennyiséget 50%-ra és szépen lefutott.
PSU: FSP Raider 550W Silver (vadi új)
Memory: 2x4 Gb DDR3 Crucial Ballistix (vadi új) Sport és 2x2 GB OCZ Gold
Mobo: Gigabyte 990 FXA UD3
CPU: FX8350
VGA: R9 380X Sapphire Nitro OC -
fanti
addikt
válasz
djsiegfried #3247 üzenetére
A GPU tesztel kezd, ha 10 percet fut hiba nélkül, akkor jó a kártyád. Pipáld be, hogy error jelzése.
Ha errorokat dobál, akkor csökkentsd a GPU frekijét 10Mhz-el és újrateszt.Ha minden rendben, nincs hiba, akkor egybe teszteld a CPU-t a GPU-val, hogy a tápot kiszűrjük.
-
fanti
addikt
válasz
djsiegfried #3245 üzenetére
Ezzel is teszteld le!
-
Apucy01
őstag
válasz
djsiegfried #3243 üzenetére
Valahogy igy kellet volna kezdeni az elején is... nem egy csúcs kari a 380(x) de azért nem egy 260x hogy folyton bs legyen..
-
djsiegfried
tag
Csináltam egy driver frissítést.
Előtte leszedtem egy ccleanert és egy vadi új DDU-t.Gép újraindít DDU-val safe módban.
AMD driver kitakarít.
Gép újra indul.
A user/appdata/local mappában előtte volt AMD mappá, de DDU után már nem találtam.
ccleaner elindítottam, kiszedett elég sok mindent (de AMD-s dolgot itt sem találtam)
Utána letöröltem a C:ről az AMD mappát
Elindítottam az új driver telepítést.Remélem jól csináltam. Ha nem, akkor megcsinálom újra.
-
djsiegfried
tag
Köszönöm srácok a segítséget.
A CSGo-ra találtam egy ilyet, hogy steam-es indítás fülecskébe beírom az -autoconfig szót. Az elméletileg megoldja. (gondolom fel fogja tolni max-ra a grafikát)
DDU: Az-az igazság, hogy nagyjából április környékén raktam újra a gépet, ha jól emlékszem. Azok a driverek amiket próbáltam, már nincsenek fent az AMD mostani driverei között. A lényeg, hogy a mostani windows10-zel biztos kipróbáltam vagy 5-6 féle drivert.... Akkor ideje lenne elkezdenem kitakarítani?
-
Apucy01
őstag
válasz
djsiegfried #3239 üzenetére
nagyon úgy tünik nekem hogy ez játék függő...
aC3 mat én is toltam semmi gond nem volt vele csak egyszer az egyik driver folyton no vga signal szöveggel jött ha terhelve volt a vga.. és ez pont a c3 alatt jött elő...
oké hogy ddu val takaritasz de utána users/appdata/local innen is törlöd az AMD t?
és ezek után ccleaner takaritás. és úgy föl a driver.
tuti hogy nállad van valami gubanc, ha vga gond lenne nem tudnál 20-30órát tolni semmin hiba nélkül..egészen véletlenül, nem vagy benne a win 10 insider programban??
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
djsiegfried #3239 üzenetére
CS:GO-nál nálam is volt egy-kétszer, de csak az első héten.
-
djsiegfried
tag
UI:
Ezeket játszottam mostanában:
Dead Island DE: 20 óra. - 0 BS
Crysis3 3óra - 0 BS
Dead Rising 3 2 óra - 0BS
Quantum Break 30 óra - 1 BS
Killer Instinct 2 óra - 1BS
CSGO 20 óra - kb 9BS
Umbrella Corps - 10 percenként jön a BS
King of Fighters XIII - 1BS/óra
DOOM demo 3óra - 0 BS
Köszönöm a segítséget! -
djsiegfried
tag
válasz
Apucy01 #3237 üzenetére
Hi
Semmi gond. Mindegy lenne már, csak jönnék rá a hibára... Még azt sem mondhatom, hogy tiszta szemét a gépem, mert tényleg csak egy böngésző és egy Steam/Origin van rajta.
DDUval mindig kitakarítom az előző drivert, eredeti a Win10pro, update minden nap van.
Köszönöm a segítséget.Nekem is a legfrissebb driver van fent. 16.6.1.
amdmatt a 15.7.1-es catalyst-ot ajánlotta. Azzal még az asztalon is megjelenik a BS.
Melegedés nincs, hűtés van rendesen a gépben. DVI kábellel használom a kártyát egy LG m227wdp TV-n.
DVIvel Black Screen jelentkezik, hdmivel green screen. -
Apucy01
őstag
válasz
djsiegfried #3236 üzenetére
Szia!
ne haragudj de 1000% hogy te hibázol el valamit... win 10 van nekem is ráadásul beta driver és nem volt soha ilyen gondom..
-
djsiegfried
tag
-
matyi94
senior tag
válasz
djsiegfried #3234 üzenetére
Minden driverre figyeltél? Nekem többször volt már, hogy egy usb vagy lan driver okozott durva instabilitást.
Másik alaplapban próbáltad? -
matyi94
senior tag
válasz
djsiegfried #3230 üzenetére
Nekem egyszer adott black screent, restart után elmúlt és lekopogom azóta sem jött vissza. Ajánlanék egy clean os reinstallt a legújabb driverekkel.
-
lsc
nagyúr
válasz
djsiegfried #3230 üzenetére
Ahogy elnézem magaddal kell megbeszélned a dolgot, csak neked van ilyen gondod [link].
-
djsiegfried
tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék, hogy van esetleg valami előrelépés Black Screen ügyben? Javult valakinél a helyzet?
Nagyon köszönöm.
Black Screen mentes estét! -
bundaska
aktív tag
válasz
DiszNóÓl #3203 üzenetére
Üdvözlet mindenkinek!
Először is köszönöm mindenkinek a válaszát. Másodszor elnézést, hogy csak most válaszolok, de el voltam foglalva a melóban
(AUDIT volt nálunk). Egyesével próbálok mindenkinek válaszolni.
(#3203) DiszNóÓl
Már lassan letelik a 2 hét, jövőhéten megjelenik a kártya, megvárom mi lesz(#3204) fanti
Valahol neked is igazat adtam, de volt bennem egy félsz, ezért nem vettem meg eddig, de szerintem 380X-et fogok venni, ki tudja mennyi idő, míg a 480 kapható lesz Magyar honban.(#3207) DiszNóÓl
Árban kb. 55-56k lenne az ára az XFX Radeon R9 380XDD Black Edition OC 4GB kártyának, már csak infó kellene, mennyire vált be itt a fórumon.(#3228) nimfas
Ha netán kicseréltetnéd az XFX-re, akkor kérlek írd le a véleményed majd a kártyáról, mert ugyan ilyen karit szeretnék venni.Már csak egyet nem értek. Az Árgépen azt írják róla, hogy Antigua Pro GPU, míg a sima
XFX R9 380X DD XXX OC 4GB Antigua XT GPU-val van. Akkor ez elírás? A honlapon nincs ilyen írva, legalábbis nem találtam. A kettő között ha nem tévedek annyi a különbség, hogy az első az a sima R9 380 a második az R9 380X GPU-ja. Ha tévedek, vétózzátok meg amit leírtam. -
nimfas
addikt
válasz
Kolbi_30 #3227 üzenetére
Próbáltam egy másik gépben is.... ott sem indult.
Most megy a tanakodás... mert a bolt felajánlott egy XFX 380X 4GB Black Edition-t helyette 2.200-at kéne ráfizetni..... nem tudom hang, hőmérséklet szempontjából jó-e a kártya, nem ismerem.
Másik lehetőségként másik topicban felvetették a levásárlást mint lehetőséget, ezt hogy vázoljam a boltnak?
Hogy bocs.... várjunk 1 hónapot mire megjönnek az első 480-as Radeonok? Majd akkor térjünk vissza a dologra? -
nimfas
addikt
Gariban cserés a Sapphire 380/4GB Blackplate kártya, cserébe kapnék egy Xfx 380X/4GB Kártyát... Zajszint, melegedés szempontjából megéri?Gari 3 év ujraindul (sapphire 2év garis volt)
Holnap reggel válaszolni kéne...
Előre is köszönöm!
-
Habugi
addikt
Nyilván teljesen szubjektív a dolog, az hogy határozottan adom elő magam kizárólag abból fakad, hogy évek óta csak játékra használok custom venti profilt és/vagy OC-t, utóbbiból is többet, így már eléggé megszoktam hogy játék előtt AB-ban profil kiválaszt Apply, annak végeztével Reset, mert ugye minek menjen idle a venti custom profillal vagy böngészéshez a GPU emelt fesszel.
Pl. a TDP is tök fölöslegesen van kitolva játékon kívül, szóval még külön örülök is neki hogy profilhoz kapcsolhatóan működik a PP..Nyilván az ideális állapot az lenne amit említesz, csak mivel már lassan okos WC kefék is lesznek (lassan az emberiség is sorra kerülhetne..
), valami agymen egyszer kitalálta hogy milyen jó lesz az mindenkinek, hogy a VGA-k folyamatosan próbálnak spórolni aktív 3D terhelés közben is..
Örülünk is amikor hintázik a GPU órajel játék közben, ennyire még az életben nem örültünk shemminek. -
Habugi
addikt
Az is látszik a videón hogy a képzeletbeli játék végén, amikor egy OC és/vagy custom/agresszívabb nyári ventiprofil okafogyottá válik akkor rányom az ember a Resetre és minden visszaáll a normál állapotra.
Szerintem külön praktikus/célszerű, hogy egyszerre indítom magát a funkciót a kívánt OC/venti profillal majd egy mozdulattal megszüntetem/kikapcsolom és nem kell rá külön program vagy extra hax.
-
Habugi
addikt
Az új MSI AB-vel (4.3 béta4) is megy már a Tonga/Antigua/Fiji kártyák támogatása PowerTune/Powerplay ügyileg.
"Added support for unofficial overclocking mode with disabled PowerPlay on PowerPlay7 capable hardware (AMD Tonga and newer graphics processors family)"
Nem kell már semmi mással mókolni, csak PP Off és csoki, pár napja használom, a 16.6.1-es Crimsont sem zavarja már semmiben.
-
Xelo
addikt
erre találták ki a ClockBlockert, bár Fiji-re hozták ki működik a mi kártyáinkon is elvileg. próbálj rá
annyit tesz hogy ha fullscreen alkalmazást észlel maxon járatja a kártyát terheléstől függetlenül
-
cl.aci
aktív tag
Mert az AMD kitalálta a power tune nevü energiatakarékosági bizbazt, ez megprobál mindig alkaklmazkodni a kűrtya terheléséhez és ez alapján visszaveszi az órajelet, de ben igazán tökélettes még. Olvas vissza vagy keres rá a powertunra a topikban van több megoldás is hogy tuddod kiherélni, vagy csókkenteni áldásos hatását.
-
adamz91
tag
Sziasztok valakit érdekel csere gigabyte Gtx 960-ra ?
-
Sziasztok!
Amator kerdes, keretik nem nevetni.
Az miert van, hogy division alatt ( de mas jateknalatt is ) vsync mellett nem a gpu kihaszbaltsag csokken, hanem a gpu orajele? Minden amd kartyam ezt csinalja.Nv parti vok, nem titkolom. De neha jar nalam amd is. Mig nv 1500on megy 90% gpu kihasznaltsagon, a 380x 950-en 100% gpu kihasznaltsagon ( 1100mhz helyett )
Nagyon idegel hogy nem jovok ra a miertre. Igy nagyon mikrolaggos a cucc, agyfaszt kapok tole. Valakinek valami otlet?
Minfps nem jon 60 ala. Csak amikor agressziven downclockol 850-900ra... Ezert akarom a fix gpu orajelet. El lehet valahogy erni?
Minden valaszt koszonok!
-
taknyí
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen kártyánál mennyire hátrány a 2GB memória? -
DiszNóÓl
senior tag
Azért az a 2 hét amit várni kell az nem sok. Addig is esik az ár stb. Szóval az lenne a legroszabb, ha most új 380-at venne. Használt már okés, de lehet 2 het mulva boltban is annyi lesz, nézd meg a 980ti 970 980 ara mennyit esett...
Nem azon van a hangsuly hogy nem eleg, hanem az aran.
-
twi452
senior tag
Én azért megvárnám a helyében, hogy egyáltalán valós körülmények közt mit tudnak az új dolgok.
Erre annyira sokat nem kell már várni, azután meg el kell dönteni, hogy megéri vagy sem. -
fanti
addikt
válasz
bundaska #3202 üzenetére
Hát én nem várnék az biztos.
Nézd, egy 380X 4GB kártyával mit nem tudsz játszani FHD-ban?
Akkor?Jó, persze, itt az új sorozat. És?
Lesznek vele rendesen bugok szerintem, lesznek elcseszett kártyasorozatok, és itt is az lesz, hogy kezdetben nagyon drága lesz, majd egy negyed év után fog mérséklődni érezhetően. Drivertámogatás is küzdeni fog az újdonsággal, mert ugye mikor nem volt így?Ellenben a 380 már nagyjából bejáratott, ismerjük a gyengébb szériákat az egyes gyártóknál (mondjuk a 380 az mentes ettől), driver már majdnem tökéletes hozzá.
De kanyarodjunk vissza az első kérdésemhez, azaz egy 380X 4GB kártyával mit nem tudsz játszani FHD-ban?
Régebben én is félévente cserélgettem a VGA-kat, de egy valamit felejtettem el közben : igazán használni!
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Tudom, hogy nagyon buta kérdés lesz, de csak felteszem:
Ezt szerintetek érdemes megvenni (most kevesebb mint 62 ezer HUF)? Vagy várjam meg a 480-at, hátha tényleg itthon is jó árban lesznek? Az a baj, nagyon kellene egy jobb videokártya, mint ami most van (NV 9500 GT), de elkapkodni sem akarom :S
Köszönöm a válaszokat előre is!
Bundas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest