Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
HDMI-n keresztül küldök képet egy TV-re. Ritka eset, de előfordul, hogy fehér villódzó pixelek jelennek meg a sötét (főként fekete) részeken, néha pirosak.
Hol lehet a gond? A kábel vagy esetleg a driver lehet a ludas? -
Bensee
tag
válasz
Bence0421 #4196 üzenetére
Nekem is FHD, very high, de valamiért furcsa nagyon a grafikája!
Az árnyékok is meg úgy minden. Az élsimításon is állítottam, FXAA + TAA-ról átraktam MSAA-ra, minden létező beállítást kipróbáltam, de valamiért szúrja a szemem. YouTube-n, mikor néztem bemutatókat róla, teljesen perfect volt a grafika, csodás, letisztult, de nekem valami förtelmes.. Más játék tökéletesen megy, gyönyörű grafikával, de ez nem akar valamiért. -
-
-
Bensee
tag
Sziasztok!
Adott egy R9 380X Strix 4G, aminek, ha a GPU-ja 100 %-on pörög olyan 3-4 másodpercenként droppolgat a használata 100 %-ról 0 %-ra. Monitoroztam GPU-Z-vel, miközben FurMarkkal terheltem, ott is ugyan ezt csinálja és most Resident Evil VII közben is. Az FPS nyilván olyankor droppol, aztán elég zavaró. A kártya nincs húzva.
Valaki, valami ötlet?
Most frissítem a drivert, hátha azzal lesznek gondok, aztán meglátjuk.. -
Raymond
titán
válasz
Vadernagyúr #4189 üzenetére
Boven eleg hozza.
-
Vadernagyúr
senior tag
Asus Strix R9 380 4GB vélemény?
1440x900-as felbontáshoz vagy fullhd-re ajánlott a mai játékokhoz?
-
Raymond
titán
válasz
Gstyler #4186 üzenetére
Nem tudok rola, de persze lehet hogy van adatbazis. En meg nem talaltam egy atfogot. A legjobb ilyenkor gugli es valamelyik forumban alltalaban talal valamit az ember, de azert bujni kell a dolgokat egy darabig. Egy dolog meg komplikalja az egeszet - mas neven vagy modeljelolessel aruljak sokszor a TV-ket USA-ban es EU-ban ezert ha talalnal is infot konnyu atsiklani rajta mert azt hiszed nem a te TV-d. Ezert azt is jo eloszor megtudni milyen jelolessel arultak a TV-det vilagszerte
-
Gstyler
senior tag
-
Gstyler
senior tag
válasz
Raymond #4183 üzenetére
Tehát, ha jól értem akkor a felbontás miatt nem akadály az UHD tv, mert a PC-n 1080pben megy a játék, amit bőven elbír és a tv pedig felskálázza, ez akkor pipa.
A másik az input lag, erről nehéz pontos adatokat találni tvnként. A panasonic márkát emiatt offoltam, ott tuti, hogy magas. Az LG 50 körül van, de talán a Samsungnak még jobb. (UE49KU6400 pl 19ms)
Az input lag egyébként nem csak multinál jelentkezik? Mi főként egymással szoktunk játszani. Most egy kb. 5-6 éves samsungom van, azon soha nem éreztem késlekedést. -
Raymond
titán
válasz
Gstyler #4181 üzenetére
Egy 380X-el problemas a 4K jetaktol fuggetlenul, ezert a jatekokat meg mindig 1080p-ben kell jatszanod amit a TV felskalaz 3840x2160-ra. A minosegel nincs gond a felskalazas miatt, a kesleltetessel inkabb es ez nagyon TV fuggo. Ha kineztel magadnak parat ami tetszik es azokbol valasztasz akkor elotte nezd meg milyen a kesleltetes Game modban (vagy hogy van-e rajta egyaltalan Game mode). Mondjuk ha ranyom meg 80ms kesleltetest a TV mert nincs Game mode vagy a TV maga olyan akkor az egy MK szintu jatekot gyakorlatilag jatszhatatlanna tehet mert nem jonnek ossze a kombok.
-
AVarice
tag
Ezt én bug-nak hívnám, még ha az AMD nem is ezt mondja.
Van egy trükk, amivel két megjelenítő esetén is visszaveszi a memória órajelét, legalábbis nálam működik. Az egyik monitort VGA-DVI kábellel kötöm be, így nem jár folyamatosan max-on a memória és tudom félpasszív módban használni a kártyát.
-
Gstyler
senior tag
Használja valaki a 380X-et 4K tv-vel?
Azért kérdezem, mert TV vásárlás előtt vagyok és a fullhd felbontású tvk csak alsóbb kategóriákban vannak, a jobb minőségű tvk 4K-sak.
TV-n játszok, tartok tőle, hogy nem nagyon fogja bírni a gép,hha 4K-t veszek. Vagy lehet azon is full hd felbontásban játszani?
Nagyobb óraszámban a Fifa és a Mortal megy társasággal, ezek talán nem annyira vad játékok. Én magamban keveset játszok (Far Cry, BF stb).
Minden hasznos tanácsot, hozzászólást szívesen meghallgatok. -
Raymond
titán
Ha valaki meg (ahogy paran az utobbi hetekben) kimondottan egy uj 380(X) kartyat keres, akkor a Powercolor 4GB R9 380 (nem-X) turheto aron van par pillanat az Amazon-nal: 178EUR
-
Z10N
veterán
Ez nem egeszen igaz. Mar 285-nel is valtogatja surun 600 es a max kozott (web 3d/video). Amugy meg downclokolni es alul kell feszelni es nincsen gond. Nalam 3x1080p-nel 800mV+ c300(dinamikusan)/m150-875 es 30-35°C. Ugyanez 7870-nel 28°C volt, mert ott meg lentebb tudtam menni (~750mV es m600), bar ott meg manualisan kellett allitani, ami neha hibat okozott, itt ugye automatan megy. Elmondhato, hogy a tonganak tobb fesz kell adott orajelhez, mint a pitcairn-nak (atlagosan +50mV) es kevesebbet is bir a mag ~50MHz-cel. my2c.
-
-
M@rdel
őstag
8 pin = 150W és 2x6 pin = 150W
ugyanaz csak más kivitel.
Ezen ne izgasd magad! -
Bensee
tag
válasz
Raymond #4173 üzenetére
Végülis, amit vártam tőle, azt hozza, szóval nincs vele különösképp gond, csak valahogy rémisztett ez a dolog.
Viszont az Asus Tweak II programja alatt a kártya illesztőprogramja folyamatosan crashel
Ha elindítom és bármit állítok (OC mod, Silent mod, venti sebessége, stb..), de olvastam, hogy ezzel nem vagyok egyedül, no meg amúgy is ott van az Afterburner, ha kellene valami..
Mindenesetre köszönöm a segítséged! -
Raymond
titán
Azert annyira nem egetos, nincs semmi gond a kartyaval, csak erdekessegkepp. Peldaul az enyem is (XFX) mas mint a legtobb ami az XFX oldalan vagy akar a kulonbozo webshopoknal/tesztekben latszik. A legtobb az azokbol 990Mhz vagy esetleg 1030Mhz az enyem meg megis 1040Mhz
Nagysokara bukkant fel a TPU adatbazisaban egy olyen mint az enyem (BIOS dump formajaban). Nalad is valami ilyesmi lehet, a 380X szeria eleg vad, azt arultak az egyes gyartok amit sikerult legyartani a chip-ekbol igy tobb kivitel is van egy nev alatt.
-
Raymond
titán
A kartyaval semmi gond. A problema nalad van, felreolvastad(?) hogy mit vettel. A kartyad nem a "Asus Strix R9 380X 4G", hanem a "Asus Strix R9 380X OC 4G", tehat a jobb/gyorsabb valtozat. Annal az orajelek magasabbak - 970Mhz/990Mhz helyett 1030Mhz/1050Mhz es a 2x6pin helyett 1x8pin a csatlakozo.
Szerk: a pontos modellszamot si megnezheted:
90YV0900-M0NA00 = 2x6pin
90YV0901-M0NA00 = 1x8pin -
Bensee
tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Asus Strix R9 380X 4G videókártyát. Mindenhol azt olvasom és látom, hogy 2x6 Pin tápcsatlakozója van, de nekem csak egy 8 pines van rajta, mint a sima 380-nak.
Újonnan vettem, a GPU-Z adatok is megerősítik, hogy ez a 380X, az ereje is, de mégis bennem van valahol egy kis félsz, mivel mégiscsak aggasztó, hogy mindenki másnak 2x6 pin, nekem pedig csak egy szimpla 8 pin.
Ötletek?
A doboza is, a BIOS száma, a memória típusa, minden a 380X-et erősíti.
Valaki megnyugtatna? -
-
nesh_019
senior tag
A procin van egy Cooler Master T4
a szobámban 21 fok van.
-
Raymond
titán
válasz
AVarice #4161 üzenetére
Nalam csak akkor melegszik a kartya ha valamit csinal is, idle-ben (GPU300/MEM150) nem melegszik, ott marad azon a 35-35 fokon es alapon 30% ventikkel. Engem mar 40% korul es afolott idegesit ezert igy allitottam be:
0-rol indul es 38 foknal eri el a 38%-ot ahol marad egeszen 83 fokig es csak utanna kezd emelkedni 2% per hofok sebessegel. A legtobb jateknal igy 38%-on marad, csak hosszabb ido utan megy a jobban terhelo jatekoknal feljebb, de 42-nel tobb nemige szok lenni.
A multi monitoros tema nem tudom mi, lehet hogy bug.
-
nesh_019
senior tag
win10-64bit-radeon-software-crimson-relive-16.12.2-jan3
R9 380 4 GB G1 Gaming
ez is hibás, kilép nálam a Watch Dogs 2ből...
R9 380 4 GB G1 Gaming tudnátok mondani stabil drivert?
Nálam a 16.11.5-Nov25 aránylag jól működik.
-
AVarice
tag
válasz
Raymond #4148 üzenetére
Visszaraktam egy régebbi drivert (16.10.2) és MSI AB helyett a TriXX-el (6.3.1) állitgattam egy ventiprofilt illetve kicsit húztam is a kártyán ( 1010/1450 -> 1060/1500 ). 35%-os venti mellett 52 fokon járt a kártya! Variáltam a gépház hütéssével, de csak rosszabb lett. Olvasgattam a driver fórumot, pont a kábelekről volt szó, amikor beugrott, hogy jelenleg a TV is rá ven kötve a gépre, de csak ritkán használom, nem aktiv. Windows-ban letiltottam a TV-t és most 36 fok!!! ugyanúgy 35%-os ventillátor fordulat mellet. Ez az valami bug? Lehet ezt valahogy javítani? Ha engedélyeze van a TV akkor újra visszakúszik 52 fokra. Ha kikapcsolom a TV-t és az egyik monitort, akkor 35 fokra csökken a hömérséklet.
Jelenleg a 3 eszköz a következő módon csatlakozik:
P2414H - Display port
P2414H - VGA/DVI átalakitó
TV - HDMI -
nesh_019
senior tag
Érdemes felrakni Crimson ReLive Edition 16.12.2 1/9/2017 ????
a kártyám: R9 380 4GB G1 Gaming
Előző verziókkal sok bajom volt.
16.12.2 béta és a 16.12.1 fagytak a játékok.
-
Raymond
titán
válasz
pingwin92 #4154 üzenetére
Csak akkor kell a DVI-I ha a monitorodon nincs mas mint VGA bemenet. Az uj kartyakon ugyanis nincs csak DVI-D ami nem kuldi ki az analog jelet. Ilyan teljesitmenyu kartyat 2GB-al nincs ertelme venni, foleg nem 2017 elejen, itt a 4GB lesz a nyero. Hogy a ketto kozul melyiket az az artol fugg, sokkal tobbet nincs ertelme raaldozni. A Nitro-nal valamivel gyorsabb a RAM (5%), a GPU kb ugyanazt hozza alapon (1030/1040/1050Mhz), de ettol fuggetlenul picit (1-2FPS) gyorsabb jatekokban. A teszt alapjan viszont az Asus-nak van egy nagy elonye - sokkal csendesebb terheles alatt.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
Raymond #4150 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy kell-e, bár szerintem máshogy úgy se tundám két gépbe is bedugni a monitorom, úgyhogy még kellhet is, de amúgy is használtban gondolkodom, így még az RX 470 sem fér bele, nem, hogy egy 480.
Másik kérdés:
Ha csak FullHD-n szeretnék játszani, viszont ott azért szép (ha lehet max) grafikán, akkor kell nekem egy 4GB-os verzióra költeni, vagy elég lesz egy 2GB-os verzió?Szerk.:
Ja, igen a játékok: Leginkább FIFA 17 (de lehet, hogy majd akár újabb is). Esetleg BF3/4/1. -
droti25
őstag
Sziasztok
Milyen hosszú ez a kártya? Befér egy sharkoon Vaya házba vajon?
Asus R9 380X Strix 4G Gaming -
pingwin92
aktív tag
Üdv skacok!
380X-ekből melyik(ek) az ajánlott(ak)?
Asus Strix-et néztem, hogy jó halk és viszonylag jó árban van.
Vagy inkább áldozzak be egy kicsit többet egy Sapphire Nitrora?Előre is
-
AVarice
tag
válasz
Raymond #4144 üzenetére
Nekem 50 fok úgy, hogy 400 RPM-en forog a venti, lentebb nem tudom állitani kézzel sem WattMan-ban. A számítógép ház egy Thermaltake Chaser A31, gyárilag 2 venti van benne, 1 elől 1 hátul. Én még tettem bele 3 BeQuiet! Pure Wings-et (120): +1 előre illetve alul-felül is van. A szobahőmérséklet 21 fok körül van.
Jelenleg a legfrissebb driver van fenn, de korábban más driverrel is tapasztaltam hasonlót, akkor MSI AB-vel állitottam ventiprofilt, de ezt az új ReLive kinyirta.
-
AVarice
tag
Sapphire Nitro R9 380 4G D5-nek alapjáraton hány fokosnak kellene lennie?
-
Raymond
titán
válasz
nesh_019 #4140 üzenetére
Remelem a kovetkezo hetekben/honapokban lesz egy jol hasznalhato mert a Vega megjelenesekor az energia az uj architekturara lesz felhasznalva es nem hinnem hogy a GCN4 (Polaris) elotti cuccokal tobbet foglalkoznanak mint eddig. Meg mindig 16.10.1 van fent, de valtani kene valami ujabbra (16.11.x) mert a SteamVR kiuti a gepet (BSOD).
-
nesh_019
senior tag
a nyomorult AMD mikor akar kiadni egy új használható drivert R9 380hoz???? Nekem még ilyen sosem volt, mindig tökéletesen ment...
-
cl.aci
aktív tag
válasz
nnnorman #4135 üzenetére
Probáld meg kivenni és visszateni a vga-t, lehet egy kicsit megmozdult a helyén, de ha kivetted akkor már azt is nézd meg nincs-e rajta valami égés esetleg pucold ki a hütöjét, ha ez után sem jó akkor sajnos valószinüleg megadta valami magát, lehet hogy a ram az okoz képszétesést álltalában.
-
nesh_019
senior tag
16.12.1 és 16.12.2 driverekkel ez a problémám BF1 alatt.
-
nnnorman
csendes tag
Hello Mindenkinek,
Szeretnék egy kis segítséget kérni szeretett/megtűrt giga 380x-emmel kapcsolatban.
TEgnap egy kemény excel-ezés közben megfagyott a képernyő aztán semmi sem tudta visszahozni a gépet, majd újraíndítottam (szerintem egy éve nem csinált ilyet). Az újraindítás után elindítottam a böngészőt, amely során szétesett a kép, majd a következő újraindítás után nem indult a rendszer. Vagyis a elindult de nem volt kép a monitoron. Eközben a kártya világít szóval azt hiszem nem áramellátási problémám van (fsp hyper 500m). Viszont azóta mintha nem lenne VGA a gépben. Sem az MSI afterburner sem pedig egyébb progi nem ismeri fel, csak az intel 530-at látja).
Próbáltam leszedni a drivert (kb egy éve volt fenn (16.1.1) de az új telepítése sem sikerült mert nincs amd hardverem... legalábbis a telepítő szerint.Valaki találkozott már ilyen problémával?
Ha igen akkor nagyon hálás lennék egy kis segítségért...
Előre is köszönöm! -
nesh_019
senior tag
válasz
vendingo #4131 üzenetére
de végre megvan a BF1-ben a stabil 60 FPS... erre pedig ez nagy sz*r az egész...
[Egyel régebbi driverrel meg ez történik..... grafika hibák]
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, ki tapasztalt furcsa kilépéseket Gigabyte R9 380 4GB G1 gaming kártyán amióta felrakta a legujabb drivert? 16.12.1 ?
Nekem BF1 és Watch Dogs 2 csak úgy random kilép a játék közben.
-
Bence0421
csendes tag
-
Gaboman
nagyúr
Köszönöm a segítségeteket!
-
cl.aci
aktív tag
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy XFX R9-380P-2DF5 videokártyát!
Kérdésem, van valakinek ilyen és mennyire halk idle állapotban?
Lényeg hogy sokat dolgozom a gépen és szeretném ha halk lenne közben.
Megbízható az XFX kártya vagy érdemesebb más márkát néznem?
Válaszaitokat előre is köszönöm!Üdv:
Gábor -
vendingo
veterán
Az normális, hogy BF1 medium beállításokon a VGA memóriahasználata 2000mb, ultrán meg max 2500mb?
Nem kéne több VGA memóriát fogyasztania ennek a játéknak?
Bezzeg a CPU meg leolvad.(sapphire 380 4gb)
-
M@rdel
őstag
válasz
Találtgyerek #4119 üzenetére
Szia,
A Bf1-nél nehéz megmondani, mert még mindig nincs megfelelően optimalizálva.
A topikjában más is panaszkodik erre erősebb kártyával. -
Z10N
veterán
Igy, hogy beallt a minusz rendesen tuningoltam egy kicsit a 285-t. Firestrike alatt 10000p
Szobahomerseklet 25°C, de megis felment 75°C-ig.
Nyitott ablak mellett a szobahomerseklet reggel 15°C, majd ugy is megnezem.core: 1215MHz (4 354 560 FLOPS)
vcore: +80mV, peak 1290mV (def: 1225mV, max: 1300mV),
PL: +20%
mem: 6500 (208 GB/s)Igy mondjuk mar picit szemetelt, de lefutott a teszt
Talan ki lehetne maxolni 1225-nel +90mV-tal. 6600-nal a memoria instant fagy. Stabil 1150/6400, +25mV, PL20%, 70°C. Kimelo uzemmodban 1100/6200, -25mV, 65°C.
A 7870 korabban 1275-nel tetozott, szoval elmondhato 50MHz-cel jobb volt az adott szinteken.
Egy 470D-vel szemben kivancsi lennek mit hozna (Boost@1206: 4 322 304 FLOPS).
-
Bence0421
csendes tag
Én mindig a pcx-től vásárolok, tőlük vettem az egész gépemet (300k Ft), igaz én magamnak szereltem össze, de szerintem megbízhatóak, és majdnem mindenben ők a legolcsóbbak.
Processzorból én is az Intelt ajánlom, egy i5 hosszú időre kiszolgál. (i5 6500)
Videokártyából az AMD jobb ár/értéket kínál azért azt választanám. (rx 470)
Alaplap (számomra) csakis ASUS lehet.
És sokan elfelejtik, és spórolnak a tápon, de nem érdemes! Vegyél egy jó minőségű tápot, későbbi fejlesztéskor, de akár egy ingadozó feszültség esetén is kifizetődő lesz. -
-
Z10N
veterán
32CU @ 1040 MHz: 280x vs 380x vs 470
Ui: 480X viszont nem letezik, talan majd 485
-
fanti
addikt
válasz
Raymond #4113 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor nem igazán javult sokat az architektúra ez alapján......
A GPU freki különbség megmutatkozik többé kevésbé, de az újratervezett GPU-tól én többet vártam. Ez így halovány.
Akkor ez megint csak egy átnevezés, ami azért sikerült, mert csökkent a csíkszélesség, és följebb másztak a megahertzek.380X = 470 (ugyanazon frekin nézve)
-
Raymond
titán
Valamelyik masik topic-ban (RX470 teszt?) neztem es irtam a 380X vs. RX470 dolgot mert ott ugyanannyi a shader (2048) es csak orajelben kulomboznek. Ez lett az eredmeny:
380X 470 Diff
----------------------------
Mhz 1040 1256 20.7%
----------------------------
GTAV 50 62 24.0%
Crysis3 48 54 12.5%
RotTR DX12 53 57 7.5%
TW3 45 52 15.5%
Hitman DX12 70 82 17.1%
Doom VLK 87 105 20.7% -
Unying
tag
válasz
rantotthusi #4108 üzenetére
Papa, itt semmi sincs. Most egy lapos van, nincs asztali gép egyáltalán. Tehát A-Z-ig minden kell, egér, billentyűzet, monitor, winyó, hangfal, satöbbi.
-
fanti
addikt
"mind azt mondják, hogy játékok szempontjából jobbak az AMD procik, és az ati kártyák"
Na ez így pont nem igaz!
AMD processzorok sokat esznek, egy szálon harmatosak, és összességében forrósodnak is rendesen.
Teljesítményben meg a legerősebb AMD procik is talán Intel i5 szintjét kaparásszák alulról, de egyszálú terheléskor nagyon lemaradnak attól is.Az ATI/AMD kártyák meg jók, olyan jók mint az nVidia kártyák, de ha a legjobb kombót akarod megvenni, akkor az mindenképp Intel proci legyen, én i5-öset ajánlok, azzal sokáig kihúzod, hozzá egy jó videókártya (480, 1060), 2x8GB RAM, és egy közepesen gyors, 250GB-os SSD.
-
fanti
addikt
Jó, jó elírtam.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy az architektúrából (és nem a csíkszélességből) eredő gyorsulás mennyi lehet.
Azaz egy egyforma GPU sebességen, mondjuk legyen 1Ghz, futó 380X és 480 sebességére lennék kíváncsi, mert ahogy elnéztem "alapban" olyan 20-40% a difi játékfüggően, de ugye ennek egy része a 480 magasabb GPU frekijéből ered, én pedig az új architektúra fejlettebbségére lennék kíváncsi inkább.Mert ha úgy csak 10-20% lenne a különbség, akkor nem valami nagy előrelépés tervezésben a Polaris.
-
rantotthusi
tag
https://ipon.hu/webshop/product/msi_rx_480_gaming_x_4g_rx480_4gb_gddr5_pcie/1492131
https://ipon.hu/webshop/product/amd_fx_8350_4.00ghz_am3__box/293642
https://ipon.hu/webshop/product/hyperx_16gb_fury_ddr4_2400mhz_cl15_kit_hx424c15fbk2_16/1234384
https://ipon.hu/webshop/product/alpenfohn_brocken_2_pcgh_edition/1535128
alaplapot nem választok Én olyan max 28 at szánnék rá így az ár 210.000 és 40-45 ért egy viszonylag jo 24 colos monitort! és akkor a 260 ba benne vagy gondolom ház vinyó van?! vagy ha a házad már nem szereted azzal ráérsz később is! a lényeg hogy menjen a game úgy ahogy Te szeretnéd!
https://ipon.hu/webshop/product/asus_ve247h/171045 a monitornak meg ezt ajánlom nekem ez van és nagyon szép képe van! de 50 ért már található 24 colos ips es kijelzős is!Én ebből az összegből ezt venném minden megkérdezés nélkül biztos van aki belekötne de sztem ezzel a géppel nem kellene szégyenkezned a játékok előtt!
ja egyedül azt kérdezném meg hogy 28 ezerért melyik a legjobb alaplap választás ezekhez a komponensekhez! bár ezek csak irány mutatoak Én annak szántam neked!
nyilvána monitron is lehet sporolni ha kisebb összegüvel is beéred!
-
Unying
tag
válasz
Glaz-dozfhut #4103 üzenetére
Ha jól láttam, akkor iponról szedted össze, ugye?
-
Unying
tag
Ahol körbenéztem, meg akik a környezetemben vannak, és valamennyire guruk, mind azt mondják, hogy játékok szempontjából jobbak az AMD procik, és az ati kártyák. Ezért gondoltam az AMD-re, akkor meg már hozzá igazítok mindent. Doom 2016, Battlefield, és a majdani Mass Effect Andromeda (igazából emiatt ruházok be új gépre) menjen nekem fullon, mint a kisangyal... De közben azért túl sokat sem akarok elkölteni. A kettő között keresek ésszerű kompromisszumot, 230-260 k között szánok a gépre, és nem ártana, ha abba a monitor is beleférne. Próbálom az igényeket összehozni a tárcámmal, keresem a megoldásokat. Mivel van legalább 4 hónapom összehozni a gépet, meg összespórolni az árát, addig nyitott a pálya, és addig tapogatózom. Minden véleményt, érvet-ellenérvet meghallgatok, és majd utána lesz valami, amivel elégedett kell, hogy legyek! Ezért érdekel a te véleményed is, illetve mindenki másé.
-
fanti
addikt
Tudtok olyan tesztet linkelni, ahol összemérnek egy 380X és egy 480X kártyát, de úgy is, hogy azonos GPU frekin járnak?
Érdekes lenne mindenesetre......hogy a puszta architektúra fejlődés ténylegesen mennyit számít a magasabb freki nélkül.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest