- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A legújabb hotfixes drivert raktam fel, új kábel másik ágon és clockblocker megoldotta, most tényleg ki van szögelve belső tereken 60-ra az fps. Kint meg olyan 30-60 között gyönyörű szépen megy, és az AA-t kellett levennem.
A játék fps limiterét meg nem bántottam mert túl sok fps-nél brutál bugos lesz a fizika és megdöglök powerarmorban annyitól hogy rámesik egy vödör. -
mildwood
tag
A videókártya órajelre gondolsz, vagy a processzorod órajelére? Néha segít a Windowsba átállítani az energia profilt teljesítmény centrikusra. Ezen kívül sajnos nem tudok mást ré. A Giga kártyáknál is tapasztalják páran. Lehet táp is, de ha elég erős vagy nem túl régi akkor tuti kilőve.
-
Methionyl
senior tag
16.1 Hotfix: Itt a driver-re gondoltam. Melyiket használod most? Crimson vagy Catalyst?
Vsync: Biztos van ilyen beállítás a beállításoknál. Ha ON akkor az éppen aktuális monitorodnak a képrfrissítéséhez fog igazodni. pl.: ha 60Hz-s a monitorod akkor max 60fps-ed lehet. Ha kikapcsolod akkor több is lehet, de esedékes a Tearing azaz képelcsúszás de így (nálam) legalább folyamatosan 100%-on teker a VGA-m -
Methionyl
senior tag
FX topikba már készültem válaszolni de akkor ink itt
Nálam is voltak hasonló gondok, ugyan nem ezzel a game-el. Nálam nagyban megoldotta a problémát a 16.1 hotfix feltevése illetve a Vsync OFF. Ha netalán tán használt MSI Afterburner-t akkor érdemes ULPS-hez pipát tenni és PP-t kikapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged