Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Én amióta zöld vagyok semmi gondom driverekkel.
Vigan játszom, ha van időmRendszeresen vissza nézek ide a topicba,és sokszor elszomorodom hogy még mindig küzdötök driverekkel, bugokkal,Bs driver leállt majd automatikusan helyreállt problémákkal.
Szerettem a Sapphire Nitrot , de Amds baromságokkal nem tudtam megbarátkozniNem jó ez igy, megveszed a kártyát pl 70-80 k és nem tudod a szórakozásod kiélni.Dühítő
Lehet szidni Mst meg Win 10 et de ez akkor is gáz, mert 100 k feletti Amd kártyákkal is van gond driver, win10.
Papíron a 960 gyengébb mint a 380, de mégis sok játékkörnyezetben nem hogy a 380 nal egy szint,de van olyan hogy a 380X szintje
Apropo ha lenne már időm hoznék R9 380 vs Gtx 960 eredményeket saját arhivumból, de mire lenne időm erre szerintem már R 480 is kijön
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vallás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA VI
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest