-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz MPowerPH #4684 üzenetére
Nem igazan tapasztaltam. Ha megis gond lenne, akkor meg vészink
(#4701) BMW001 : azert annyira nem. van gondom. pl a jelet nem veszi olyan gorsan a tv mont egy monitor es sokszor lassabban ad kepet pl mar amikor betolt a win. es meg hasonlo aprobb nyugok. Viszont 40"-on helikopterrel repulni a bfben... az karpotol foleg hogy a 7970 biztositja a kraftot hozza. Sikerult 1200at belonom 1,187 fesz mellett, igy nem is melegszik annyira.
[ Szerkesztve ]
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
ricshard444
veterán
válasz Cybertrone #4693 üzenetére
Nemmondtam egy szóval sem,hogy a 17-s fullhd, van ott vessző
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Cybertrone
veterán
-
jones965
Modder
Szerintem nem off.
BMW001 :
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz ricshard444 #4688 üzenetére
Na tessék. Én még ki sem próbáltam a Dell -en hogy müxik. Crysis nálam pl. mindig szétesett. Cyber, nálad hogy viselkedik?
Don't Tread On Me
-
byZsolt
tag
válasz ricshard444 #4676 üzenetére
durva teljesitmény. de igazából a 7850 érné meg , ár alapján. 2db.
köszi
Ez Itt a .....
-
MPowerPH
félisten
válasz Sontir Fel #4682 üzenetére
És az miért jó, hogy a kép vízszintben mindig elcsúszik? Engem borzalmasan idegesít.
Don't Tread On Me
-
Cybertrone
veterán
-
Sontir Fel
őstag
válasz Cybertrone #4680 üzenetére
Voltak aprobb gondjaim a 6950cffel, ezert is valtottam a mostanira. Elegedett vagyok vele, de ha valami szemtelen jo aron -mondjuk 80k- adnak a 7870est, akkor elgondolkodnek a dolgon.
(#4681) BMW001 : nem monitor, led tv, amugy 60.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
-
Cybertrone
veterán
válasz Sontir Fel #4679 üzenetére
A rafizetest nem eri meg... Arra a felbontasra meg felesleges, hajlamos szarul skalazodni a multy gpu kissebb felbontason, mivel nincs ami terhelje!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
MPowerPH
félisten
válasz Sontir Fel #4677 üzenetére
Mekkora felbontáson tolod, hogy váltani akarsz? 3 monitor?
Don't Tread On Me
-
Sontir Fel
őstag
válasz ricshard444 #4676 üzenetére
Jol muzsikalnak. Kerdes, hogy mibe kerulnek majd. Ha 90K lesz darabja, lehet valtani kene
-
byZsolt
tag
2 db 7850, mennyivel gyorsabb a 7970 nél. ? Vagy 2 , 7870?
[ Szerkesztve ]
Ez Itt a .....
-
ZozzHUN
addikt
Mivel pénteken nincs nyitva semmi, ezért úgy néz ki jövőhéten hétfőn jön a HD7950 DCII TOP. Majd nyomok ASIC-ot, hogy a válogatott selejt HD7970 GPU milyen minőségű benne
Meg persze max OC-t is
(Nyugi nem fogom mondogatni, hogy ez még egy ref 7970nél is gyorsabb lesz úgy, blabla, tudjátok ti azt magatoktól )
[ Szerkesztve ]
-
nattila72
csendes tag
-
Enclave
aktív tag
válasz radi8tor #4656 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi,h. a srác vajon honnan v. mi módon szerezte, ugyanis a legutóbbi cikk szerint, amit olvastam, abban az állt,h. a kártya még nem végleges, a bios-án is csiszolnak.
Itt pedig a videón amit kibont, a csomagolás és mindene végleges változatnak tűnik, sőt a kártyának még a gyári száma is látszódik... Ezek szerint kevesebb mint egy hét alatt elkészült a végleges változat és már a raktárkészleteket töltik fel? (a kártyát a Cebit-en jelentették be, ez a videó pedig március 11-es, csak 5-6 nap elég volt mindenre? Vagy valaki egy ES kártyát matricázott át valódinak és kreált egy csomagolást hozzá? )Amúgy nem látta valaki,h. a hosszabb átalakító aminek egyik vége minidisplayport-os, a másik vége micsoda? Hdmi vagy "sima" displayport? (ha mégsem "kreált" lenne a videó)
(a dvi->hdmi alakító jól kivehető az egyedi alakja miatt)#4665 nattila72: Amire szerintem te gondolsz az a hangkimenet és nem hangchip, amennyire én tudom. (hangkártyát nem helyettesít, bár ha valaki pontosabban tudja, úgyis kijavít )
Azt viszont néztem,h. ha mondjuk egy tv-re kötöd a vga-t hdmi-n keresztül, amelyik vga ezt támogatja, akkor ha a hangkimenetet is átállítod Win alatt, akkor a hdmi-n keresztül hang is fog menni, nem csak kép, így a tv hangszórójából jön a hang, pl. filmnézésnél (ez tuti biztos) vagy játéknál (ebben nem vagyok annyira biztos) .
(amúgy nálam 5870-el "AMD High Definition Audio device" a neve)Amúgy nem lepődnék ha ez valami codec lenne és ilyenkor a hangkeltést a tv elektronikája végezné... Ám ha valaki jobban tudja, majd javít.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
nattila72
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki milyen hangvezérlő chip van a 7000es sorozatu video karikon?
a hivatalos oldalukon is csak ennyi van: Integrated HD audio controller
Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formats- -
gombcomp
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Cybertrone #4658 üzenetére
Kondenzátorok vannak benne, és stabilan tartja a GPU tápellátását. Le lehet szedni róla, ha nem férne el a kártya.
Szerintem parasztvakítás, de majd kiderül.⭐ Stella
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Cybertrone #4658 üzenetére
Pont azt akartam kérdezni mi rajta az a kupak.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
MPowerPH
félisten
válasz radi8tor #4656 üzenetére
No, ebben két dolog piszkosul tetszik. A Disabled OCP/APS. Lehet sütögetni. Remélhetőleg alapból jobbféle GPU-at kap, mert ennek úgy van értelme.
Jah, plusz pont, hogy maradt a két slotos hűtés, szemben a DCUII batárjával. Azt hiszem, egy ilyenre befizetek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
radi8tor
MODERÁTOR
Csöpögni vágyóknak: MSI Radeon R7970 Lightning Unboxing videó
⭐ Stella
-
byZsolt
tag
válasz Sontir Fel #4654 üzenetére
szerintem se nagyon számit, (de a jobban hozzá értők lehet cáfolnak) hogy 1500 vagy 1700, majdnem , nem oszt nem szoroz
[ Szerkesztve ]
Ez Itt a .....
-
Keksz03
senior tag
válasz Sontir Fel #4650 üzenetére
nekem alapfeszen stabil BF3 multi alatt 1125/1700as órajelen!
szerk: igen, nem is járatom most annyin, win reinstall volt úgyh hagyom egyelőre 1125/1575ön ami a cata max, majd talán később szórakozok fesz emeléssel, de egyelőre mindent visz kimaxolva úgyh felesleges!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Tirexi
addikt
válasz Sontir Fel #4650 üzenetére
Igen bár a biztonság és a stabilitás kedvéért azon is emeltem egy csöppet. (1612mV)
De nem egyformák a VGA-k lehet, hogy neked az 1.2Ghz megy majd 1190mV-on is stabilan.Mondjuk én minimum Skyrim vagy Crysis 2-vel tesztelném. A Civ5-öt nem erre találták ki.
Szerk.:
Vagy a BF3 igen.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Sontir Fel #4648 üzenetére
Nekem 1212mV kell, hogy ne fagyjon ki a Skyrim 1.2Ghz-es GPU-val.
Max hőfok 77C. -
Keksz03
senior tag
válasz radi8tor #4644 üzenetére
és még azt mondták h nem elég eyefinity-hez! jó talán 1-2 dolgot lejjebb kell venni h meglegyen a 60FPS de lássuk be h elég komoly teljesítményű kártyákat vert el illetve közelített meg 1-2 FPS különbséggel! egyre boldogabb vagyok h 7970et vettem!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
radi8tor
MODERÁTOR
PowerColor LCS HD7970 3GB Review ha valakit érdekel
⭐ Stella
-
iasfao
csendes tag
válasz Cybertrone #4638 üzenetére
No igen, nem is azért mondtam, mert ha ilyen kariból cf-et v. cfx-et építenék, én is tuti a refet választanám, (mert ugye olcsóbb is), de vsz. le is vizezném előbb-utóbb.
Persze egy jó házikóval - Corsair Obsidian - nyilván más a helyzet, ott elég csendes lehet.
Ez a ház egyébiránt most újra visszaesett 60-70 k közé, szóval 7970 tulajok, hajrá!Amiga 500 (1 megára bővitbe) + Commodore 64
-
iasfao
csendes tag
-
iasfao
csendes tag
válasz radi8tor #4637 üzenetére
Szépek azok a ref '70-esek. Milyen márka? Sajna nem látom...
Érdekelne, mit bírtak így négyen egymás mellett órajelben azzal a plusz ventivel..., v. csak CPU tuning volt?PS: először az Ln2-re azt hittem, hogy az a logaritmus naturalis 2.
Amiga 500 (1 megára bővitbe) + Commodore 64
-
Cybertrone
veterán
Nem kell ezt eltúlozni... Ráadásul a videón nem is hangosak a kártyák(míg nem baszogatja őket)... és a 4 gpu szépen skálázódik, persze mivel gyárilag 200 fps a plafon a gameben, így annak a közelében a kihasználtság is esik!
Radi:
Most a direktbe 100%-on járatás a teszt miatt, és az ogy otthol ki teszteli az user mikor lesz a türhetetlen az más... Mellesleg 4 580-sem halkabb... És szerintem a hőfokok sem vészesek[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
iasfao
csendes tag
Volt itt nem olyan rég egy link valakitől, hogy milyen hangorkánt kelt egy 7970-es.
Ha esetleg valaki quad CrossfireX-et építene, itt egy videó, hogy mire lehet számítani.
(Bocs, ha már volt).
Azért az illetőt megkérdezném, mit kell ahhoz szívni, hogy valaki négy ilyen kártyát egy egész megjelenítőre kössön és BF3-at toljon rajta.
Amiga 500 (1 megára bővitbe) + Commodore 64
-
törölt tag
Ezt itt és most nagyon gyorsa abba kell hagyni, mert következményei lesznek! Legutolsó figyelmeztetés!