- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Casanova* #3501 üzenetére
Sajnos még a prémium monitorokhoz is kacat Single Lik DVi kábelt adnak! (Spórolnak azzal a ~2500.Ft al mert kb annyiba kerül egy normális Dual Link kábel)
Nekem ilyen DP kábelem van nem olcsó mert van már 2.e alatt is! de én nem sajnáltam rá mert ezt nem kell cserélgetni 1-2.évente mint pl a VGA karit csak 1X kell megvenni
Nálam nincs semmi féle csíkozás, kép ugrálás meg miegymás amit itt olvastál hibákat! és Driver ügyileg sem volt gondom egyik driver -el sem pedig kipróbáltam már a 7850 el 12.3 tól az összeset 12.7 ig mind! Ja és firefox ban sem kell(ett) kikapcsolnom a HW -s gyorsítást DP kábellal nincs gond vele!
-
akela91
addikt
-
synthattik
aktív tag
válasz
Casanova* #3495 üzenetére
Vedd meg nyugodtan,nekem szerencsére még 1 olyan hibám sem volt a sapphire 7850-el amit itt leírtak,eddig minden driverrel szépen futott,nem villodznak a dolgok,nem esik szét a kép,nem ugrál a böngészőben,de ha meg ezeket javítják remélhetőleg később,akkor meg már pattent lesz a dolog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest