Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Casanova* #3501 üzenetére
Sajnos még a prémium monitorokhoz is kacat Single Lik DVi kábelt adnak! (Spórolnak azzal a ~2500.Ft al mert kb annyiba kerül egy normális Dual Link kábel)
Nekem ilyen DP kábelem van nem olcsó mert van már 2.e alatt is! de én nem sajnáltam rá mert ezt nem kell cserélgetni 1-2.évente mint pl a VGA karit csak 1X kell megvenni
Nálam nincs semmi féle csíkozás, kép ugrálás meg miegymás amit itt olvastál hibákat! és Driver ügyileg sem volt gondom egyik driver -el sem pedig kipróbáltam már a 7850 el 12.3 tól az összeset 12.7 ig mind! Ja és firefox ban sem kell(ett) kikapcsolnom a HW -s gyorsítást DP kábellal nincs gond vele!
-
akela91
addikt
-
synthattik
aktív tag
válasz
Casanova* #3495 üzenetére
Vedd meg nyugodtan,nekem szerencsére még 1 olyan hibám sem volt a sapphire 7850-el amit itt leírtak,eddig minden driverrel szépen futott,nem villodznak a dolgok,nem esik szét a kép,nem ugrál a böngészőben,de ha meg ezeket javítják remélhetőleg később,akkor meg már pattent lesz a dolog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest