Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
misiizsai #51313 üzenetére
Ne csüggedj, ez AMD ficsőr
(hogy húzná az anyjába a driver író az összeset amije van) Ez ilyen és így is marad szerintem egy darabig. Nekem mióta megvettem és beüzemeltem a 14.4-es kártyával, azóta ilyen. Már kikapcsoltam a PCIe energia megtakarítást és mot a zerocore disable kis progival próbálkozom, ami talán beválik. Azért csak próbálkozom, mert elég ritkásan jött elő eddig is ez a marhaság, de mióta feltettem ezt a kis segédprogit, azóta nem jött elő a hiba.
-
Norbika88
senior tag
válasz
misiizsai #49836 üzenetére
Nekem giga van, teszi a dolgát.
Hűvös, halk egészen 75% venti fordulatig, de nagyobb fordulat nem is kell mert hőmérsékletben már nem okozz drasztikus változást.Tuningolni nekem nem sikerült módolt bios-sal se, EnterR kolégának igen
.
F2-es biosal kell kérni, vagy fel frissíted.FPSekről nem írnék azt találsz youtubon is.
Szívem szerint vennék még egyet CF be. -
Steve198310
őstag
-
marquuard
veterán
válasz
misiizsai #46758 üzenetére
Írnak pár "megoldást":
-Csökkentett módban Driver Fusion programmal törölni a drivert, majd restart és 13.12 drivert fel.
-Tápegység gyenge neki, vagy nem ad elég feszültséget azon az ágon, amelyik a VGA-ra közvetlen csatlakozik
-VRAM hiba, tehát szoftveresen ezen nem lehet segíteni, vissza kell küldeni garanciára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- YouTube
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- FOTÓS beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest