- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
eldiablo #51082 üzenetére
Én a saját példámból indultam ki a vinyó alapján, de ezt is csak lehetőségként vetettem fel, nem állítottam, hogy biztosan így van.
Azt mindenki látja, hogy sérült a cucc, és nem így kéne kinéznie eredetileg.
Kívánom, hogy rendeződjön a dolog, bár ha már egyszer visszaküldték, az már nem sok jót sejtet. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo #51078 üzenetére
Látom temető mellett születtél, hogy ilyen szellemes vagy, van külön vicces képes topik, ahol a gyerekek nagyon jól szórakoznak ezen, ott szerintem nagy sikered lenne, én sajnos már kinőttem belőle.
Arról nem tehetek, hogy mint a magyar lakosság nagy része tisztelet a kivételnek, te sem tudsz szöveget értelmezni!
Azt írtam lehet túlfesz okozta, sehol nem állítottam, hogy biztosan az volt.
Arra akartam rávilágítani, hogy a túlfesz, vagy zárlat nem mindig jár égésnyommal, ahogy nálam a vinyó esetében sem volt égésnyom, csak a chip-ből kilökődött egy darab, de a hálókártyán sem lehetett látni semmit, csak a vihar után egyszerűen nem volt NET. De sok esetet lehet olvasni más topikokban, ahol nem látszik semmilyen sérülés egy alkatrészen sem, aztán végig kell tesztelgetni mi lehet a rossz. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo #51072 üzenetére
Köszönjük Emese, ez kár lett volna ha benned marad, a vicces képet külön is!
Nem feltétlenül van mindig égésnyom, és látható sérülés. Van amikor a táp magával rántja az egész konfigot, aztán nyomozgathatod melyik alkatrész sérült meg.
Van villámkáros vinyóm, amin sehol égésnyom, csak egy tűhegynyi darab kijött a chip-ből.
Láthatod a képen milyen szépen felszakadt a fólia az alaplapon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest