- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Én a saját példámból indultam ki a vinyó alapján, de ezt is csak lehetőségként vetettem fel, nem állítottam, hogy biztosan így van.
Azt mindenki látja, hogy sérült a cucc, és nem így kéne kinéznie eredetileg.
Kívánom, hogy rendeződjön a dolog, bár ha már egyszer visszaküldték, az már nem sok jót sejtet. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Látom temető mellett születtél, hogy ilyen szellemes vagy, van külön vicces képes topik, ahol a gyerekek nagyon jól szórakoznak ezen, ott szerintem nagy sikered lenne, én sajnos már kinőttem belőle.
Arról nem tehetek, hogy mint a magyar lakosság nagy része tisztelet a kivételnek, te sem tudsz szöveget értelmezni!
Azt írtam lehet túlfesz okozta, sehol nem állítottam, hogy biztosan az volt.
Arra akartam rávilágítani, hogy a túlfesz, vagy zárlat nem mindig jár égésnyommal, ahogy nálam a vinyó esetében sem volt égésnyom, csak a chip-ből kilökődött egy darab, de a hálókártyán sem lehetett látni semmit, csak a vihar után egyszerűen nem volt NET. De sok esetet lehet olvasni más topikokban, ahol nem látszik semmilyen sérülés egy alkatrészen sem, aztán végig kell tesztelgetni mi lehet a rossz. -
belinho
senior tag
válasz
eldiablo
üzenetére
Köszönjük Emese, ez kár lett volna ha benned marad, a vicces képet külön is!
Nem feltétlenül van mindig égésnyom, és látható sérülés. Van amikor a táp magával rántja az egész konfigot, aztán nyomozgathatod melyik alkatrész sérült meg.
Van villámkáros vinyóm, amin sehol égésnyom, csak egy tűhegynyi darab kijött a chip-ből.
Láthatod a képen milyen szépen felszakadt a fólia az alaplapon!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezaz e