- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777
üzenetére
szuper dolog ez a kiméricskélés, igen.
engem anno az X4 940BE-s időmben óvtak az X6-tól... megvettem, és tesztelés nélkül éreztem az előnyét a +2 magnak.
az X6 ról FXre váltásom is megkövezték, de mikor közöltem velük, hogy igenis látom a különbséget, nem akarták elhinnitesztben írni akármit lehet, főleg ha író az illető. de nem feltételezek senkiről semmit. megfogadtam a PH-s ittlétem során, csak annak hiszek, amit itt látok a gépmen...nem nézek tesztet, posztot stb.
megveszem, kipróbálom, és ennyi. drága, mert drága... de láttam már éjjeliőrt nappal meghalni
meg ugye, ami nálad működik, lehet a másiknál nem. ilyen is van....
lsd a procim...
főnökömnek vízzel ment 4,7GHz-en, nekem léggel..... -
Ribi
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Lehet, hogy egyes esetekben hasonló lesz a teljesítmény, de ezt csak akkor tudja ha egymás mellett lenne a 2 gép és úgy tesztelné, hogy mikor hasonló. Szerinted milyenre állítsa az i7-est, hogy hasonló legyen?
Intelek szinte mindig sokkal jobb min FPSt produkálnak. Azt hogy szimulálja le?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest