- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #2482 üzenetére
Úgy látszik ez egy általános memóriaprobléma akkor. Akik itt a fórumon írták, hogy van ugyanez a bajuk igazán megnézhetnék, ahogy írtam..
-
borkarico
aktív tag
válasz
csucsbicep #2365 üzenetére
okés, hazamegyek letesztelem. esetleg kipróbálok más progit is (sapphire trixx vagy asus gpu tweak).
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #2338 üzenetére
dupla
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #2338 üzenetére
Most szérián belülről volt szó, egy mégjobb kiadásról. (mint prociból amd 6100->6200 pl.)
Persze a jövőben biztos lesznek nagyobb teljesítményű kártyák, kisebb fogyasztással, de arra kár várni pár hónapon belül. -
Sanci789
aktív tag
válasz
csucsbicep #2317 üzenetére
Kössz
-
Sanci789
aktív tag
válasz
csucsbicep #2315 üzenetére
Köszi. Bios frissítést csináltatok rajta? Vagy még nem jött ki mostanában új?
Szerk: CCC és Trixx mehet egyszerre? Nem akad össze a 2?
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
csucsbicep #2295 üzenetére
Ezt néztem, ezen kívül kérdeztem. De köszönöm a linket!
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #2295 üzenetére
Nézem azt a videót, és úgy érzem vmi nem OK... az FPS értéke ~130 de mégsem látom simán folyamatosnak a képet. Neked6nektek nem volt ilyen érzésetek?
-
milszab
senior tag
válasz
csucsbicep #2229 üzenetére
Értem.
Elvileg holnap jön meg a cserekártyám, remélem ezzel már nem lesz baj.
-
Joker94
aktív tag
válasz
csucsbicep #2204 üzenetére
Használt darabok már most is 60 alatt mennek el,3-4 hónap és szerintem lesz 50 alatt is,addig úgyis proci,lap,ram csere lesz.
-
Mappa
addikt
válasz
csucsbicep #2195 üzenetére
pontosan
alapvetően a 7000 sorozattal. megnéztem most pl. a 7700 szériát ami 40-50% gyengébben teljesít mint a 7800-as és árban is iszonyat nagy rés van a kettő között. most vagy az van, hogy a 7700 lett baromi "gyenge" vagy a 7800 lett túl erős ha árakat nézek. gondolom (ha) jön itt a 7790 / 7830 kártya ami majd kitölti ár/teljesítmény szakadékot. és ehhez sztem nincs nagyon köze, hol, hogyan és mennyiért ,-euró/dollár- stb. kerül be hozzánk. csak szimplán előbb lett ára mint látták volna melyik kártya mire képes. legalább is eddig nagyon az jött le.... sajnos
Winne - voks már megvan az alap 7850 Sapphire, várhatnék én itt HIS-re de semmi értelme szvsz
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #2145 üzenetére
Esetleg egy OC változat már hozna egy 15-20'/, plusszt? Tudom a simát is lehet huzni de nem vagyok tuning párti.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
csucsbicep #2134 üzenetére
@joker94 , @csucsbicep : huzva volt, de vissza raktam defaultra. Update-lem a drivert, aztan megirom mi van.
-
Joker94
aktív tag
válasz
csucsbicep #2134 üzenetére
+1 nekem is VRam gyanús.
-
borkarico
aktív tag
válasz
csucsbicep #2095 üzenetére
nem rossz.
-
MontyCrew
senior tag
válasz
csucsbicep #2079 üzenetére
2600K
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #2074 üzenetére
De attòl még vinnie kellene mindent full grafon igaz?Már amit amugy is vinne.
-
Beze1974
csendes tag
válasz
csucsbicep #2018 üzenetére
Igen de akkor most mért nem csinálja és csak 2D -ben volt.
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
csucsbicep #1998 üzenetére
Az enyém ezzel:
[link]Letöltök egy másikat, aztán kiderül, hogy lesz-e változás.
ASrock B75 Pro3 alaplap
-
szasanyi
félisten
válasz
Ha valóban ez a gond, a legújabb - elvileg már inkább HD7xxx szériához optimalizált - driverrel nem kéne csinálnia. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy mindenhol jól fognak állni a problémához, ha mégis hw-es lesz ez a gond némely 7850 esetében.
-
válasz
Sz.tem is DRIVER gond lesz ez!
Bár nálam hálisten nem jelentkezett még! én a Catalyst 12.4a (8.961.3 May 7) AMD Official Hotfix et használom hozzá!
Bár van már ettől is újabb Catalyst 12.4b (8.961.3 May 24) AMD Official Hotfix amit 2.Napja adtak ki! ezzel még nem próbáltam!
-
Tempileul
tag
válasz
csucsbicep #1981 üzenetére
Nem segít, 1200 alá meg nem fogok menni.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1934 üzenetére
Értem. Ezt nyilván te tudod a legjobban, mikor kell (lehet) és mikor nem (célszerű). Viszont abban én is biztos vagyok, hogy semmilyen körülmény nem indokolja amiért kapkodnod kéne vele.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1931 üzenetére
Nálad mizu, nem cseréled még a HD6850-esedet?
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
csucsbicep #1931 üzenetére
Telepíteni fogom holnap, aztán majd kiderül.
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
csucsbicep #1929 üzenetére
Directx 10-be nem tudom futtatni, mert Win XP 64 bit van a gépemen.
-
válasz
csucsbicep #1902 üzenetére
igen én is azt néztem hogy a REF kártyák tesztjei mind ~1,20-1,22.v körül voltak, nekem az alapfeszem 1,075.v
-
válasz
csucsbicep #1899 üzenetére
De igen a fenti képen is TriXX el volt a fesz állítva de nem szeretem, mert akkor lőttek a Power Play felének (a feszt FIX -álja és csak az órajelet veszi vissza a kártya!) Viszont az ASUS GPU Tweak annyiból jobb hogy eleve azzal lehet feloldani az órajelek kitolását!
Overclocking Range Enhancement opciójával!
és az eredmény! narancs -al jelölve
Másrészt ha vele emeled a fesz marad a PowerPlay is mert nem fixálja le 2D -re is a 3D értékét, sőtt még külön lehet állítani vele a 2D órajeleket és hozzá tartozó feszt is (igaz csak 0,800.ig engedi levenni)
24/7.re tuti nem hagynám így a kártyámat a fenti képen pirossal jelölve van ahogy használom (1050/1300 és -10.% power) ezt tudja még alap feszen és még marad is pici tartalék mert 1085.körül van a vége a GPU nak alapfeszen 1,075.V
-
Joker94
aktív tag
válasz
csucsbicep #1899 üzenetére
Én sajnos nem találtamrá sehol opciót.
-
Joker94
aktív tag
válasz
csucsbicep #1892 üzenetére
Feszt adtam neki Asus GPU Tweakel,majd Trixx-el felhúztam a GPU-t.
Csak Fraps alapján,ki nem mértem de 35 alá bebe esett 480-al.
Ezzel 40elá 1200-on nem nagyon,nagyon teccik.
Köszi. -
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #1816 üzenetére
Hát ja! Külön kellet volna tenni a 50 meg a 70-est is!
-
Joker94
aktív tag
válasz
csucsbicep #1812 üzenetére
F1-et nem próbáltam még,de BF3 alatt végig 99%-on volt a VGA kihasználtság.
-
leonel
aktív tag
válasz
csucsbicep #1816 üzenetére
Jahhh...így már értem... vagy mégsem...
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1812 üzenetére
Hehe.. ezt nem értem.
-
milszab
senior tag
válasz
csucsbicep #1776 üzenetére
És ennél is villanik 1et a kép mikot átvált? Mer 4870-esemnél igen és elég idegesítő szokott lenni. Amúgy nem lehet beállítani hogy csak játéknál ugorjon fel, kis youtub-os videóknál ne?
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #1766 üzenetére
Én sem akarok, csak hogy tudjam mire figyeljek.
Procinak simán adok ha kell, abban nagyobb "puffer" van, de a vga kényes tészta.
Tegnap párszor visszaállt a profil alapra, pedig lementettem az 1-es helyre, az megárthat neki, hogy ha visszaáll többször, én meg mikor megyek mondjuk játszani, akkor betöltöm a tuningos profilt? Arra gondolok, hogy számít-e az állítgatás gyakorisága.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1770 üzenetére
Én nem játszom sokat, de akkor is elég a teljesítmény a gyári beállításokkal is. Mindig úgy választok hw-t, hogy nem legyen szükséges tuningolni (ezért vettem GTX570-et 7850 helyett, ami alapon gyengébb), persze van akinek hobbi a tuning. Nem vagyunk egyformák, de az nem baj.
Egyébként tuning esetén mindenképpen nő a fogyasztás (kivéve azt a kevés esetet amikor a kivételes eszköz alacsonyabb fesszel képes magasabb órajelre), de amit írtam - energia management - elsősorban CPU-k esetén jelentős.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1768 üzenetére
Nem csak arra, bármilyen tesztre ahol emelt órajel (vagy fesz is) van, aztán megy vissza minden gyári beállításra. Én éppen ezért nem tuningolok mert úgy is alapon használok mindent, akkor meg mi értelme lenne?
Nekem a tuniggal egyébként két nagy problémám van: lőttek az energia management-nek (amit amúgy igen okos mérnököt találtak ki, és állítottak be optimális értékre), másrészt macerás és nincs türelmem állandóan állítgatni meg tesztelni mire stabil is lesz, meg gyors is. -
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1766 üzenetére
Én nem sok értelmét látom ezek a teszteknek, amik nem olyan beállításokkal készülnek mint ahogyan a napi használat (játék) során működik a hw.
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #1759 üzenetére
Oks, és vajon mekkora nagyságrendileg az a fesz, ami már árthat?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
csucsbicep #1710 üzenetére
A hanggal nincs gondom, a hőmérséklet aggaszt inkább. Részben saját tapasztalat régebbi modellekkel, részben pedig egy szervizes/karbantartó ismerős tapasztalatai. Bár tény, hogy a 7000-es széria ref hűtéssel is elfogadható hőfokon marad.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
csucsbicep #1708 üzenetére
Igen tényleg. Köszi!
Érdekes lett volna, ha a ref. hűtés hozza ezt a teljesítményt. Az AMD kártyái egy ideig rendre "alulhűtöttek" voltak. -
Bjørgersson
félisten
válasz
csucsbicep #1698 üzenetére
Szerintem a kép alapján alap duplaventis Sapphire 7850.
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #1675 üzenetére
SAPPHIRE Radeon HD7850, 2GB 61.350 Ft
s.s.j.goku: tőlem van jópár teszt a topicba. -
zsámoly
tag
válasz
csucsbicep #1639 üzenetére
Hát köszönöm a válaszokat. Eddig csak nvidia kártyáim voltak, azokkal soha nem volt semmilyen gondom. Jó teljesitményt, jó árcédulát kínált a Sapphire, ez viszont meredek így első nekifutásra
-
milszab
senior tag
válasz
csucsbicep #1603 üzenetére
Hát ez pedig az, meg havernak is az van, és 0 a hangja. 70fok körül mozog a gpu alapban. Kb 2 játék volt aminél elkezdett pörögni úgy jobban hogy nagyon picit lehetett hallani. Ja meg azt tudni kell hogy nagyon hang mániás vagyok.
Jól hűt a házam, elől+hátul 1-1 12centis venti muzsikál.
Amúgy ezekből is ki fog jönni ref hűtős, vagy most már csak ezeket nyomatják?
Régen próbáltam én is valami ilyesmi hűtést venni rá. A gpu sokkal hűvösebb lett csak a többi alkatrészt nem hűtötte. volt ami ilyen 100-120 fokokon ment, aztán el is adtam és maradtam a gyárinál...
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #1603 üzenetére
Így van, kell a házban légáramlat, hogy kivigye a meleg(sokszor még langyos se) levegőt. De ez nem egy hűde nagy költség. Főleg aki ilyen kártyát vesz, nem múlik rajta +3-5ezer FT.
-
Gippo
senior tag
válasz
csucsbicep #1592 üzenetére
Árban körülbelül ugyanannyiban kapnám meg, 3 év minusz 3 hónap garancia.
Ez a kártya: http://hu.gigabyte.com/products/page/vga/gv-r697ud-2gdA 7850 shapphire lenne, arra alap 2 év gari és teljesen új.
Tápom meg egy corsair vx550, egyetlen hibája, hogy terhelésnél kicsit zajos
-
E1even
senior tag
válasz
csucsbicep #1581 üzenetére
A kártya másik végén a tápcsatlakozók találhatóak, szám szerint kettő. Ezek egy 6 és egy 8 tűs aljzatból tevődnek össze, melyeken keresztül 225 wattot vehet fel a kártya. Mindehhez hozzájöhet még további 75 watt a PCI Expressen keresztül, amivel együtt összesen 300 wattból gazdálkodhatunk. - HD 7970 teszt.
Fogyasztásra az NVIDIA 195 wattos értéket ad meg, ami egy átlagos terhelés melletti paraméter. Persze GPU Boosttal megtámogatva a rendszer meglehetősen tág határok között fogyaszthat, de a limit 225 wattban lett megszabva. - GTX 680 teszt. - Ennél akkor ugyan annyi a fogyasztás, mint a 7870-nél. Az szép.
Egyébként mind a kettőtöknek igaza volt, mert a PCI-E 1.0 keresztül 75W-ot, a PCI-E 2.1 kersztül pedig 150W-ot tud felszedni a kártya. A 6pin-es csatin keresztül 75W-ot, a 8pin-esen pedig 150W-ot kaphat a kártya. - Itt legalább is azt írták. De a PH-s (és Te is azt írtad) tesztekben rendre 75W-ot írnak...
szasanyi: Én is nagyon gondolkozom (még mindig) egy HD7970-GTX680 cserén.
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #1547 üzenetére
De itt jön be nálam a "nem ér meg annyit amennyi az ára" állításom...de ez az én véleményem...
2, 4 éves gyerek meg feleség mellett meg pláne...
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #1523 üzenetére
Még talán te ajánlottad a másik topicban, vmi Asus Z68, azt hiszem LV van a végén. Most reggel munka előtt összeraktam a CF-t is, a gép elindult, bár annak a biosát is kinullázta, de utána beállítottam újra és nem bántotta.
A másik, ami megy a másik topicba, hogy hiába rakom fel a profilt a driver mellé, nem kerül be a CCC-be a crossfire, így nem tudom bekapcsolni. Lehet még fejlődnie kellene ennek a drivernek.
Használ itt valaki 7850 CF-t?
-
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1509 üzenetére
Referenciat olvasva a GOLD nem rossz!
Meg mint irtam az a 600W tenyleg par fonttal dragabb csak, akkor meg elfer az ott.
Ha tobb 10 fontrol lenne szo akkor OK, mert igy is a felso hatart surolom az koltekezesben, de £8 mar mind1.A Amugy a P8Z77-V / LX es P8Z77-V kozotti arkulonbseg itt £45. Meger az annyit?
kerdesemre kernek szepen valaszt, mert ha NEM, akkor inkabb beleteszem a monitorba azt a penzt, mivel NEM IPS panelu monitort akartam venni es rajottem nagy hiba lett volna, am pl. a DELL U2212HM elegge draga.Apropo, huzas nelkul a procinak nem eleg a gyari huto? Es kesobb vennek hozza rendes hutot? Amugy talatam egy olcsot es azt olvastam jo:
http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en&set=1 -
Zeratul
addikt
válasz
csucsbicep #1506 üzenetére
Fortron = FSP.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1504 üzenetére
Egy erős, jó minőségű és megbízható táp mindig jó - főleg hosszabb távra, és ha nem nagy gond egy kis plusz költség.
-
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1504 üzenetére
Korulneztem es nem talaltam sehol Chieftec tapot.
Pl. a Fortron 500W Aurum Gold SLI PSU (PPA5003103) nem lenne jo?Amugy a P8Z77-V / LX es P8Z77-V kozotti arkulonbseg itt £45.
Meger az annyit?A hutovel kapcsolatban erre gondoltal?
Arctic Cooling Freezer 13 Pro - Processor Cooler - ( Socket 754, Socket 775, Socket 939, Socket 1156, Socket Am2, Socket Am2+, Socket 1366, Socket Am3 ) - Aluminium - 120 Mm
Ahogy nezem nincs 1155-os socket. Akkro ez nekem nem jo?
Pedig ez ugyan annyiba kerul mint a CM. -
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1492 üzenetére
Ezert is irtam, hogy "azert olyan szar megsem lehet" meg ha mas is a tipusa.
A HIS nem baszna el tudatosan... -
szmegma
aktív tag
válasz
csucsbicep #1478 üzenetére
De ha ugyanaz a hutes a 7850-en, mint a 6950-en, akkor nagyon nem lehet rossz az sem sztem...
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #1484 üzenetére
Lehet visszaghostolom, gondoltam már rá én is. Ha otthon lennék legalább tudnám csinálni gyorsba, így meg csak éjjel van időm mindenre. Le kell tesztelnem a procikat is, aztán összetákolom a másik configot és megnézem abban a kártyákat, ha az felismeri, akkor ghost.
-
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #1445 üzenetére
A proci nagyon melegedett.
A kártyára rátoltam a 100%-ot, de még így se ment 45fok fölé! + nyitva volt az ablak!
1292MHz-en is lefutott volna csak 4.6GHz-es proci miatt kifagyott, de legalább bírja a 1292is!
-
Sondi1986
addikt
válasz
csucsbicep #1373 üzenetére
Haverom rendelt, egy házat, bele pakolta a cuccait, kicsapkodta hátul a lemezeket.
És úgy gondolta nem tetszik neki vissza küldte és egy másikat kért. A pénzt vissza küldték,
de mást nem kapott, és ha rendelni akart az ő e-mail-ről nem kapott választ.
Nekem kellet neki megrendelni, de szóltam neki ha vissza meri küldeni én verem agyon. -
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #1373 üzenetére
Megrendeled a cuccot a haverodhoz...
Ezt, hogy nem fognak kiszolgálni dacból, max egy kis falusi IT boltban tudom elképzelni...
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1358 üzenetére
Sajnos a lapátok mérete kicsi, legalább is szerintem. Olyan ~9 cm kellene, hogy a nagyobb légszállítás (akár alacsonyabb fordulatszám mellett is) jobb hűtést biztosítson. No, de tökmind1 mert nálam biztosan nem fog hangoskodni... még alap 7870 sem, nehogy egy ilyen.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1355 üzenetére
Nem tudom, de van még Linghtning széria is, ha netán ez a tuning potenciál kevés lenne. Persze ott már érdemes egy ismerőst keríteni Pakson.
Ezek a pénzes és/vagy tuningőrült emberkéknek van kitalálva, szvsz minden más sokadlagos (vagy nem is) szempont.Kockaharcos: mi az ami ennél is jobb, és drágább lehet? No, csak érdekességképpen mert nem hiszem, hogy szükségem lesz rá.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1336 üzenetére
Mint mondtam különlegesség. Extrém tuningra gyártva, minden alkatrésze, kialakítása és sajátossága ezt hivatott szolgálni. akinek ez a célja és hajlandó lesz kifizetni érte a -minden bizonnyal - magas árat, annak nem lesz gond a többi.
Még egy GTX 560-Ti HAWK is 65k fölött van, és nem ilyen és nem 7870, így ez lesz vagy 120k. -
katt777
félisten
válasz
csucsbicep #1313 üzenetére
Pont Sapphire tesztben olvastam, hogy azt nem.
Melyik progival? Trixx? ATT? Van ilyen teszt-linked? Én nem találtam.
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #1294 üzenetére
Így lesz, köszönöm a segítséget.
Más: Az 1280 ill 1024 stream processzor miben érződő különbséget produkál használatban?
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #1292 üzenetére
Az is nagyon jó eredmény, teljesen meggyőzött. Ha nem is tolok rá ennyit, akkor is jó lesz már nekem, ha jól láttam, akkor az OC 920/1250.
-
Vistaboy
veterán
válasz
csucsbicep #1279 üzenetére
Már próbáltam, nálam a HD 6870-et sem ismerte fel.
MOD: KaiotEch: Akkor jó, lehet hogy csak a 6-os szériával van baja.
MOD2: Rendben, kipróbálom.
-
válasz
csucsbicep #1279 üzenetére
Nekem működik és a jót mutatja.
(#1281) Vistaboy: 6850-el nincs baja. 3.7-est használd!
-
akela91
addikt
válasz
csucsbicep #1276 üzenetére
Húú srácok, nem valami fényes hírek vannak eddig erről az MSI-ről :S
Egyébként a gari ingyenes Ipononnál, ingyen kijön a futár és el is viszi, majd hozza az újat/kijvítottat.(márha futár hozta ki)
-
válasz
csucsbicep #1266 üzenetére
Hát ezaz. Sapphire 4850-emnél is ez volt ezért volt 4x szervízben, persze ott nem csinálta...
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1128 üzenetére
Helyben, face to face teljesen más. Én nem is arról beszéltem, és neked - ha számodra megfelelő az ár - jó is lehet.
-
MarcZ
senior tag
válasz
A nap meglepetése számomra. Szintúgy.
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #1131 üzenetére
te helyben laksz...neked még a személyes csekkolás is mehet...
-
polgi803
őstag
válasz
Végre valaki...aki biztató szavakat hallat...
én bízom benne azért...nem akarok mindenkire ferde szemmel nézni...én most legalább is örülök,hogy legalább ilyen árban is de megkapom majd...akela kollégától meg láttuk mire képes...én inkább erre nézek most...
-
Hanok
senior tag
válasz
csucsbicep #1110 üzenetére
Azért megint eljutottunk a magyar valósághoz, ami fogy az mindíg drágább lesz...Nagyon gáz hogy már 70 felett van a Sapphire....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csucsbicep #1115 üzenetére
Érdekes, ezt adták mailben.
Ennek mennie kell: http://www.massluminosity.com/giveaway/hd7870/De főoldalról is elérhető a jobb szélen.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1112 üzenetére
Ez igaz, de mivel konkrétan nekem válaszoltál...
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1110 üzenetére
Csakhogy én nem venni akarok kp-ért, hanem a garanciális 6870 csere + ráfizetés jöhet szóba kizárólag. Az meg tuti nem az IPON, ahol éppen folyamatban van, így az lesz mérvadó ott lesz-e, és mit mondanak majd.
-
válasz
csucsbicep #1101 üzenetére
Szerintem a termék választja ki a tulajdonosát, és ahhoz tartva magát viselkedik, mint Potternek a varázspálca
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1101 üzenetére
Még nagyobb gond, hogy azt éppúgy nem lehet kapni mint a többit.
Remélem 1-2 hét múlva lesz változás, különben aligha lesz 7850 kártyám.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1077 üzenetére
Igen, a két kártya más más téren erősebb picit a másiknál. MSI van első helyen (a hűtés és a 3 éves gari miatt), de az ártól is függ. Az olcsóbbat veszem valszeg (persze nem 1-2k eltérés esetén), de perpilla egyik típus áráról sincs még infó. Még az is lehet, hogy mind2 olyan magas kezdőáron kerül piacra - nálunk nincs lehetetlen -, hogy nem fogja megérni.
Akkor viszont egy ref 7850 lehet a befutó 3 év garral (MSI vagy ASUS matricával) a lehető legolcsóbban. Egyszerűen nincs más alternatíva ilyen teljesítménnyel, ezen az áron (GTX570 ára meg 80k fölött... nevetséges)
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #1051 üzenetére
Szerintem meg megéri ma felárat, de ezt mindenki maga dönti el. Közel 20%-al gyorsabb. Teljesítményben is közel a 7950-hez, jóval kisebb fogyasztással.
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #1051 üzenetére
nem most volt 5870-em...tegnap vitték egy az Asus 6950 DCuII karimat...szóval ha igy nézem alap helyzetben semmi nem fog változni...de nem is azért veszem az 7850-et...
-
seederking
őstag
válasz
csucsbicep #1023 üzenetére
Akkor most mit tegyek?Proci csere vagy agyon huzás?Mondjuk sok választásom nincs mert cpu-ra nincs kása:s Nagy hátrány ez?Föl fog tünni?Hmm akkor mit akartam én a 7870-el...;(
Vagy akkor most a 7850 és utána egy fx 8xxx? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
csucsbicep #977 üzenetére
Hirtelen döntés volt. Megrendelés után méregettem.
(#978) szasanyi: Nem rajongok jelenleg a Giga holmikért. Régen nagyon szerettem őket, de manapság túl sok velük a probléma. Lehet, hogy kifogsz egy jót, de lehet, hogy szívsz. Az ASUS jobb opció.
Szerintem az AMD akarja a HD 7870 felé tolni az embereket. Nekik ez most jó üzlet. Amíg nincs tényleges konkurense a HD 7850-nek, addig lehet játszani az ellátással, ezzel stratégiailag úgy alakítani a piacot, ahogy az kedvez a cégnek.
7870-ből van elég. 7850-ből van kevés. -
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #1007 üzenetére
Olvastam, sőt kérdeztem is azzal kapcsolatban - csak választ nem kaptam még.
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #1002 üzenetére
Most nézhetem a falat addig...
-
polgi803
őstag
válasz
csucsbicep #997 üzenetére
Shkiz0-nál jelenleg nincs...most kérdeztem...blaca,meg kedden kap új árakat...a 6950-em tegnap vitték el és várom a kis 7xxx-es Sapphire-omat...remélem lesz,mert ha már rábeszéltetek nem akarom elkapkodni és más márkát venni...
A régi jó kis márka...várom már.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #994 üzenetére
Ha be tudnád szerezni. iponon Apr.11 óta nem kapható.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
csucsbicep #977 üzenetére
Lehet, hogy félre értettem..
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #944 üzenetére
Ez egy PH-s srac, bp-i nagykeres kapcsolattal gondolom emiatt. Persze jo 7850 csak meg nincs tul sok plusz prnzem, igy most osszeteszem a ket elso labam ha az osszejon.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #940 üzenetére
Ráadásul baráti áron jött össze, ami nem hátrány.
Már csak az kérdés, mi lesz a csere ajánlat a 6870 helyett. HD7850-nel kibékülnék (noha 7870-et szerettem volna, igaz később) ha nem sok plusz kéne hozzá. Viszont ha igen és nem jön össze, tényleg nem tudom mi legyen helyette.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #927 üzenetére
Nem, hanem ilyen a kártya. Kérdezte a srác is, hogy mire akarnám cseréltetni de egyelőre nem tudtam válaszolni. Persze leginkább azért, mert nem tudom mik közül választhatnék, és adott esetben mennyi ráfizetéssel. No, majd meglátjuk ugyanis 2-4 hetes gariztatási időt jósolt, ami még odébb van. Viszont proci már lett alá, nem i3-mal fogok szerencsétlenkedni.
Sondi1986: első osztályú tápom van, ami egy GTX570-hez is vidáman elég - minden szempontból -, úgyhogy aligha amiatt hal le a VGA.
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #922 üzenetére
Na, besz@rt a "jó kis" Sapphire 6870-em, vihetem gariztatni. Már a 2. ugyanolyan...
Így legyen okos az ember, melyik megbízható gyártót válassza.
-
törölt tag
válasz
csucsbicep #916 üzenetére
rosszul tudod, az AMD tesztek utan bele irja a gpu-ba. Minden chipnel mas az ertek .
-
törölt tag
válasz
1180-ig neztem. 1180mV tobb feszt nem adok neki 24/7-re 1,1 Ghz +20% limit 1150mV
korul. -
Sondi1986
addikt
válasz
Én fel tettem a MSI Afterburnert és a feszültséghez 1,169V ír nekem alapból.
-
akela91
addikt
válasz
Dehogy, majd holnap kitapasztalom. Most Diablo 3 Open Beta van soron
-
Tom5
addikt
válasz
csucsbicep #892 üzenetére
Ez igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest