Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyomtató topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Értem, köszi. Egyébként csak én nem látom indokoltnak - a 7850 vs 7870 teljesítmény különbség alapján sem - a HD7870 magas árát?
Amúgy meg ez az igazi szívatás: nem csak, hogy drága de igazából választási alternatíva sincs.
Másrészről meg nyugodtan erőltetheti, ~100k-s áron én (meg gondolom még jó páran) nemigen gondolkodok rajta. No, de hát előbb vagy utóbb majd csak alakulnak az árak, és a további GTX6xx kártyák is csak megjelennek. -
törölt tag
Igen. A 7850 egy szándékosan megcsonkított 7870 valójában, tehát baromi drága gyártani ezt is.
A kihozatal sem rossz akkor, egészséges 7870-esket kell(ene ) megcsonkítani (az elején biztosan megtették, azért hogy elinduljon a start )és éz az AMD-nek nem biznisz.Minden gyártó kapott ugyanannyi gpu-t az olcsó 50-eket elkapkodták és marardtak a drágák pl az ASUS stb.
Én mindenképpen 70-es akartam, de ebben is 10k-val drágább az ASUS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg ez az igazi szívatás: nem csak, hogy drága de igazából választási alternatíva sincs.