- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
seederking #9832 üzenetére
Nem XMP-zted be a ramokat BIOS-ban, de egy CPU-Z-vel utánanéznék!
(#9834) seederking: Akkor viszont a 3DMark oldalon rossz valami. Olyan mintha ezek 1600-as ramok lennének, de az alap SPD-jét olvasná ami 1333.
-
válasz
csucsbicep #9139 üzenetére
Pont tegnap néztem, a 660 az 7850 és 7870 között van a 7870 árával, viszont a 7850 fogyasztásával
-
Hát mostmár tényleg nem tudom mitévő legyek. Holnap el tudnám adni a 6850-emet, de annyira a szívemhez nőtt a kinézete miatt
15-20k-t kéne ráfizessek és "csak" 40%-al jobb. Az a baj, hogy az utóbbi időben nem is igazán játszok, de mégis vásárolnék már valami új dolgot a géphez. Ez a legrosszabb, mikor az ember nem tudja mit kezdjen
-
válasz
->Raizen<- #8811 üzenetére
~70eFt a kukában, ha vége lesz
-
válasz
Malibutomi #8719 üzenetére
Vissza is vittem
Amúgy nálam ez mindennapos, hogy mindenből kifogom a hibásat, vagy valamiben találok hibát. Anyám is állandóan mondja, hogy miért nem mentem ellenőrnek. Na nem BéKáVésnak!
(#8721) seederking: AIDA64-el megtudhatod igen. De a CPU-Z is kiírja.
-
válasz
troland26 #8716 üzenetére
Hát az nem is olyan meleg, mert az MSI terheletlenül volt 28-30°C és load 72°C körül és hangos volt. Érdekes volt, hogy nem lehetett hallani különbséget idle és load között, mintha ugyan annyival pörgött volna. Mondjuk nem csodálom, hogy hangos, 2db 7,2-es venti van rajta.
-
válasz
DroiDMester #8686 üzenetére
Na eeez igen jól néz ki. Csak ne kék lenne ennél is a nyák. Nálam számít a kinézet én az alapján is választok.
-
válasz
DroiDMester #8682 üzenetére
-
válasz
DroiDMester #8682 üzenetére
Neked ilyened van? Mennyi az a melegebb? 70°C+ ?
-
Hali. 6850-ről megérné ~15-20eFt ráfizetéssel 7850-re váltani? Én soknak találom.
-
válasz
csucsbicep #5897 üzenetére
Hát hogy érne már el? De 6850 CF-ben már megvan.
-
Ahogy látom még mindig tartja nagyon az árát... Amúgy nem is tudom ki volt itt az a figura, aki miatt visszavittem az MSI-met, de neki Sapphire-ja volt és terhelés alatt állítólag 50°C fölé nem ment... És ha jól tudom nem is volt olyan agyonszellőző háza se.
-
válasz
RetepNyaraB #2257 üzenetére
Nálad van a baj, nálam jó.
-
válasz
DroiDMester #1896 üzenetére
Aztaku... annyit kihoztál a 7850-edből, mint én 6850 CF-ből. Nemsemmi.
-
válasz
Bjørgersson #1751 üzenetére
Szerintem AB.
-
válasz
s.s.j.goku #1670 üzenetére
(#1673) csucsbicep: Most épp nem. Sőt az OC-s 1k-val olcsóbb "a megszokott helyen"
-
Egy 7850-es tempr/noise összehasonlítást megnéznék!
-
Van powercolor-ról teszt.
-
Amúgy nem lakik vki a közelembe akinek Sapphire kártyája van? Áthozhatná kipróbálnám milyen
-
-
válasz
Razermazer #1403 üzenetére
Hát még nem kaptam 30 nap..., de amúgy 69-ért vettem, múlt hét pénteken annyi volt.
-
No gyerekek én kiszálltam a 7800-as szériából egy időre, de lehet végleg.
(#1397) Winne: Ez a sima Sapphire ami 62°C? Akkor Akela91-nek, hogy lehet 53?
(#1399) akela91: Visszavittem a kártyát. Nem kell, nemnagyon játszom, elég a 6850, nameg talán halkabb is.
-
válasz
katt777 #1367 üzenetére
hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
Nekem ebből az jön le, hogy multimédia... szoftver, mivel abban levő kódot Te leolvashattad. Ez nem hardverre vonatkozik! szerintem
-
Az elállás joga
A Megrendelő az 17/1999 Korm. rendelet 4. §-a alapján jogosult az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben az iPon Computer Kft. köteles a Megrendelő által kifizetett termék árát haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt a gazdálkodó szervezet a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte, a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát, ilyen szolgáltatás például a házhozszállítás, a pickpack átvétel, a gépösszeszerelés, a szoftver installálás és az egyéb szolgáltatások.
Az iPon Computer Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Egyéb költségek a vásárlót nem terhelik.
A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát:hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta
olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított konfigurációk)Amennyiben a 8 munkanapon belüli elállás jogával élni szeretne, kérjük, hogy a termék határidőn belüli visszajuttatása mellett írásban írja le, hogy el szeretne állni a szerződéstől a fenti jogszabály felhatalmazása alapján.
forrás: iPon.hu
-
válasz
Bjørgersson #1312 üzenetére
Eddig semmi. Idle van a gépemben, "járatom"
A héten meg gariba vissza.
(#1316) Winne: Én is ki akarom most majd próbálni a 6850 CF-et. Csak ugye nekem OC-s MSI, haveromnak alap Sapphire. Azt is fel kéne húzni erre a szintre, hogy egységesen menjenek?
-
válasz
csucsbicep #1279 üzenetére
Nekem működik és a jót mutatja.
(#1281) Vistaboy: 6850-el nincs baja. 3.7-est használd!
-
-
válasz
csucsbicep #1266 üzenetére
Hát ezaz. Sapphire 4850-emnél is ez volt ezért volt 4x szervízben, persze ott nem csinálta...
-
A 2. black screen... 3D Mark11-et indítottam volna és BS lett a vége. Csak restartolással adott képet. Hát ez megy vissza gariba, és nem kérek már ilyet.
Resi után elindult lement 2 teszt és hibaüzi:
Workload Single init returned error message: Full-screen mode is unavailable. Close all background programs.
-
válasz
szasanyi #1259 üzenetére
Hát nemrég a ramjaimmal voltak gondok, eléggé betett az mindennek, nem úgy működtek a vinyók ahogy azoknak kellett volna. De elvileg egy VGA cseréhez luxus lenne egy bios reset.
Eseménynaplóba nincsenek szinte hibák kivéve alkalmazásnál találtam ezt, de elvileg javította magát.
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
-
válasz
szasanyi #1255 üzenetére
SSD-n van friss W7 x64bit. Csak VGA csere volt, de most pl elmentem fodrászhoz és nem kapcsolt ki a gép... kép fekete volt. Lehet lesz egy BIOS reset is. CCleaner-t nyomtam, de nem hiszem, hogy ilyen esetben sokat használna. 12.3 volt fent csere előtt, beraktam az új VGA-t persze a driver nem volt már jó hozzá(ez érthető), drivert töröl majd a legújabb felrak.
Egyébként én is a +1 év gari, meg a kinézet miatt vettem ezt.
Bár még lesz egy köröm, hogy kiveszem vissza a régi csak CF-be. Kollégámnak Sapphire 6850-ét tegnap hoztam el. Megnézném mit tud.
(#1257) szasanyi: Nálam is ki van kapcsolva a Virtu nem kell. Annyira nem érdekel, hogy 3W-ot fogyaszt idle vagy 17-et.
-
válasz
szasanyi #1220 üzenetére
Hát igen így már... De azért végig folyamatosnak tűnt.
CPU + GPU is alapon(VGA OC-s), igen be volt csomagolva rendesen, csativédőkkel, ugyan magán a hűtőn külön fólia nem volt, mint a 6850 Cyclone-on. (Vagy csak nem vettem volna észre?
)
Úgy gondolom, hogy 61°C nem vészes, bár nem tudom, hogy a Sapphire, hogy lehet majd 6-7°C-al hűvösebb, igaz sima game alatt. Ezek a teszt progik jobban izzasztják a kártyákat.
Bár láttam tesztet, ahol a Sapphire-t max 71°C-ra hevítették fel.
-
válasz
Bjørgersson #1216 üzenetére
Persze persze, de sztem a Sapphire sem nagyobb.
-
válasz
Bjørgersson #1211 üzenetére
Ilyen, csak nem ennyiért vettem
Várjatok még kell feltegyek 3DMark11-et, amit tudok: 7,2-es ventik vannak tök kicsinek tűnnek, gadget szerint 31°C-os most a kártya.
-
No MSI 7850 alól jelentkezem már
-
Hát most én sem tudom már. MSI jobban néz ki +1 év gari, de +3eFt és nincs róla nagyon teszt
-
válasz
Bjørgersson #1178 üzenetére
Lejjebb tuti nem. Az OC-ra is grafikonra rávágták, hogy tegnap 72 volt és ma olcsóbb, közben tegnap 69 volt.
-
-
válasz
csucsbicep #1101 üzenetére
Szerintem a termék választja ki a tulajdonosát, és ahhoz tartva magát viselkedik, mint Potternek a varázspálca
-
válasz
akela91 #1092 üzenetére
Talán egy krájzisz-nál lehet. De attól, hogy 1 pill-re leteszi nem esik annyit. Amúgy akkor sem vészes, nameg télen jobb, ha 60°C mint 50 nem?
Nekem alapból 40% körül teker a venti, legalábbis gadget szerint 0% terheléssel 1267rpm, de nem lehet hallani a gyári Intel venti 50%-on hangosabb. Nomeg Sunday Cooling elnyomja az egészet
-
válasz
anfroyX #1090 üzenetére
Köszi jó tudni, meg ezzel ellenérvelsz az egyik fórumtag írásával miszerint terhelve 60°C alá nem esik. Az, hogy leteszed tálcára nem esik majd 10°C-ot, szóval jó tudni, hogy a hűtése megintcsak eltalált. Ezért nem lehet adni itt szinte az emberek véleményére, főleg hang terén. Mindenkinek más az a tartomány amit kihall. Nameg főfok terén nem mind1 mennyire szellőzős az a ház.
-
válasz
szasanyi #1081 üzenetére
Aham hát én így voltam a 4850 Sapphire-mmel. 4x vittem vissza iP*n-ba, mert gondolt magától egyet(idle netezés közben is), felpörgette max-ra a ventit, kép eltűnt, és a hátulján piros led világított. Csak gép ki/bekapcs segített rajta. A boltban "nem találtak hibát". Akkor megfogadtam, hogy soha többet Sapphire kártyát, ahogyan ASUS alaplapot sem. De lassan MSI lapot sem, mert (nem azért mert nem minőség) kicsit hiányosnak tartom a BIOS beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest