- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Home server / házi szerver építése
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Beze1974 #11189 üzenetére
Használhatod csökkentett órajelekkel a kártyát vagy elküldöd garba. Ha elküldöd garba akkor mond meg hogy nézzék meg ezt a vram tesztelő progit is a kártyáddal.
(#11191) seederking: Ércelődhetnék én is a tömeges meghibásodott sapphire 7870 karikkal amik tolják az arcodba a black screent a hibás hátoldali alkatrészekkel de nem teszem. Az asusnak is jutott a jóból.
-
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11174 üzenetére
Ez nem normális,hogy vissza kell venned az órajelet a "normális" működéshez.
darky /"giga fun"/ ilyenkor hol vagy?
A helyedben én alap állapotában tlnék egy vram tesztet és az eredményt kinyomtatva küldeném is vissza gariba.HDD-vel én ezt csináltam hard disk sentinel-bad szektor eredménnyel. -
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11167 üzenetére
Hali
így első nekifutásnak tolnék egy Video Memory stress tesztet.
-
Zeratul
addikt
válasz
Beze1974 #2568 üzenetére
A Sapphire kiemelt partnere az AMDnek, míg a Gigabyte nem. Ami önmagában nem lenne baj, ha a Giga nem azért vesztette volna el a kiemelt titulusát, mert nem tartotta be az AMD referenciákat. Innentől kezdve elég nagy bátorság a Giga hosszabb garancia idejét előnynek felhozni, ha csak nem akarsz gyakran kártyát cserélgetni.
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
Beze1974 #2010 üzenetére
Próbáld meg azt, amit szmegma tanácsolt. GPU-Z nevű progit töltsd le, aztán kapcsold be azt az opciót.
Vagy Takarítsd le a régi driver-t Driver Sweeper-el, aztán tedd fel a legutóbbit.
Az előző driverrel futattam egy Resident Evil 5 benchmarkot 19 FPS-t mutatott, driver újratelepítés után meg ment normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest