- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen egeret válasszak?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Beze1974 #11189 üzenetére
Használhatod csökkentett órajelekkel a kártyát vagy elküldöd garba. Ha elküldöd garba akkor mond meg hogy nézzék meg ezt a vram tesztelő progit is a kártyáddal.
(#11191) seederking: Ércelődhetnék én is a tömeges meghibásodott sapphire 7870 karikkal amik tolják az arcodba a black screent a hibás hátoldali alkatrészekkel de nem teszem. Az asusnak is jutott a jóból.
-
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11174 üzenetére
Ez nem normális,hogy vissza kell venned az órajelet a "normális" működéshez.
darky /"giga fun"/ ilyenkor hol vagy?
A helyedben én alap állapotában tlnék egy vram tesztet és az eredményt kinyomtatva küldeném is vissza gariba.HDD-vel én ezt csináltam hard disk sentinel-bad szektor eredménnyel. -
seederking
őstag
válasz
Beze1974 #11167 üzenetére
Hali
így első nekifutásnak tolnék egy Video Memory stress tesztet.
-
Zeratul
addikt
válasz
Beze1974 #2568 üzenetére
A Sapphire kiemelt partnere az AMDnek, míg a Gigabyte nem. Ami önmagában nem lenne baj, ha a Giga nem azért vesztette volna el a kiemelt titulusát, mert nem tartotta be az AMD referenciákat. Innentől kezdve elég nagy bátorság a Giga hosszabb garancia idejét előnynek felhozni, ha csak nem akarsz gyakran kártyát cserélgetni.
-
Jumeogi
csendes tag
válasz
Beze1974 #2010 üzenetére
Próbáld meg azt, amit szmegma tanácsolt. GPU-Z nevű progit töltsd le, aztán kapcsold be azt az opciót.
Vagy Takarítsd le a régi driver-t Driver Sweeper-el, aztán tedd fel a legutóbbit.
Az előző driverrel futattam egy Resident Evil 5 benchmarkot 19 FPS-t mutatott, driver újratelepítés után meg ment normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest