- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Apple asztali gépek
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #20377 üzenetére
Szerinte az, biztos végigtesztelte!
Tomix24 Ahogy érzed, bocs de én inkább nekik hiszek mint neked!
Mivel én csak singlében játszom nem multizok nekem teljesen megfelelő. -
XaraX
addikt
válasz
->Raizen<- #20366 üzenetére
Halkabb, kevésbé melegszik, kevesebbet fogyaszt.
Teljesítményben szintetikus tesztek alapján erősebb, egyébként még nem tudom, nem nagyon játszottam még vele.
De sejtem, nem gyengébb.
Van még egy gtx-em, ha ráveszem magam egyszer, lehet, letesztelem őket ugyanazon körülmények között.
Igaz, cserélni készülök azt is egy 7870-re. -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #20366 üzenetére
fogyasztásba gondolom a felénél
teljesítmény így húzva 1:1 nem? -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #20354 üzenetére
Attól, hogy vágod az elektronikát még látszólag nem értesz a tápegységekhez. És te se ismersz engem. Ne is válaszolj rá, itt abbahagytam. Szerintem simán elképzelhető, hogy a CPU és a VGA jelenleg ugyan azt az ágát használja nála a tápnak és kevés.
De mind1 ezek után nem írok ide semmit, úgyis elég hozzáértő van már a topicban. -
Beretvás
veterán
válasz
->Raizen<- #20348 üzenetére
Akkor már inkább worms..annak grafikája jobb kicsit..
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #20349 üzenetére
Ott van az adatlapján: Gigabyte suberb 460w
Neten rákeresve látszik, hogy 14A és 15A 12V -os ága van neki, ami elég harmatos. És még minőséginek se nevezném így ki tudja mit tud a valóságban ehhez képest. (megjegyezném hogy egy átlagos 400W -os táp is többet tud)
Nem tudom van-e rajta PCI-E 6 pin csatlakozó gyárilag, mert ha átalakítóval van rajta akkor lehet ugyan azt az ágat terheli épp, mint a proci.
Amúgy a te hozzáértésedet is minősíti, hogy a tápnak egy adata alapján, hogy 460W, be tudod lőni a valós értékét. Nem egy 500W -os táp van ami kevesebbet tud mint egy normálisabb 400-as. -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #20344 üzenetére
Mikor bebootolna a gép akkor hirtelen nagy áramot vesz fel és ilyenkor van az, hogy nem ad képet. Ha már betöltött utána már legtöbbször nem lesz gond. Ez tapasztalatból mondom. És ez csak akkor lehet ha határon dolgozik a táp és egy peak esetén lépi túl csak azt a határt ahova kevés. Persze nem mondom, hogy tuti a táppal van neki gondja, de egy próbát megérhet esetleg egy ismerőstől kérni egy próba erejéig egy másik tápot.
És nem tudom miért beszélsz BS -ről, mert az ő esetében nem egy tipikus BS hibáról van szó. Tudom itt már amint elfeketedik a monitor BS BS BS más nem is létezik ezen kívül. -
Sondi1986
addikt
válasz
->Raizen<- #20309 üzenetére
Ház: COOLERMASTER RC-430-KWN1 Elite 430 + a tetején kettő venti kifele fúj + 1 hátul is.
hűtő: ARCTIC COOLING Freezer 13 Pro
-
gyuszaa
őstag
válasz
->Raizen<- #20301 üzenetére
Nálam sincs semmi ilyen, pedig zafírom van.
-
dav<3
tag
válasz
->Raizen<- #20284 üzenetére
Maximum RESPECT Bro!
A ramot vissza vette 1066-ra
megláttam majdnem agyérgörcsöt kaptam és vissza kurtam 1866ra
Még1x köszönöm!
-
Sondi1986
addikt
válasz
->Raizen<- #20253 üzenetére
De ha úgy csinálsz tesztet nincs mihez viszonyítani mert mindenki bekapcsolt tesszelációval csinálja.
De ahogy elnézem a kártyában 1350MHz-is benne van mert, én 1,3V állítottam a GPU-Z meg azt mutatta hogy 1,27V eszik a kártya.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #20154 üzenetére
nem baj az....
beledobom, megnézem mit produkál BF3 ultraübermegabutálon és döntök, megtartom-e -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #20148 üzenetére
nézd, elkezdem "használni" végre.... és meglátom.
ha nagyon felbosszant akkor vizslát van!.. bár nem hiszem, mert nekem elegendő kraft van benne, csak hát az AMD-s csoda driverek...
de megeshet. azért egy 7870CF olcsóbb mint egy 660Ti Sli xDDDD (most ne vesszünk el a CF/SLI nemhajcsaki monológokban ha lehet. köszi)
(#20147) =HG=
nekem mondod?!.... csak lesek, mint hal a szatyorban! -
nubreed
veterán
válasz
->Raizen<- #20108 üzenetére
Pedig sajna ez van nálam. A szürke grádiens teszten a legjobban lemérhető, sajna nagyon mocsokul néz ki.
-
nubreed
veterán
válasz
->Raizen<- #20106 üzenetére
Igazából nem a sebesség növekedés miatt érdekel ez engem, hanem a fentebb említett sávosodási probléma miatt. Még mindig nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy nem a videokártya a ludas. Mert azt még mindig nem tudom megmagyarázni, hogy az 5850-el miért nincs sávosodás és a 7870-el miért van a Dell Ultrasharp 2007 WFP monitoromon. Hátha a bios csere megoldaán ezt, nem tudom, csak tapogatózom. De most szereztem új d-sub és dvi kábeleket, ma ezekkel is ki fogom tesztelni.
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #20039 üzenetére
Legalább ezzel nem járunk úgy, mint a FarCry3......mire megjelenik lesz hozzá frankó driver!
-
nubreed
veterán
válasz
->Raizen<- #20039 üzenetére
Fasza. Az értékeket mivel iratod ki a képernyőre, mit használsz?
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #19970 üzenetére
Úgy van és azt is csinálom! Köszi a segítségeket!
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #19934 üzenetére
Helló! Hát végigjártam az egész dolgot, tuningnak sok értelme nincs ha 1450-en mennek a memóriák sokat nem hoz a dolgon éppen hogy csak, a gpu meg stabilan fagyás villogás nélkül 1150-en megy! szóval én hagyom 1150/1250-en, azért köszi a segítséget!!! Akkor lehetséges h a tápom miatt kevés lehet a vga 12v-ága? Vagy ha így stabilan megy minden akkor ne foglalkozzak vele? Köszönöm Mindenkinek!
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #19932 üzenetére
Oké értem hát köszönöm! HA nem Furmárk megy hanem 3dmark vagy más játék ott nekem is ez az érték kb! Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #19928 üzenetére
Oké értem, esetleg egy nagyobb igényű játéknál nem tudnád megnézni vagy tesztnél ami kihajtja a kártyát, hogy olyan esetben a 12v-ből mennyi marad? Illetve idle alap állapotban aida szerint vagy gpu-z szerint terhelés nélkül hogyan alakul a 12v? Az érdekes ha tápon alapból van egy 6 lábú, ott a 6 láp be van kötve mind, de ami átalakítókat adtak a kártyához abban csak 5 van bekötve, és ebből adódóan egyik 6-os külön ágról jön a tápból a másik meg az átalakítóval jön egy másikról, de azon az ágon más fogyasztó nincs! Köszi!
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #19924 üzenetére
Ez az új 3dmark tényleg elég jól beterheli a VGA-t, megmozgatja minden porcikáját!
Ezentúl nálam szerintem ez lesz az etalon stabilitás tesztre! Mondjuk lassan a napi szinten megjelenő beta driverek is okozhatnak érdekes dolgokat....
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #19924 üzenetére
Lehet nem mondasz rosszat mert Furmárkot ha rászabadítom a 12v-ből lesz 10.7v a kártyánál, te megtudnád nézni ha megkérhetlek h a furmárkal leterheled egy pár másodpercre akkor a gpu-z mit ír ki a 12v-re? Köszönöm!
-
Jhonny06
veterán
válasz
->Raizen<- #19906 üzenetére
Az van fent, sose szoktam a beta-kat próbálgatni. Remélem csak random dolog, mert elég sokat játszottam mostanában és semmi probléma nem volt. Gondolom ha baj lenne a kártyával, akkor az rögtön kijött volna a vásárlás után.
-
válasz
->Raizen<- #19896 üzenetére
és még 1db befér, a ház oldalára, vagy egy 14es vagy egy 18cm-es
Majd nyáron kiderül szükséges e.
-
bombibmw
veterán
válasz
->Raizen<- #19889 üzenetére
Mondjuk egy liszensz kód?
6000.-,és csak 20 perc. -
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #19889 üzenetére
6000HUF és nem kell várni!
-
bombibmw
veterán
válasz
->Raizen<- #19887 üzenetére
De az csak 5-7,mi meg 7-10%
Bár a minimális az nem ennyi.
Felteszem én is ezt a bench-et,megnézem már. -
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #19868 üzenetére
Ott hol kell ezt bekapcsolni?
Játék alatt nem mutatja.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
->Raizen<- #19836 üzenetére
Nem csak a proci, a vga is szépen meg volt rángatva (gpu: 1225 Mhz, mem: 1450 Mhz) az így kapott graphics score: 5817. Szép egy 7850-től.
-
Sondi1986
addikt
válasz
->Raizen<- #19836 üzenetére
Hagyjad a fél órás tesztet nézi szerintem!
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #19832 üzenetére
Alapba van. 975
Mindjárt megcsinálom +20 %-al.
-
bombibmw
veterán
válasz
->Raizen<- #19662 üzenetére
4,2-őn ment,lehet fel kéne rántani kicsit jobban,mert ennél számít úgy látom.
Ráadásul a RAM is csak 5000-en ment és az is kell neki,ahogy fentebb írtad. -
Majkee84
aktív tag
válasz
->Raizen<- #19653 üzenetére
A memória tuning hoz valamit a konyhára? Lehet nekem is meg kellene próbálnom. 1350-et biztos hogy megy tovább nem próbáltam (hynx ramos).
Szerk.: Akkor most adok a szájának!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #19646 üzenetére
Nekem is kifingott 1300-on, pedig eddig mindig ment tesztekben. De nem tudom, hogy ez a program miatt van vagy a 13.2b4 driver miatt. Én az utóbbira szavazok.
Ahogy nő a driver számozás, úgy csökkent a tuning. 12.8-al ment 1330-at, 12.11-el már csak 1310-et, mostmegmár belehaltam 1300-on is a tesztbe. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #19527 üzenetére
Ezekkel nincs BS gond.
-
Repsol600
addikt
válasz
Úgy tudom hogy az új a 7950 nyákjára épül szal itt nem valószínű hogy BS-es lesz.
-
janes1976
őstag
válasz
Ez tuti nem fogja, mert itt nincs BS. Mivel a 2 kártya felépítése teljesen más. Én így tudom.
Melyik a rossz?
Nekem az egyik a Giga a másik a Tahiti.
Ha szar lesz, kicserélem egy Gigára.
-
bitum3n
tag
válasz
->Raizen<- #19497 üzenetére
IGPU Multi-monitor disabled, elsődleges a pcie, ez lehet akkor baj?
-
bitum3n
tag
válasz
->Raizen<- #19488 üzenetére
Esetleg az alaplapi videokari drivere okozhatja?
-
RVR400
veterán
válasz
->Raizen<- #19365 üzenetére
Tőlem is +1.
-
Size83
csendes tag
válasz
->Raizen<- #19218 üzenetére
Fene a gusztosod.
-
Gippo
senior tag
válasz
->Raizen<- #19145 üzenetére
Ahogy néztem feladatkezelőben, nekem is majdhogynem a tetejét karcolta a cpu usage. Tán most 4,2 turbon van (tudom, jobb saját magam tuningolni, csak eddig lusta voltam
) 3570k meddig megy el egészségesen tuningban amúgy?
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #19141 üzenetére
Nálam cpu limites már mediumon is AA nélkül 4400Mhz -es procival. 4800Mhz mellett érezhetően jobban fut a game amúgy high beállításon is. Nagyon eszi a procit a játék múzeum mappon 16 fővel. És amúgy 40-50 fps kell ahhoz, hogy rendesen folyamatosnak érezzem a pörgős játékmenetet.
-
Gippo
senior tag
válasz
->Raizen<- #19141 üzenetére
Ezek szerint meg itt van a probléma
Nem nagyon néztem az fps-t még nagyon, csak érzésre lehet érzékelni, viszont ha nincs fps drop, akkor elég szépen fut. Ahogy belecsapok a vízbe, vagy közelharci lövöldözés van (imádom a shotgunt), akkor be-be lassulgat...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #19083 üzenetére
feladom... kész....
-
Jhonny06
veterán
válasz
->Raizen<- #19076 üzenetére
Igen; ennyi pénzért szerintem kiváló VGA-t kaptam.
janes1976: 30 idle, 54 volt a max játék közben.
Majd nyáron térjünk vissza rá.
-
szalai91
csendes tag
válasz
->Raizen<- #19033 üzenetére
köszi
-
szalai91
csendes tag
válasz
->Raizen<- #18929 üzenetére
szia melyik az a program amivel monitoroztad a cput és az fpst?
-
Jhonny06
veterán
válasz
->Raizen<- #19001 üzenetére
Most rákeresve konkrétan 1 Gigát találtam, de ott is zavaros volt amit írt a srác, bezavarhatott az integrált VGA. Szóval ez jónak tűnik.
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #18980 üzenetére
Az naggyon jó.
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #18970 üzenetére
Akartam tőled kérdezni, hogy a 3 venti nem hangos idle-be? Csak mert külföldi tesztekbe olvastam, hogy idle 40, load: 40 db.
Asus meg idle: 26 load: 45
-
fenergie84
addikt
válasz
->Raizen<- #18922 üzenetére
Nálam is 10+ fps növekedést hozott a driver csere
-
plekk
tag
válasz
Nálam olyan 45-50 fps el megy Very High on minden, élsimítás nélkül.
Nálatok mennyin megy ugyanilyen beállításokkal? -
Gippo
senior tag
válasz
Rá is fért, bár nálam még mindig vannak belassulások...
-
plekk
tag
válasz
->Raizen<- #18845 üzenetére
Akkor ezt tiltsam is le?
Vagy mit csináljak vele?
Mert végülis ha letiltom akkor nem jelez a sensor?
Jól értem? -
törölt tag
válasz
->Raizen<- #18842 üzenetére
Kilenc hónapja vettem. Én is ebben bizok hogy kéőbb jöttek ki a hibás darabok.
1 GHz is ott vagyok mint 1,1Ghz-en viszont jóval hűvösebb fix 45% venti fordulatnál.(#18846) Montesantos Setting /monitoring/ alul a kpipálsz mindent gpu clock stb...
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #18837 üzenetére
Nem követtem a fórumot. Azoknál jön a hiba akik a széria indítása után nem sokkal vették a kártyát? Gyári OC-és a kari ,de csak 1GHz-en gyári fesz alatt használom mert, nem akarom hogy vége legyen.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #18796 üzenetére
Csak a 7850 dob BS-t vagy a 70-es is? Ne ijesztgessél már !
-
Montesantos
senior tag
válasz
->Raizen<- #18834 üzenetére
Sziasztok
7870 cf van nekem, letöltöttem crysis3-at...... Milyen programmal tudom kiiratni játék közben az fps stb....... és honnan tudom letölteni?
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #18829 üzenetére
~30-40fps nagyon kevés a multihoz, oda min60, de inkább több kell! Lehet azért nem megy a játék....
Nem a véredet akarom szívni ezzel, csak tanács.A mellélövés csak vicc volt...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #18827 üzenetére
Elég sz@r FPS ahhoz a grafikához.
-
Size83
csendes tag
válasz
->Raizen<- #18827 üzenetére
Nem a beállítások érdekelték a kedves fórumtársunkat.
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #18819 üzenetére
CPU, Gpu terheltségek?
-
daveoff
veterán
válasz
gondolom az 5 golyóból 4 mellé...
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Én nem vettem meg a Crysis 2-őt, érthető okok miatt...., de ha jól megcsinálják a 3-at, akkor lehet vevő leszek, persze csak jó áron.
(#18818) gyuszaa:
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #18763 üzenetére
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #18758 üzenetére
Én is kíváncsian várom hogy megy majd nálad mert a cpu .és kártya is szinte ugyanaz!
-
Majkee84
aktív tag
válasz
->Raizen<- #18758 üzenetére
Itt is jön!
-
malacka87
őstag
válasz
->Raizen<- #18679 üzenetére
[link]
Lassan megyek melózni majd holnap talán ráérek még játszani vele!
Procit sztem felrángatom 5k-ra!:-) Meglesem mit mutat akkor!
Memóriát kicsit visszavettem gyursulni nem sokat fog tőle! -
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #18666 üzenetére
CPU kihasználtságot kért and1ao!
-
Crydan
senior tag
válasz
->Raizen<- #18671 üzenetére
Enyhe tuning mellett, igen de most alapórajelein egyenlőre jól megy, de kiszámíthatatlan.
-
kovsol
titán
válasz
Lehet AMD fanok, de az se jobb ha valaki meg elvakult amd ellenes. Szerintem.
-
miresz
veterán
válasz
Úr Isten! Ne tetézd....
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #18655 üzenetére
A te procidból 3800Mhz -t lehet kihozni max 4 magra. Ha az instabilitás és az esetleges meghibásodásokat nem veszed figyelembe és emelsz bclk ból akkor még nyerhetsz 150-200Mhz -t.
(#18662) melan max akkor éri meg a csere, ha pár ezer forintból megúszhatod, de kétlem, hogy ez sikerülni fog. 4Ghz fölött járatott 2500k elég egy ilyen vga kártyának bőven, nem kell ivy. Azonos órajelen 5-10% kb az eltérés SB és Ivy között. Nem drasztikus.
(#18657) and1ao Hitman inkább a magas órajelet kedveli és nem fogja túlságosan tekerni a magokat.
-
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #18650 üzenetére
Teljessen mindegy kinek írod,a tahóságnak is van határa. Fikázni más cuccát pedig erőssen ebbe a kategóriába esik. Úgyhogy legközelebb moderáld magad,mielőtt megnyílvánulsz,a hatalas szaktudásoddal,ami a mostani kommentedből is sugárzik.
Látod te is besérültél rá,szerinted akkor neki,hogy esik?
(ui: Olvass előbb utánna a dolgoknak,mert elég nagy balgaságokat írsz. Félrevezető lehet.
)
-
and1ao
őstag
válasz
->Raizen<- #18655 üzenetére
Igazándiból sz@rok rá hogy te itt mit makogsz össze vissza
Egyébként mutass már egy CPU kihasználtságot mondjuk Hitman AB-ben annyira érdekelne.
-
gyuszaa
őstag
válasz
->Raizen<- #18650 üzenetére
Szerintem ivy/sandy-n belül értette, ha megpótolod 5-össel ott a 3570k jelenleg. De egyáltalán nem rossz vétel ha más szemszögből nézzük..sőt, nem kéne buldózer semmiképp.
-
gyuszaa
őstag
válasz
->Raizen<- #18625 üzenetére
Nálam 1055T 3,8-on :
-35-36 fok
-Terhelés alatt : maximum 50-51 fok de csak bf3 alatt. Ha mmozok vagy single 42-45 fok körül alakul.7850 Sapphire, alapon (860/1200) :
-25-26 fok
-Terhelés alatt : maximum 50-53 fok szintén bf3, single vagy mmo alatt : 47-50 fok.Levett oldallap, nincs plusz ventilátor. CM Hyper tx3-al hűtöm, igaz maxon teper mindig.
Én kifejezetten szeretem a monoton zajokat, aludni se tudok nélküle.
Megtaláltam ma a fogyasztás mérőt, érdekes alapon használva (2,8) CNQ bekapcsolva! Böngészés közben kajált 95 wattot anno GTX 560-al.
Most 3,8-on 1,475v-al folyamatosan 110 wattot kajál 7850-el. Nekem 24/7-be simán megér ennyit, hőmérséklet is 62 fok felett káros elvileg, nem a legjobb darabot fogtam ki feszültség terén, de ha azt nézzük gyári turbo core feszültséggel azonos.
Terhelés alatt kártyával együtt : 195-215 watt között kóstál.
Szobába 24 fok van.
-
malacka87
őstag
válasz
->Raizen<- #18638 üzenetére
[link]
Az előbb volt 1 kék halál 1.25-ön most 1.3volt lefutott a teszt!
Szerintem ezzel a procival nem is olyan rossz!
Késöbb kirakom az erkélyre a gépet most van 0c meglesem meddig megy el!
61c volt eddig a max amit mértem! Jó az asus hűtő! -
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #18619 üzenetére
Csak nem bírtad ki mi?
De a helyedben én sem lennék büszke annyira az egyik legrosszabb ár/érték arányú procidra,és akkor a Gagyibájtrol még nem.is ejtettünk szót....
-
malacka87
őstag
válasz
->Raizen<- #18634 üzenetére
Még próbálgatom mennyit bír! Alapon 1150 eddig nem rinyál játékban sem lassan kúszok felfelé!
Jah meg az előbb nem toltam ki a teljesítményt!
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #18629 üzenetére
Hát max. pár fokot, nem? Nem éri meg vele kínlódni.
Mert maga a kártya "nem gyenge", amikor vettem brutál erős volt.
Azért király ez a fórum, ahol lehet segítséget kérni!
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #18627 üzenetére
Hát jó, most az ember ne várjon azért csodát egy középkategóriás kártyától. Meg ugye nem mindenkinek van pénze 100e feletti vgára, ami mindent maximumon visz. Én nem adok ki ennyit vgára. Ezért akarok Best Buyt, ami ugye jelenleg a 7870-es, no meg a 7870 Tahiti LE-k.
Úgyhogy én az 5770-esem akarom és fogom is leváltani.
Most azon imádkozom, hogy tartson ki még vagy 2 hétig, bár nem úgy néz ki, mint ami meg akar főni.
Mér van az, hogy a Tahiti Le-ket hazánkba gyakorlatilag nem árulják? Ipon-on volt Powercolor, tudom, de máshol sehol sincs.
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #18625 üzenetére
Drága a gáz, ezzel fűtök.
Lehet ha kicserélem, elmegyek a fülészetre is.
Viccet félretéve, ezért is akarom kivágni a picsába, no meg azért, mert már atomrégi, a teljesítménye is gyenge.
Ha hibátlan lenne is cserélném a nem mai csirkét, csak most megszopattam magam, mert megy a kukába, mivel így eladhatatlan.
Amúgy iszonyat érdekes, mert rákerestem külföldi fórumokon és ott azt írják konkrétan ennél a típusnál, hogy ennyire vannak hitelesítve, 3 év után kazán. Ilyet még eddig nem hallottam, jó tudni hogy ilyen is van.
-
janes1976
őstag
válasz
->Raizen<- #18619 üzenetére
Na az sirály lenne, mert már herótom van ettől a hangos vgától.
patex1983: sztem valami történt a hűtéssel, többször néztem, kívülről semmi sem látszik, a ventillátor forog. Gondolom a fogyasztása se lehet gyenge.
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #18391 üzenetére
Most toltam le az első küldetést és bőven 100FPS felett teljesített a játék. Csak az átvezető videók mennek 30fps-el. Első DMC játékom. Zene bejövős és a képi világ is. Volt egy vicces utalás a "régi" Dante-ra.
Külön benchmark-ja nincs?(#18573) kovsol
Van benne valami, mivel az én gépem több pontot csinált, mint i7 2600-al más itt a fórumon. -
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #18572 üzenetére
szerintem inkább azt árulta el, hogy szart nem ér a teszt
-
LicskaiJ
aktív tag
válasz
->Raizen<- #18381 üzenetére
Q9550 3825MHz 12628pont
-
gyuromoj
veterán
válasz
-
Gtaati
őstag
válasz
->Raizen<- #18537 üzenetére
Helló ha jól tudom neked is giga 7870oc-d van? Mivel állítód a gpu feszt? Mert nekem semmivel nem megy sajnos
! Pedig nem lehet rossz darab mert a memóriák is hynix-ek vannak rajta, akkor nem hiszem h pont a tápellátásnál spóroltak volna.
-
Destroyer91
tag
válasz
->Raizen<- #18537 üzenetére
Hát sajnos ebben a progiban sincs voltage control...
Azért nem hinném,hogy olcsó,ismeretlen a VGA-m
-
Destroyer91
tag
válasz
->Raizen<- #18533 üzenetére
Aha,értem,köszi. Viszont nem tudok feszt növelni afterburnerrel,mert hiába pipálom ki az unlock voltage controlt,nem engedi a csíkot állítgatni...
Egyébként mennyi a maximum,még egészséges fesz.? Ha jól láttam,az alap fesz.em jelenleg 1,15 V,ami auto a biosban (gondolom,hogy az mGpu voltage opció az
)
-
Destroyer91
tag
válasz
->Raizen<- #18524 üzenetére
Köszönöm a helpet,a ref. órajelek úgy tűnik,hogy megoldották a gondot...legalábbis minden game-be túljuttam azon a ponton,ahol eddig kékhalálozott...
Viszont,akkor minek van a gyári OC,ha nem bírja? Vagy ehhez kéne növelni a fesz.-t,illetve azt is gondolom BIOS-ban kell,mint a többit,de ott hol és mekkorára?
Valamint nem említettem,de kékhalál előtt gyakran azt szokta csinálni,hogy befagy a kép és kiírja,hogy nem válaszolt a képernyőillesztő,majd helyreállt... és utána jön a kékhalál. Ennek van esetleg valami jelentősége? -
BRIKLY
veterán
válasz
->Raizen<- #18483 üzenetére
Meg "503 - Service Unavailable" nélkülit...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #18450 üzenetére
életem első és utolsó ilyen üzlete, nekem elhiheted. (Y)
-
gyuszaa
őstag
válasz
->Raizen<- #18436 üzenetére
Akkor mehet oda ahonnan származik?
Nem nem, a fekete lyukra céloztam. -
válasz
->Raizen<- #18410 üzenetére
Hát az szép baleset lenne ha te befognál a i5 3470 -eddel egy 4000.en járó i7-2600K -t
mert még az én 3.éves i5-760@4000.MHz -emet se tudod befogni vele!
íme i5-760@4000.MHz
és egy teszt 4400.MHz -en
Az i7.es gépemen meg valami oknál fogva nem hajlandó elindulni ez a progi(rákattintok és nem történik semmi)
így azzal nem tudtam tesztelni sajna
-
gyuszaa
őstag
válasz
-
Majkee84
aktív tag
válasz
->Raizen<- #18410 üzenetére
Mint mondtam, a második tesztnél négy szál helyett csak kettőt hajtott 100%-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mercedes topic
- Időjárás topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest