Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Destroyer91 #55390 üzenetére
Állandóan felmerül ez a kérdés.
MSI afterburnerben. -
Steve198310
őstag
válasz
Destroyer91 #32520 üzenetére
-
Zigi
senior tag
válasz
Destroyer91 #32498 üzenetére
+20% poweren is próbáltad? Nézd meg hátha úgy stabil lesz.
-
lowzor
veterán
válasz
Destroyer91 #32500 üzenetére
Gyári garancia attól még van rá, csak elég körülményes. Ezért nem szabad kunta kinte garival kártyát venni.
-
Steve198310
őstag
válasz
Anno én is egy olyat szerettem volna mint a tiéd. De aztán lett egy kis + maszek aztán jött helyette az Asus HD7850V2 ami egy-két nap után becsikozott azt halál. Lett helyette Sapphire.
Hát feljebb nem is tudod cibálni a feszkót? De lehet szoftveres is akár. Próbáld meg a BIOS frissítést esetleg.
Mikor húztad újra a gépet? -
kovsol
titán
válasz
Vissza kell vinni garanciáztatni.
A gyári órajelet azt vinnie kell. -
HSM
félisten
válasz
Destroyer91 #27027 üzenetére
Mert valamiért vagy letiltották rajta hardveresen, gondolom, hogy ne lehessen túlfeszelni, vagy alapból nem is támogatja a vezérlője. Ezt látatlanban nehéz megmondani, de vannak ilyen karik.
(#27021) N.Ferry: Részemről egy ajánlás a Sapphire 7870 XT karinak.
Logout blogomban van róla teszt is.
-
törölt tag
válasz
Destroyer91 #27015 üzenetére
Megpróbálkozhatsz azzal a fesszel amit írtam (1.056V) , max ha nem jó/fagy akkor feljebb állítod. Én játékokkal tesztelek,BF3-ban pl 1.056V alatt már néha nem az "igazi"
Nem tudom hogy ha trixxel állítod a feszt,akkor lehet mindig azt fogja alkalmazni(2D-ben is). Ezért lenne jobb az MSI AB,vagy az asus progija. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Destroyer91 #27015 üzenetére
Én 0,010 mv-al csökkentettem a feszt aztán teszteltem heaven 4.0 programmal. Így jött ki a végső stabil alapórajeles alulfeszes érték ami a gyári 1,218mv helyett 1,143mv.
-
törölt tag
válasz
Destroyer91 #26998 üzenetére
Szia!
Trixxet nem ismerem,azzal soha nem próbálkoztam. MSI Afterburnert javaslom,ha jól van beállítva akkor engednie kell a feszt állítani!
2D-t nem, csak a 3D-t vettem (jóval kisebbre) le 1.056V-ra. Csináltam neki profilt és 3D-ben simán alkalmazza. Ha kilépsz játékból akkor meg szépen vissza vált 2D-re.De azt hogy mekkora fesz csökkentésre van szükséged, vagy mit bír a kari, neked kell kitapasztalni.
(#27011) kungzi ezzel is csak segítettél Destroyer91nek mert próbálkozhat az újabb verziókkal is. Nekem pl a beta verzió nem jött be,fagyott 1-2 játék tőle. Ezért vissza raktam a jelenlegit.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Destroyer91 #22035 üzenetére
CPU v. GPU tuning van?
-
Gtaati
őstag
válasz
Destroyer91 #18536 üzenetére
Helló! Nekem is ez a problémám, hogy se trixxel, se Tweak-el se AB-vel nem megy, inaktív a csúszka, hogy tudjak fezst állítani a gpu-n! Pedig elméletileg olyan a kártyám mint Darky-é! Giga7870oc Valakinek ötlete hogy miért nem megy és mivel menne?
-
gyuszaa
őstag
válasz
Destroyer91 #18539 üzenetére
-
Destroyer91
tag
válasz
Destroyer91 #18538 üzenetére
Utánanéztem a dolognak,és ahogy olvastam,sajnos a legtöbb 7850-esnél nem lehet szoftveresen állítani a Voltage-t,egyedül talán az MSI-s példányoknál. Több progit is kipróbáltam,több fórumot is átrágtam,mind alapján erre a következtetésre jutottam. Ha esetleg valakinek mégis sikerül,persze ne habozzon megosztani velem
Mindenesetre a kékhalál problémám megoldódott,szóval respect! -
->Raizen<-
veterán
válasz
Destroyer91 #18536 üzenetére
Én 1,3v-ig tudom állítani az én kártyámnál a feszt. Esetleg az asus gpu tweak-ot próbáljad még hátha azzal tudsz feszt állítani. Ha azzal se megy akkor nincs ötletem. A fesz szabályzó abban az esetben valami olcsó kevésbé ismert tipus a kártyán ha szoftveresen nem engedi állítani magát semmivel.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Destroyer91 #18530 üzenetére
Msi afterburnerrel is tudod a feszt növelni. Be lehet állítani hogy a windowsal együtt induljon stb, Nem kötelező a bios mod. Nem tudom mennyi a def vcore értéked. De neked kell kitapasztalni szerintem mekkora fesszel stabil a gyári OC órajelekkel lehet keveset kell adni neki lehet sokat.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Destroyer91 #18518 üzenetére
Szia! Szerintem nem bírja az OC-s órajeleket a kártyád! Két megoldás lehetséges de még így sem biztos a siker.
1: Adsz a gpu-nak még feszültséget.
2: A ref 7850 órajeleit állítod be: 860\1200
A harmadik lehetőség a gari. -
hhx
tag
válasz
Nekem is ilyen hibát dobott ki a Far Cry 3-nál a Sapphire 7850 OC 2Gb-os kártyám 13.1-es driverrel, de ez volt az első, talán második ilyen, és december elején vettem a kártyát.
Mivel lenne érdemes jobban nyúzni a kártyát, hogy kiderüljön hibás darabot fogtam-e ki?
-
odorgg
addikt
válasz
Próbáld meg, hogy eszközkezelőben letiltod az AMD High definition audio-t, hajlamos összeakadni a Realtekes hangdriverrel.
-
Tomix24
addikt
válasz
Gari..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest