- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Acer notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #21738 üzenetére
Azokkal a beállításokkal nem tudom elképzelni a 30 feletti átlag FPS-t, kivéve ha közeleg valami.
-
glspeter1
őstag
válasz
->Raizen<- #21730 üzenetére
De hosszútávon egészséges is ?
Főleg nyáron ?maxxxboy: De nekem alapon 76 fokosa felső 20perc BF3 után.
miresz: Leszedem és futtatok egyet.
Milyen beállításon szeretnéd ?Amúgy így egymagában 98 átlag fps-t produkált egy 24fős TDm-en Noshahr-on. (1920x1080, Ultra, AA post med, AA Off, AA filter 16x, HBAO On)
Egy 7970 (mondjuk Vapor-X vagy Asus DC2) kb. mennyit produkálna ezeken a beállításokon a konfigommal ?
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21680 üzenetére
Nem bánnám ha a konzol átiratok min. így sikerülnének mint a Dead Space 3.Nagyon szép grafika és mindez stabil fps-el.
kovsol : Igazad van jobb lett vna akadást írni.
De ha single-re írjuk a lagg kifejezést valsz. nem a magas pingre gondolunk. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Tudom, de ez még nem mentesíti a fejlesztőket. Számtalan játék megjelenik konzolra és pécére egyaránt és szerencsére nem mindegyik egymagos pécén.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
2013-ban...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21675 üzenetére
Milyen program ez, hogy gyakorlatilag egyetlen CPU-magon fut?!
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21637 üzenetére
No ezt az eredmény írta a srác :
"gpu 925 mhz meg 1225mhz a frumark 1.10.1 essel csináltam és felment 76 fokig és megint kockásodott igen kilett takaritva megis lett pasztázva az tény h a kis ragacsok azok elég szar állapotba vannak "
Mit tehet még,hűtő csere vagy vissza a kártya (ha vissza veszi a srác)?
Ha valaki kérdezné egy 5870-ről informálódtam darky-nál.
Havernak próbálok segíteni.(bocs,hogy itt) -
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21656 üzenetére
Nem remekel ez sem benne túl fényesen.
-
válasz
->Raizen<- #21653 üzenetére
Nem szóltam
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21653 üzenetére
Milyen kártyával tesztelik ami 34 FPS-t hoz a játék alatt?
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #21639 üzenetére
Lehet az AMD a CPU optimalizálásra ment rá és nem a VGA -ra a jelek szerint
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21637 üzenetére
Én a 6870el tapasztalom ezt most, igaz eddig csak AvP Predator küldetésnél fagy be a kép, semmi másnál még játékon belül sem.
Más játéknál meg egyáltalán nem tapasztalom ezt a jelenséget. -
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21632 üzenetére
"hőátadó alkalmatosságok"-on mit értsek?Mit mondjak mit kellene cserélnie rajta?
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21630 üzenetére
Azt írta,hogy az rendben van.
De rákérdezek még1x.
+ nem lehet mondjuk az,hogy a medalt nem futtatja olyan magas grafikai beállitásokon,hogy a kártya "kiakadjon" tőle? -
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21624 üzenetére
50K meglesz?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #21614 üzenetére
Nincs a grafikonon, de gyorsan el lehet helyezni rajta, egy gyors saccolással.
Nagyjából a GTX 570 köré helyezhető, szóval. -
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21592 üzenetére
Én is 7 év után raktam össze egy komolyabb gépet közel 200k-ért október-november folyamán és félek hogy lassan kevés lesz. Ez a dolgok rendje, majd áttérek konzolra ha eljön az ideje és látok benne annyi potenciált hogy jobban megérje, mint az állandó upgrade.
Nekem előd: x2 5600+, 4gb ddr2, 7900GS (HD4670)--->G620, 4gb ddr3, HD4670 -
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #21584 üzenetére
Nem füstölt el, csak kb olyan volt mint egy képregény...
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21580 üzenetére
Én tuti AA nélkül fogom tolni, minden más maxon. 1200/1300 karival. 30fps nekem már elég.
Amúgy meg tuti lesz hozzá Crysis 3 optimalizált driver.csak jelenne már meg magon -
mrhitoshi
veterán
válasz
->Raizen<- #21483 üzenetére
ööö Nekem mintha rémlene valami olyan grafikon, hogy a Radeonok ereje igazán csak élsimítás alatt jön ki. Szóval ez, hogy Nvidia kártya ennyit produkált még nem jelent semmit, mert 7970-nel kellene megnézni.
A másik, hogy számunkra ugyan csak irreleváns, mert nem egy kategóriában játszunk.
Szóval egy 7870-es teszt érdekelne High grafikán + 4xAA, FHD mellett. -
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #21571 üzenetére
Hát... annyira nagy különbség nincs azért köztük szerintem, én nagyon szépnek látom a low-os képet is
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21567 üzenetére
Kis off
Dead Space 3-ban melyik a legmagasabb élsimitási opció?
Fxaa1-(consol),fxaa2,smaa?
Gondolom utóbbi de azért megkérdezem . -
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21561 üzenetére
Na mostmár kiadhatnának ilyen grafikával valami fasza rpg-t vagy openworld játékot, ez az rohanós hentelés már nem az én világom (mondjuk sosem volt)
-
seederking
őstag
válasz
->Raizen<- #21561 üzenetére
Nagggyon meggyőző.
Ez Ultra settings mellett néz ki így?Szerintetek a 7870 mennyire fog megbirkózni vele?
Kicsit durva,hogy "ultra-hoz 7970 kell" -
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #21513 üzenetére
Úgy látszik a játék az innentől kijövő gémekre a gazdagok szórakozása lesz
Mondjuk nem bánom, sok olyan ezelőtti van, amit még nem játszottam ki. A grafikai igényem meg tökéletesen kielégíti a crysis 2 max edition
-
brd
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21483 üzenetére
'hát a textúrák szépek, de igen gagyi, hogy 2013-ban még recés éleket/textúrákat kell nézni...
Mindig "jót" sajnálkozom, amikor Abu85 valami új széria bemutatásakor lelkesen írja, hogy ilyen-olyan szuper AA eljárást dolgoztak ki, meg hogy a motor(ok)ban milyen jól/könnyen lehet implementálni, és milyen szép lesz és hogy ez mennyivel kevesebb teljesítményeséssel jár: csak éppen a játékokat mindig pont annyira sikerül elszúrni sebesség tekintetében, hogy a (VGA-t tekintve) 150k+ HUF-os kategóriával használhatóak legalább 50 FPS-re, FullHD felbontás körül.
(Arról nem is beszélve, hogy a SSAA-hoz képest a legtöbb varázslás egy hányás szintjén mozog.)
-
bombibmw
veterán
válasz
->Raizen<- #21501 üzenetére
Az egyetlen game,ami igazán le tud kötni még ma is és a 7870 is viszi szépen(csak,hogy ne legyen már nagyon off
),persze patchelve,ENB-vel.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21492 üzenetére
ollé, mintha 2007-et írnánk basszus
-
Dealer95
őstag
válasz
->Raizen<- #21492 üzenetére
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #21488 üzenetére
35fps... mennyibe is kerül az a kártya? 150valahány? vagy mi? 2 7870es ára?
na akkor ezzel se gamelek
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #21486 üzenetére
Kompromisszumok kérdése, és szépen fog futni a kártyáinkon. Nem hinném, hogy a beta-nál rosszabbul futna, de lehet tévedek. Max várnunk kell ismét valami csoda drájverre....
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21476 üzenetére
GTX580? Az meg mi?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
honnan a kép?
-
gyuromoj
veterán
válasz
-
stbtamas
aktív tag
válasz
->Raizen<- #21439 üzenetére
Milyen hibáról van szó? NEkem is saphire van 2 hónapja.
-
maxxxboy
tag
válasz
->Raizen<- #21436 üzenetére
Jaja! Jöhetne már
Xboxra már feltettem, de PC-n akarom végigtolni
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #21411 üzenetére
Na majd nyáron beújítok egy jobbféle Z77-es lapot valami harapósabb rammal, és majd megnézzük úgy.
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #21419 üzenetére
"ha puskat szoritananak a fejemhez akkor se kellene attol a markatol semmi."
Azt azért megnézném
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #21355 üzenetére
Most hogy mondod, meglehet a 2008-as nincs fent...
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #21350 üzenetére
Jaja, beteg kissé.
Viszont most bármelyik driverrel is próbálom, Visual C runtime error-t dob. Nem értem...
Valamit elfelejtettem felinstallálni?
-
gyuromoj
veterán
válasz
->Raizen<- #21329 üzenetére
Sajnos nekem nem indul el.
(#21344) aero2zero
1080p+8xMSAA
i5-2300@3.4GHz+HD7870@1000/1200: 11429 pont (81.)i5-2300@3.4GHz+HD7870@1200/1300: 12466 pont (35.)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21339 üzenetére
A nod egy csomó mindenre beriaszt még arra is ami egyáltalán nem vírus!
na ezt adom. nekem is állandóan jelez. hiába kapcsolom ki a fél figyelést
-
viperabácsi
addikt
válasz
->Raizen<- #21339 üzenetére
nekem az innen töltött símán gond nélkül lefutott
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<- #21333 üzenetére
Többszörös kártevőt írt ki a NOD, és autómatikusan indul, úgyhogy töröld!!!!
-
=HG=
addikt
válasz
->Raizen<- #21329 üzenetére
A kedves családtagjaidnak ajánld ! Ne kattintsatok a linkre !!!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21306 üzenetére
Nem baj az. A technika a gépben, a drivereken tekerjenek még egy kicsit, mert elvileg arra fekszenek rá, hogy minél jobban kihasználják a GNC-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21309 üzenetére
nono! nekem még nem volt meg! ne nyilatkozz a nevemben
am jó gém? szép is legalább?! fejtörők benne, menynire "nehezek"?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21271 üzenetére
igen, ez viszont fix
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21262 üzenetére
ez az. bevallom férfiasan... jogos a 2 pont!
-
Dealer95
őstag
válasz
->Raizen<- #21253 üzenetére
A beta-val toltam
Lehet megveszem a Hunter Editiont -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21185 üzenetére
Basszus, én több, mint egy órát mászkálgattam. Beszarás, hogy a napszakok, a felhők sűrűsége, az eső és a szél erőssége is fokozatmentesen állítható! Nagyon jót "kirándultam", és még csak el sem fáradtam...
-
Vunter87
csendes tag
válasz
->Raizen<- #21175 üzenetére
Esetleg arrol nem tudsz e vagy valaki mas itt a forumon, hogy valaki otthon termeszetesen kello ismerettel es tudassal, kicserelte e a kondikat a kartyan es az meg szuntette e a BS gondot?
-
korcsi
veterán
válasz
->Raizen<- #21172 üzenetére
De hát nem is referencia nyákos, ennyi erővel az NV 660Ti is lehet BS-es...
Darky: azért írtam at NV-t
Meg a telóm is BS-el...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21150 üzenetére
hát ja....
szal alaplap cserénél tartok épp, mit látható -
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #21146 üzenetére
nem múlt el, csak nem lett hangberagadás BS közben. és van közben automata restart
most levettem az OC-t és így tesztelek. ennyit tudok tenni.
-
Vunter87
csendes tag
válasz
->Raizen<- #21146 üzenetére
Asrock Z68 professional Gen 3 alaplapom van. minden driver telepitve van hozza amit asrockon talaltam, legfrisebb biost is beleertve.
patex1983 a te hozza szolasodhoz is szeretnek reagalni, igen csak ez lehet a problema, memtest 86 ami kozvetlenul bios utan indul futattam kozel 24 oran keresztul, prime 95-ot szinten majd egy napon keresztul futattam, es nem jott elo a hiba ismerostol kolcson kertem az o 750W os corsair tapegyseget is, teszt szempontbol es tovabbra is elojott a hiba , illetve Win reinsal is meg esett. :/
Ja es meg annyit, hogy a fogyaszto vedelemnek mit kellene mondanom? Hogy foglalkozzanak a dologgal?
(szerkesztes meg hogy Prime95 es memtest alatt 0 hiba fordult elo se fagyas semmi nem tortent, es az integralt kartyaval igaz elege korlatoltan mert 30 a max fps de Diablo 3 alatt se jott elo a BS)
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #21072 üzenetére
Csodás 5let. Kérek infókat h mit nyomkorásszak mert a cpu hőmérséklet nekem is jól jönne!
-
Sondi1986
addikt
válasz
->Raizen<- #21068 üzenetére
Heavent miért ilyen picibe tolja? azt is extreme kell nyomni?
-
Sondi1986
addikt
válasz
->Raizen<- #21059 üzenetére
én is le akarom tesztelni mire kell rámennem a RUN-ra? mert végig megy és előröl elkezdi?
-
V.Dave
senior tag
válasz
->Raizen<- #21055 üzenetére
a valleyban nincs is olyan
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #21053 üzenetére
Már töltődik
Amint hazaérek nézemSzép eredmény!
-
RVR400
veterán
válasz
->Raizen<- #20876 üzenetére
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
->Raizen<- #20962 üzenetére
-
TiX
csendes tag
válasz
->Raizen<- #20818 üzenetére
A Sapphire állítása szerint nem volt ilyen, csak a 7870 Oc-kkel.
http://www.sapphireforum.com/showthread.php?30526-Important-Information-Regarding-7870-OC-and-quot-Black-Screen-quot-issues
"Also be aware that the following statement is ONLY about the HD 7870 OC, not any other card or series."
Tehát csak ezeknél volt ilyen probléma...
-
gyuszaa
őstag
válasz
->Raizen<- #20928 üzenetére
Speed : Az igen jó kártya kockaharcostól.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #20941 üzenetére
"Én sem járok máshova offolgatni meg trollkodni." Ebből a mondatból kimaradt az okoskodni szó.
(#20945) Töki bácsi: A hűtést és a zajszintet is meg kell vizsgálnod meg a teljesítményt is ezeket mérlegre téve el kell döntened melyik a jobb.
-Valamivel erősebb gpu de nagyobb zajszint és melegedés
-Duál ventis hűtő alacsonyabb zajszint és melegedés több gari. -
Töki bácsi
aktív tag
válasz
->Raizen<- #20934 üzenetére
Igen, azt olvasom, hogy Sapphire 7870 adogatja a fekete képernyőket... Viszont egy ugyanebben az árban lévő ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 vagy ez a VTX Tahiti LE lenne jobb vétel?
-
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #20939 üzenetére
Lévén Tahiti-LE típussal kapcsolatos a kérdése, nyilván azt akar venni..így én nem értem, hogy hogy került képbe a sima OC verzió.
Egyébiránt visszavehetnél az arcodból, kezd egy "picit" zavarni a stílusod. Teljesen irreleváns, milyen motyója van akárkinek is, aki adott topikon belül a témában értekezik.. -
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #20934 üzenetére
A Sapphire 7870XT miért is kockázatos?
Ha a rendes 7870(OC)ra érted, nem szóltam..Hamarosan 7870 DC2-V2vel térek vissza a topikba..kockaharcos kollégáé volt, egy kis tesztre beugrik a gépbe..ha már régen ilyet akartam, de végül az ár miatt kimaradt és Sapphire-OC lett..amivel egyébként nem volt gond.
-
RVR400
veterán
válasz
->Raizen<- #20921 üzenetére
Ehh, ti tényleg végig bírjátok várni, amíg lefut ez a teszt többször is? Én már zuhanyoztam, öltözködtem, pakolásztam közben, de inkább nyomtam rá egy bezárást, mert játszhatnékom volt.
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20921 üzenetére
Hm. Kézzel beállítva a dolgokat a tieden szereplőre is ugyanígy a képemen szereplő értékekre beállt. Nem értem én ezt.
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20918 üzenetére
szerk az egész
Az alap bejövő ablakban én is arra raktam, és ja, nem nyúlhattam bele semmibe. Így mentem a tesztre, amiről képet is csináltam. Szóval akkor fura...
-
MZsoltee
veterán
válasz
->Raizen<- #20901 üzenetére
Nekem 870 pontod dob így 1000/1500 7870 myst i5 2500k@4,5Ghz
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20908 üzenetére
Hiába teszem Extreme preset-re, akkor is máshogy állítja be magát, mint nálad...előzőmhöz képest valamivel jobb pontot hozott ez, dehát nem ugyanazok a beállítások mint nálad, így veszett fejsze nyele
De azért ittvan, paraméterek mint az előző hsz emben írtam. (amúgy ennél a processzor beleszámít bármennyire is a tesztbe? )
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20906 üzenetére
Miért is?
Amúgy ha mindenki ugyanúgy futtatja, az legalább ad egy összehasonlítási alapot, gyanítom, ez most a fő cél
-
marcusa
addikt
válasz
->Raizen<- #20901 üzenetére
Miért nem méred le úgy, ahogy kovsol?
Custom preset, extreme, ultra, 8xAA, és FullScreen FHD. -
TSanya
aktív tag
válasz
->Raizen<- #20858 üzenetére
Mindenesetre érdekes, hogy az Ice Storm tesztben lett vagy 8000 ponttal kevesebb az eredményem, illetve a "Fire Strike"-ban kicsit több, a combined 13 ponttal emelkedett.
FuraMindenképp tuningolni fogom a procit, csak utána kell nézzek, miben más egy FX tuningolása...
-
TiX
csendes tag
válasz
->Raizen<- #20647 üzenetére
Az újakból már régen nincs BS-es példány. BS is csak a 7870 OC esetében volt.
http://www.sapphireforum.com/showthread.php?30526-Important-Information-Regarding-7870-OC-and-quot-Black-Screen-quot-issues -
törölt tag
válasz
->Raizen<- #20729 üzenetére
Hát a három a legkönnyebb az összes közül.
Az első kettő az tényleg nehéz volt. Ez inkább akcióra megy, de minőségre is a leggyengébb.
Eladta a játék a horror feelinget. Ettől független jónak számít persze.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #20729 üzenetére
Hát a DeadSpace1 és 2 az parás volt, főleg az 1 volt a legparásabb, három hozzájuk képest csak akciójáték.
Ez a játék amit linkeltél sem lehet rossz, majd megnézem milyen a DS1hez képest, eddig számomra az volt a legborzasztóbb horror az AvP1 társaságával együtt. -
Trebron09
őstag
válasz
->Raizen<- #20647 üzenetére
Milyen error? Erről még nem halottam, nem hangzik túl jól
Akkor majd Asus vagy MSI lesz inkább már-csak a +1year gari miatt is.bogyo112: nem rossz
Szerintetek ha egy 1Gb-os 7850-et vennék az mennyire lenne elég fHD-ba max. (de zömmel 1680*1050-ben játszom). Gép többi része az adatlapon..
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20738 üzenetére
Akkor jófélék
A penumbra-t láttam is már valahol, már a nevét akcióban, de akkor nem néztem meg. Ritka manapság a jó horror játék.
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20728 üzenetére
Majd rákeresek, nem is baj, hogy nem nagy név. Így olcsóak a részei, gyanítom. Túlélőhorrort úgyis rég játszottam már
-
- = Zk = -
félisten
válasz
->Raizen<- #20731 üzenetére
hát, a kövi az lesz... mást nem tudok bakker.
de qrva jó, hogy cseréltem PÉNZÉRT a kártyát erre tessék. tudtam, hoyg ez lesz.. de tudtam. -
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20724 üzenetére
Hm, ez érdekesnek tűnik. És nem is vészesen drága steamen. Lehet erre beruházok, ha mostaniakkal végeztem.
-
Syz
senior tag
válasz
->Raizen<- #20724 üzenetére
Ezt nem ismerem,de igazad lehet.Viszont az ismertebb játékok közül akkor is a Dead Space sorozat a nyerő
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #20717 üzenetére
Intel® Core™ i7-2600K
talán az ő procijából nem hagyták ki -
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20712 üzenetére
Hát, az már másféle félelem
Nem tudom, a horrorhangulat eléggé elkopott olybá tűnik. Pedig volt benne. Régesrég az őri (
) avp 1-2 játékban megvolt. A 2010 es AVP gémben nyomokban (azt sokan rühellik, én a benne lévő jópár blődség ellenére azt nagyon kedvelem, és érdekes mód a colonialhoz hasonló grafon elment a régi 2 magos gépemen amiben egy régi 38xx szériás 512-es VGA van). De oda se neki.
-
GoZoL
senior tag
válasz
Igen, megnéztem, pedig jöhetne ki hozzá egy kis javítás!
-
kovsol
titán
válasz
Nem teszi tönkre, én a 7870XT -re 7970 7950 biost is próbáltam többet is, hátha a boostot el tudom tüntetni róla. Még képet se adott velük, de igp segítségével lazán visszatöltöttem a gyárit. Lényeg, hogy le kell menteni azt ami gyárilag rajta volt és no para
-
GoZoL
senior tag
válasz
->Raizen<- #20708 üzenetére
Sapphire-nak akkor esetleg tudsz linkelni bios-t?
-
Apollo_21
addikt
válasz
->Raizen<- #20703 üzenetére
Gyorsan "megveszem" énis ezt a játékot
Megnézzük milyen -
kockaharcos
senior tag
válasz
->Raizen<- #20703 üzenetére
CPU miatt vagy inkább Vsync?
-
Speed®
titán
válasz
->Raizen<- #20657 üzenetére
Az egy dolog, hogy ki mit ajánl, de azért van a fórum, hogy ha valaki nem jót ajánl, akkor valaki jelezze, nem biztos, hogy jó ajánlat..hogy is lehetne az, mikor tény, az XTk jobban fűtenek, és közben azon a kártyán egy vacak 1 ventis 3 hőcsöves borda van..?
Az, hogy láttál hasonlót, nem jelenti, hogy követendő példa..még a "népszerű" Sapphire 7950em is be tud melegedni, ha meg van kergetve, pedig 4 hőcső nagy bordázat és duálventi hűti..ezek a kártyák már nem a 7870 150-175W kategóriájában játszanak.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
->Raizen<- #20592 üzenetére
Sajnos nincsen vele, de remélem a másikkal jól járok.
-
XaraX
addikt
válasz
->Raizen<- #20572 üzenetére
Ó, így értem.
Nincs mit irigyelni rajta, volt már jobb is ennél.
Igaz, ebben is van még egy kicsi, 1-200 Mhz tud többet is. -
XaraX
addikt
válasz
->Raizen<- #20561 üzenetére
Igen, de 7850 OC, nem 70.
-
XaraX
addikt
válasz
->Raizen<- #20391 üzenetére
Bolti garis, 52 k-ért.
Nem tudom, eredeti terv egy Asus V2 volt, ez csak úgy jött.
Lehet, jobban járok, ha marad az eredeti elképzelés. -
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<- #20377 üzenetére
A total gpu usage:-->Total cpu usage akart lenni. -
Bull1
aktív tag
válasz
->Raizen<- #20377 üzenetére
i3-3220 > FX8150.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest