- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kockaharcos #11026 üzenetére
4X MSAA -val elegendő a 2.giga is ~1600.körül ment (de ezt te is megtudod nézni)
*******************************************************************************************
#11027 Chapel 3.hete mikor eladtam a 7850.et akkor 67.e lett volna egy ASUS 7870DC2 v2 ezt a 7950 Dual-X Boost -ot pedig 73.ért vettem ugyan abban a boltban(iPon) sz.tem nem 6.e el ér többet(az egy dolog hogy azóta ~90.e be kerül tehát nekem egyértelműen jó választás volt, szerencsére jókor voltam jó helyen! -
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #11004 üzenetére
Motor hangjuk van vagy inkabb szel? Illetve milyen fordulattol hangosak? Erdekelne a 7850-es verziohoz kepest.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #11001 üzenetére
+1 az 1,3v-ra emelés nem számít soknak az alapfeszem 1,218v.
A fetek 50 fokról 6x fokra mennek fel ez bőven vállalható. Anno a 4xxx szériás kártyáknak bőven 100 fok felett voltak a fetek és nagyon sok a mai napig megy.
-
válasz
kockaharcos #10922 üzenetére
Tudtommal nem...
-
zolika010
tag
válasz
kockaharcos #10886 üzenetére
Ja és bugos a textúra very high AA-n, de azt elvileg a 11b driverek fixálják.
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #10837 üzenetére
Enyém csak a gpu hőfokra mutat egy értéket és ennyi
Nem kell idegesítenem így legalább magam.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #10834 üzenetére
Az még nem vészes közel sem.
-
válasz
kockaharcos #10834 üzenetére
Dehogy para, 120 fok alatt nem lehet elvileg fizikai karosodas.
Nalam volt mar a 6950@70 VRM-je 112 fokos is. Nem lett semmi baja.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kockaharcos #10624 üzenetére
Nem próbáltam.
Más bf3-ba 50-60%-on pörögnek a vga-k most rakom fel a 12.11beta8-at hátha jobb lesz. -
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10629 üzenetére
Jah.
Inkább a 7770,és a 7850 közötti résre kellett volna kitalálni valamit szerintem.
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #10629 üzenetére
ez ugyan olyan mint a 6870/6850/6790 volt
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10626 üzenetére
Ezt más gyártók HD 7890-nek hívják. [link] Lebutított 7950,Tahiti LE GPU.
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #10591 üzenetére
Ezek a rövidítésekkel mindig sakkoznom kell....de van mikor így sem jövök rá
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10543 üzenetére
BFBC2 multi. Én főként ezzel játszom. [link]
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10513 üzenetére
-
válasz
kockaharcos #10521 üzenetére
Most ki beszélt arról hogy az enyémen menni fog
Direkt nem is írtam hogy 79xx csak azt hogy a jelenlegi 1gpu -s vga -kal tuti nem fog 30.fps felett menni ha mindent max ra tekersz rajta
8970. sz.ted mennyivel lesz erősebb mint a jelenlegi 7970GHZ jó esetbe 25.% al, de lehet itt is sokat mondtam ami nem fog menni a mostani csúcs 1gpu -n az a 8970 -el se fog (25 vs.30.FPS) ilyen játékba legalább fix 50.fps kell hogy élvezhető legyen.
igen igazad van nem mindenki ilyen csóri hogy csak egy 50-70.e res VGA telik neki, de mint a példa mutatja itt is mindenkinek csak HD78xx -e van mert nem telik többre, az hiába kar venni 4.db 8970et
Mondjuk ahogy téged ismerlek te egyből ki fogod próbálni ahogy kapható lesz mert van miből +venned
De most nem is erről szólt a történet hanem nem lehet minden játék olyan kinézetű mind ha filmet néznélde én a részemről zártam a témát...................
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #10513 üzenetére
Szerintem már a BFBC2-nek is jó volt a grafikája,de a BF3-é még rátett egy pár lapáttal.
De a MOH WF-nek is szép a grafja.
De a Cryengine3 motoros Crysis 3-nak is odafigyel a grafja.
-
DeathAdder
veterán
válasz
kockaharcos #10453 üzenetére
Hali.
Neked a 2600k alapórajelen ki tudja hajtani a 7870 cf-t?
Nézted esetleg? -
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #10344 üzenetére
GTX690-et is leveri?
-
Attix82
addikt
válasz
kockaharcos #10344 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a vita 3 fpsről szól. A köv generációs VGA meg már 60 fpst fog tudni alapon.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #10328 üzenetére
Így van 800 mhz-s az alap 7950! Meg ő nem az alap biost használja a kártyájához így eleve nem korrekt az összehasonlítás! Itt jól látszik hogy alig van lemaradva a 7950-től az 1 ghz-s 7870! [link]
Itt pár tesztben ugyan azt a teljesítményt hozza a 7870 oc-m! [link]
Max oc-val meg a 7970-et ostromolja már. Persze a régebbi driverek szerint. [link]
DroiDMester
Kíváncsi vagyok meddig jársz ide vissza trollkodni hogy neked nagyobb e-penised van. -
válasz
kockaharcos #10328 üzenetére
valószínű elsiklottál egy bizonyos BOOST Frissítés kijöveteléről
Szinte az összes 7950 re elérhető az update és mindnek 925/1250 az órajele utána!
és ha megnézed a gpu-z nél a főablakon 925/1375 szerepel(mivel ennyi az alap 7970 es órajelei) ezért vettem vissza 925/1250.re mert ennyi a 7950.Boost órajelei
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #10273 üzenetére
Kemény játék és "csodás" graff....úgy hogy nem csoda...
darky@ : Elindul az,
ha érdekel priviben megírom
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #10202 üzenetére
Biztosan nem használja, mivel az eredményközlő lap ezt is jelzi, mint ahogyan a test. OFF-ot is...
sakal83 : szerintem sem kellene már vita tárgyává tenni....alap eredmények, vagy full. tuning eredményekkel mérvadó a dolog egyébként is
-
S. Szabi
őstag
válasz
kockaharcos #10087 üzenetére
Most nézem az adatlapodat, hogy muzsikál a 7870 Cross Fire?
Az már durva
Szerk.:
Ahh, de hülye vagyok, valamiért úgy emlékeztem 7850 CF-t csináltál ezelőtt, aztán most olvastam vissza
Szóval tárgytalan
Legközelebb nem írogatok emlékezet alapján
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #10083 üzenetére
Pár emberkének nem megy úgy az oc ahogy ő megálmodta a kis világában kb ennyi a történet.
-
Chapel
addikt
válasz
kockaharcos #9870 üzenetére
Látod, még így sem stabil
csucsbicep:Megfordult a fejemben hogy eladom, és veszek valahonnan ahonnan jók jönnek...ha valaki a catalystos tunningal elvan akkor tökéletes. Eddig azt hittem én elvagyok, de b@ssza a csöröm a dolog most már
-
RyanGiggs
őstag
válasz
kockaharcos #9841 üzenetére
Nekem a Fifa11 Vsync-el fix 60Fps, de egy idő után elkezd brutálisan szaggatni,
de akkor is fix 60Fps-t mutat az Afterb.-er! Na? -
soultrapp
senior tag
válasz
kockaharcos #9746 üzenetére
kösz!megvan valamiért ne görgettem lejjebb:-)
te használod amúgy azt?vagy mire jó az? -
soultrapp
senior tag
válasz
kockaharcos #9739 üzenetére
ha már bf3,akkor a felhő adatok szinkronizálását hol lehet kikapcsolni?régen megtaláltam,de most meg nem.
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #9690 üzenetére
A tiéd
De a legtöbb ember ilyen 900mhz-eken használta.
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #9545 üzenetére
De a képen, amit felraktál tuti nincs. Mert a legújabb patch-el nem így néz ki a grafika beállítás ablaka.
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #9480 üzenetére
Patch-eld le, ha alapon hagyod persze, hogy ilyen ótvar, mert úgy még nagyobb zsákutca az optimalizációja
Az 1.0.7 patch-et tedd fel, az a legújabb. -
seederking
őstag
válasz
kockaharcos #9485 üzenetére
Mint ha rémlene valami "graf setting" patch.
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #9482 üzenetére
nekem Xbox360 ra van meg, de ennél még ott is jobb grafikával fut
-
Chapel
addikt
válasz
Cccöö...ezek az igények...megvetted akcióban most?
(Szal eredeti, nem tört ugye? Mert az is lehet crack hiba vagy ilyesmi)Nekem előző vga-val 3-4mp-enként meg akadt, most az újal még nem próbáltam, de vagy 3-4 procival és 3 vgaval próbáltam már, és ilyen problémám sosem volt. Még anno 2 magos E6750+Ati 4850-nel sem volt ilyen baja.
-
Attix82
addikt
válasz
Inkább csak túl igényes vagy.
-
Attix82
addikt
válasz
kockaharcos #9476 üzenetére
Miért nincs igaza?
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
kockaharcos #9355 üzenetére
Hát pedig nem állítgattam
friss win, aero off, beta6 driver.
-
Chapel
addikt
válasz
kockaharcos #9348 üzenetére
Köszi srácok! Amit írtam lejjebb azt ma megvenném, de (talán csúcsbicepsz kolléga, de nem biztos) azt tanácsolták itt, hogy csak a V2-őt vegyem, V1-et ne!
Ezért is kérdeztem hogy mi a difi?Tovább nem rágom a dolgot, ha mégis "ok" a V1 akkor az lesz és pont
Aztán majd jövök azzal hogy "ezt nem is lehet húzni..."
-
seederking
őstag
válasz
kockaharcos #9190 üzenetére
Tudom de engem valamiért foglalkoztad
/ment hsz/asdxv:hát tényleg kár
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #9166 üzenetére
Hát 1225 mhz az elvileg már +42,5 %-os tuning
És lehet, hogy bírna még 1250mhz-et is, ami +45%.
Most visszagondoltam, hogy a 6870-em anno 10% tuningot sem bírt
(#9168) kovsol:
1235 már szép. De guru3d-n van olyan, aki 1300-on hajtja. Azt célozd meg
-
válasz
kockaharcos #9061 üzenetére
No ahogy ígértem 1,30.V os teszt(többet nem adok a GPU -nak) de ez is csak Trémárk kedvéjért, sz.tem 1000/1300.on fogom járatni(azt meg alulfeszelve is elviszi)
itt már azért megjött az étvágya a gépnek a kombinált teszt alatt 490.W ot szippantott ki a konnyektorból (pedig 90+ Gold a táp hatásfoka) Ami viszont érdekes ha alapon járatom durván 20.W al kajál csak többet mint a 7850 evett
-
válasz
kockaharcos #9031 üzenetére
Annyin(1,382.v) BIZTOS hogy NEM! 1,30.v -ig sem igen fogom feltekerni, most így ALAPFESZEN 1150/1600.on(és még mindég nem teszteltem ki mi a vége csak feltoltam 1150/1600.ra) már hozza 7970 GHz Edition teljesítményét ami már bőven elég bármire FHD -ban
-
Tomix24
addikt
válasz
kockaharcos #9044 üzenetére
Jaja, észletlem, és persze örültem is egy pillanatra
-
válasz
kockaharcos #8992 üzenetére
igen 1,382.v a max GPU nak, a vRam -nak meg 1,80.v Amúgy 1,21-v az alapfesz(Boost alatt) mert ha nem kapcsol be a Boost akkor csak 1,08.v(és 850MHz) ot kap a GPU
Amúgy rájöttem mi volt a gond a CPU -val a ramok csak 1560.MHz -en mentek most feltettem 1960.MHz re és egyből 9364.lett a cpu pontszám
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #8997 üzenetére
Persze, mert bugos a Heaven. Ha mégegyszer lefuttatta volna valszeg valós értéket kap.
-
RMZ250
senior tag
válasz
-
kovsol
titán
válasz
nálam akármit csinálok mikor elindítom az elején beakad egyet a heaven lényegtelen milyen órajelen tolom, pedig ssd re van telepítve, hogy még a vinyó töltés miatt se akadhatna meg
-
válasz
kockaharcos #8714 üzenetére
No ma kaptam meg a
Egy gyors teszt(legelső teszt a vga -val koránt sem a vége alapfeszen) semmi babra csak CCC -ben feltoltam 1100/1500 -ra és természetesen DEFAULT CCC vel! és a GPU pontszámot nézni csak mert sajna kezd kevés lenni a i7-860@4300.MHz már ehez a karihoz
És a buzi BOOST miatt a teszt alatt 850-1100.MHz között ingázott a GPU majd megnézem a 2.es BIOS -al hátha abban nincs boost és fix en annyin jár a GPU mint amire belövöm, nameg majd jönnek a fesz emeléses tuningok is a hírekkel ellentétbe tudok emelni-csökkenteni feszt és nem csak a GPU(1,382.v) hanem a vRamok feszkóját is tudom csökkenteni-emelni
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #8961 üzenetére
Így van alt tab alt enter kombó és nálam az fps drop megszűnt.
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #8921 üzenetére
nekem meg 1800/2400
persze unlock után csak
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
kockaharcos #8685 üzenetére
Szep
Csutortokon csatlakozok egy 7870 hawk-al. Remelem megy hasonloan
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #8705 üzenetére
........Gondolom a 7970-et, de te ezt szerintem személyes tapasztalatból jobban tudud
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #8700 üzenetére
Igazából, csak azt nem értem, hogy a 7850, akkor ezen az elméleti síkon, hogy hozza még 1200-on is a 7950-et
Vagyis 7850 1100-on hozza a 7870-et, de már 1200-on a 7950-et????
Érdekes, de akkor tovább latolgatva :
A 7870 DC2-V2 TOP órajelen ( gyári 1100MHz) szinte tunig nélkül, már fogja a 7950-et
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #8692 üzenetére
7850 úgy hozza a 7950 szintet, hogy kap az arácba +40% tuningot a 7950 meg a teljesen alap verzió.
-
válasz
kockaharcos #8688 üzenetére
Minek feszt emelni alapfeszen megy 1100/1700.at, ott meg már 7970 szintet hozza
/De majd kiderül 7850.től nem lehet rosszabb/
amúgy meg inkább ez.... mint 6.e el olcsóbban egy Asus 7870 DC2 v2 ami kb szénné húzva megy annyit mint ez alapon
-
->Raizen<-
veterán
válasz
kockaharcos #8670 üzenetére
Nem csak te benazol. Retek a fizika benne. Az autok ugy kanyarodnak mint egy kamion.
-
Tomix24
addikt
válasz
kockaharcos #8651 üzenetére
Splash action - [link]
Felveszi, és a végeredményt letömöríti amennyire akarod. -
csoty
aktív tag
válasz
kockaharcos #8651 üzenetére
Vegassal megfelelő beállítással meglehet oldani, az nemtudom, hogy tud-e openclt
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #8631 üzenetére
7850-et max 1,225-ig tudja. Csak a 7870-et lehet 1,3V-ig.
-
törölt tag
válasz
kockaharcos #8631 üzenetére
Játékmenüben már minden beállítást végignéztem. Youtube videokon nem látszódott hiba, de játék közben viszont jó nálam is. Thanks.
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #8609 üzenetére
Gondolom alapfeszen, mert az egészen más
úgy . kb. nekem is ilyen értékeket produkál,( 63fok) csak 50% max. ventire szabályozva.
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #8604 üzenetére
Nekem ennyit nem érne, mert itt már azért a V2-est is pörgetni kell rendesen, hogy 1.3mV-on lehűtse a GPU-t 70fok alá. Most jelen esetben 66fok max. BF3 alatt mérve, max. 50% ventifordulat mellett....ez így teljesen korrekt eredmény 7/24-re....de ha valaki max. fesszel használja, ám legyen
darky@ : Power limit +20%-ra kitoltad ?
-
olymind1
senior tag
válasz
kockaharcos #8584 üzenetére
inkább úgy tűnik, hogy a hynix-es tudta meg az eladás témát és ezért bedöglesztette a másikat, hogy maradhasson a gépben
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #8587 üzenetére
én múltkor a intel hd4000 csoda igp vel játszottam míg vártam a vga -ra
starcraft2 -t még vitte mediumon az is
-
odorgg
addikt
válasz
kockaharcos #8587 üzenetére
Az a baj, hogy eddig a CF eggyetlen előnye hogy van másik
-
odorgg
addikt
válasz
kockaharcos #8584 üzenetére
Hynix-et akartam eladni. Bekapcs nincs kép, venti pörög, CF esetén kifagy a win indításnál.
Tényleg csak szopok ezzel a CF-el....
-
válasz
kockaharcos #8569 üzenetére
odorgg kollégának már a 6870CF -el is gondjai voltak. Sőtt emlékeim szerint minden CF -el amit kipróbált! Én is teljesen elégedett voltam az összes korábbi CF. rendszeremmel talán legutoljára HD3870.CF -el volt gondom, de azóta teljesen rendben volt mind a HD4-5-6xxx széria sajnos a 7.es szériából még nem teszteltem CF -et de sz.tem ez is rendben van ahogy te is elégedett vagy vele
*****************************************************************************************
Fisherhun 12.8 óta mindegyik driver FOS! bele értve a 12.8 -at is!(mondjuk 7850 el nálam nincs gond a 12.11b4 -el) valóban a 12.6 de talán még inkább a 12.4 az ami hibátlan!Nálam még a HD5850 el is érdekességet csinál a 12.8 WHQL fogja magát és netezés közbe tiszta fehér lesz a képernyőm, maga a gép nem fagy le mert pl ha zenét hallgatok az megy továbbra is a háttérben de a kép totál fehér és a gép semmire nem reagál csak a RESET gombra
-
Sondi1986
addikt
válasz
kockaharcos #8554 üzenetére
Jó teszt és itt a lényeg: Exteme:
High:
Sok külföldi tesztelő High beállításon teszteli a 100k kártyákat ott persze hogy erősebb az nvidia, de én 100k kártyán max grafikán szeretnék játszani! -
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #8392 üzenetére
lehet vak vagyok, de a fényképen nem látszik sehol a cpu órajele, és kétlem, hogy bárki elkezdi bepötyögni majd a linket a fényképről
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #8388 üzenetére
indíts el valamit, hogy terhelje a procit akkor a képen is látszik, hogy mennyin ment
-
Sondi1986
addikt
válasz
kockaharcos #8385 üzenetére
Aha köszi!
Szép 1350?
Nem megy valamelyik kártyának?
Még jó hogy feltetted iponra ott meg tudom nézni! -
Sondi1986
addikt
válasz
kockaharcos #8385 üzenetére
Mennyin mentek a VGAk?
keszegduda: SAPPHIRE 11196-17-40G HD7950 3GB GDDR5 FLEX jó árban van!
-
odorgg
addikt
válasz
kockaharcos #8379 üzenetére
AMD-s specialitás, mindenkinek nehogymá jó legyen
Am kisebb problémáktól eltekintve most itt is jó a 12.11.
-
kovsol
titán
válasz
kockaharcos #8375 üzenetére
csak néhány embernél bugos, nem mindenkinél
-
tasakos
tag
válasz
kockaharcos #8324 üzenetére
Neked hogy sikerült, feszt állítani? Mert nekem semelyik progival nem lehet, a sapphire 7870 OC-n, ami érdekes, mert itt mindenkinek megy..
-
kisza25
félisten
válasz
kockaharcos #8324 üzenetére
elég gyenge eredmény
-
Winne
nagyúr
válasz
kockaharcos #8090 üzenetére
Nem lehet, hogy tpdlimitbe ütközik és azért dobja vissza?
@(#8091) Speed(R): 1250 MHz-en járatott 7850 és azonos órajelen futó 7870 között vajon mekkora különbség van?
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #8064 üzenetére
Az NV-t néha tényleg nem értem...
Procilimit tényleg nem nagyon lehet 1 4.4 GHZ-es 2500k-nál. -
Attix82
addikt
válasz
kockaharcos #8064 üzenetére
Nem nagyon érezni: itt egy extrem felbontás és beállítás: [link]
-
válasz
kockaharcos #8056 üzenetére
Aida64.el ne törődj az összevissza méricskél még a ~2.éves 5850 -esem se képes rendesen monitorozni!
Aida64 -nél a GPU mag az a ati driver -ből kiolvasott FALS(elvileg referencia fesz érték) a valós érték a GPU VRM az amit kap a GPU fesz nek!
De hogy lásd!
Én át írtam a 5850 -em bios át! Amint látod mind 2D mind 3D nél ALUL van feszelve a GPU, ha megnézed a felső képet ott GPU mag nak 0,95.v ot mutat az aida(mivel ennyi a referencia HD58xx 2D -s GPU fesz) de én le vettem 0,8438.V -ra és az aida GPU VRM és a GPUz is annyit mutat rá (és valóságban is annyit kap ha rámérek multiméterrel a GPU -ra) Load nál(2.ik kép) ott is a GPU mag ra referencia(1,088.v) értéket ír az aida ami az én kártyámnál eleve nem igaz mert az Xtreme karik 1,094.v ot kapnak gyárilag, de én le vettem ezt is a vga bios ában 1,0703.v ra amit szintén a VRM fesz -nél helyesen jelez mind az aida mind a GPUz annyit mutat!
De vissza térve a lényegre GPU-Z(VDDC) és aida64 nél a VRM feszt vedd alapul mert azt kapja a GPU!
-
válasz
kockaharcos #8040 üzenetére
Olyan NINCS hogy VRM feszültség!
Maga a VRM az egy feszültség szabályzó ami a 12.V -ból alakítja át a GPU -nak és a memóriáknak a feszültséget!
Nálad 7870 DCU2 -nél a GPU 5.fázisú a memória pedig 2.fázisú az utóbbi FIX 1,60.v, a gpu meg ugye annyi amennyire állítod vagy ha épp nem babrálod a feszt akkor a VGA -bios ban tárolt érték!Ha a kártyád kijelzi a VRM hőfokot az pedig MOS FET(DrMOS) -ek hőfokát jelzi! Sajnos a legtöbb 78xx nél nincsenek hűtve de sz.tem a V2 -dnél sincs rajtuk borda!
-
CJ3
senior tag
válasz
kockaharcos #8045 üzenetére
Mért nem hagyod csórit nyugodtan
7870 CF-ed van, ne mond már hogy valami igényli
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #8032 üzenetére
En is kiprobaltam megint a 12.11-et, most par napig ment jol, bar a cpu/gpu-nak most is tobb fesz kellett a stabil mukodeshez. Aztan tegnap megint full megkettyent, jatek inditaskor fekete kep, restartkor kelhalal, teljes kaosz. Ugyhogy rollback 12.8, es minden mukodik ujra. Mostmar ez is marad amig nem lesz vegleges.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #8030 üzenetére
Melegebb lesz a kartya, mas bajod nem lesz.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #8028 üzenetére
De vissza kellene vennie. Csak a 3d feszt allitod, a 2d-t nem kellene befolyasolja. Ha 12.11b-t hasznalsz, az sokaknak okozza, hogy nem veszi vissza.
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #7906 üzenetére
Még átgondolom. A megrendelt Alpenföhn Brocken alá tényleg kéne valami tuningosabb proci.
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #7898 üzenetére
Az a baj, hogy 10k-t kéne ráfizetnem egy 2500K-ra, ami OEM, igaz ipon garis. Meg azt írja az eladó, hogy 1,29V-on használja 4,3 GHZ-en, ami nekem nem tűnik túl acélosnak.
(#7896) CJ3:
1150-en alapfeszen?
Biztos, hogy 1,075V az az alapfesz?
Amúgy húzd 1300-ig a memóriát, annyi bőven elég.(#7897) Sondi1986:
2GB-s 7850-el kéne nézni, mert sokat jelent BF3-ban a VRAM. Még MSAA nélkül is simán eszik 1200-1300MB-ot.
-
Sondi1986
addikt
válasz
még hozzá egy alap 860MHz-es példány! Mi lett volna egy VTX3D X 7850-el ami 1000MHz-en jár!
-
CJ3
senior tag
válasz
Most Crysis 2-vel tolom, tegnap kiléptem belőle futott az Afterburner a háttérben 99% volt végig a GPU hajtás.
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #7885 üzenetére
a 7850 is
Még a régi driverrel is, ha 1200-as órajelen van, vagy még annyi sem kell neki, inkább 1100.
-
lowzor
veterán
válasz
kockaharcos #7882 üzenetére
Már amikor kijött a 7850 (tudom, hogy a 7870-ről volt szó) és 70k-ba került, akkor is jobban megérte azt venni, mint a GTX 570-et. Alapórajelen hasonló teljesítményük volt, de tuninggal már nagyon verte a 7850. A fogyasztásról és melegedésről már ne is beszéljünk.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
kockaharcos #7874 üzenetére
Attól függ milyen játékban.. Átlagosan 10%-ot mértek ki.
-
glspeter1
őstag
válasz
kockaharcos #7854 üzenetére
Nagyon szép értékek!
A maximumnál elég nagy a dif.(bár csak Január lenne már.
)
-
kockaharcos
senior tag
válasz
kockaharcos #7854 üzenetére
Gulf Of Oman 64 fős
HD7850 Crossfire 1000/5000MHz cpu: 2600k 4,2GHz
Frames: 40153 - Time: 500000ms - Avg: 80.306 - Min: 52 - Max: 162
HD7870 Crossfire 1000/5000 cpu 2600k 4,2GHz
Frames: 45254: Time (ms),500000 Min: 56, Max: 139 Avg: 90.508
tehát Clock to Clock így néz ki multiplayerben
Beállítások: 1920x1080 Ultra,FOV90, minden max
-
Tomix24
addikt
válasz
kockaharcos #7815 üzenetére
Itt a PH listán. B4l!nt névvel, mivel a fő gép az övé, én csak a VGA-t adtam hozzá
Itt kell kérni a felkerülést, [link] Saját topikja van, és szabálya a tesztnek.PL Morfológia On.
Ide lehet felkerülni, kombinált lista. Kicsit kavart, de azért lehet szűrni: [link]
Itt lett második a 7850 szériában, tehát a 7850-esek közt, bár jónéhány 7870-et is megevett: [link]
-
TomiLi
addikt
válasz
kockaharcos #7771 üzenetére
ventilátor is leég így
Késő van már!!!
- mondjuk mindjárt nyerünk egy órát!!!
Ügyes, nem semmi azért az a 10 fok!!!
-
miresz
veterán
válasz
kockaharcos #7740 üzenetére
-
Alpachino
veterán
válasz
kockaharcos #7740 üzenetére
Látom neked is kötve volt a kezed, dizánj szempontból is...vagyis vétek lett volna egy kék nyákos 7870-et a konfigba biggyeszteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OpenMediaVault
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest