- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
DroiDMester #8573 üzenetére
Sajna BF3-hoz nem az igazi, a microlaggos dolog miatt. 1 kártyával megy szépen. igaz nincsenek az FPS-ek az egekben, de legalább nincs microlagg. Am nem túl olcsón tettem fel az apróra, szóval az is lehet még a nyakamon marad a CF
Mindenesetre kitesztelt darabról van szó, az új szériák meg mint tudjuk nem a legjobbra sikeredtek, ahogy azt a fenti hsz-ek bizonyítják.
És így alaplapot sem kell cserélnem a CF miatt, mert sajnos léghütéshez CF-hez ez kb használhatatlan hosszú távon, viszont egyébként teljesen elégedett vagyok vele.
-
kovsol
titán
válasz
nekem a 3870CF nagyon jól működött, szépen skálázódott is. source motoros játékok esetén kellett kikapcsolnom ott volt szívás csak, viszont az aggasztó a 7850/70 CF el, hogy nagyon CPU igényes és szerintem inkább ez már a full hd fölötti felbontásokra való holmi.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Igen, ha nem így lenne én is meneszteném, nem kínlódnék feleslegesen, pláne gtx680/HD7970 után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest