- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxxboy
tag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
Szerintem hamar előjön a hiba. Azaz ha kb. 1 napig nyúzod, teszteled, akkor tuti ki kell, hogy derüljön. Amúgy ha megnézed a vga-d hátulján a felforrasztott kis kondikat, akkor lehet látni, hogy jó-e vagy sem. Ha mind szépen párhuzamosan áll akkor jó kell, hogy legyen. Viszont ha van ferde, eltérő felforrasztású akkor lehet BS-es lesz. Volt erről szó valahol, olvastam külföldi fórumon. üdv.
-
V.Dave
senior tag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
de lehet szoftveres gond is ezt találtam ha belenézel a registry-be meglehet nézni hogy bevan-e kapcsolva szoftveresen:
you can edit this setting from windows registry, and for me the key is
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0003\EnableUlps
set 1 to enable ULPS
set 0 to disable ULPS -
V.Dave
senior tag
válasz
RyanGiggs
üzenetére
nálam működik de nagyon lutri az egész, én úgy vettem észre ha azt akarod hogy kikapcsoljon a ventillátor nem lehet aktív ablak az asztalon, msi afterburner (vagy egyéb monitorozó szolgáltatás) programfutás a háttérben, a windowsos buborékos értesítés is felébreszti, vagy éppen az utorrent letöltés értesítője, vagy ha a háttérképed automatikusan változik az is felkapcsolja a ventiket.
Sőt én arra gyanakszom a vírusírtó is felkapcsolhatja ha valamit elkezd babrálni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi