Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkac79
tag
válasz
DNS_65 #27321 üzenetére
Szia!
Igen, az 560Ti valahol az 5850 és az 5850CF között van teljesítményben, viszont amiről sosem írnak a tesztek és a fórumozók is keveset beszélnek, hogy logikátlanul hangzik és megmagyarázni sem tudom, de valahogy az 560Ti alacsonyabb FPS értékkel is játszhatóbb, mint az 5850CF bizonyos esetekben. Valahogy mindezek ellenére is folyékonyabbak a játékok. Lehet, hogy az a bizonyos mikrolag okozza, nem tudom sajnos, de például nálam a Philips LCD TV-n az Ati kártyáival nem tudtam használni Vsync-et, mert azonnal játszhatatlanul megnőtt az egér késése, vagy az inputlag lett nagy. nVidia-val ez a probléma teljesen megszűnt és azért 37"-on játszva nagyon nem mindegy, hogy mennyire esik szét a kép. Ezen kívül a CF leváltásnak az volt az oka, hogy pont azok a játékok nem remekeltek CF alatt, amiket játszottam/játszok, sőt némelyik rosszabb volt CF alatt, mind egy kártyával (Race07, Dead Island). Kétségtelen, hogy a BFBC2 száguldott CF alatt és a BF3 is jobban ment, de ettől sajnos nem mentek jobban a kedvenceim. Majd ha megengedhetem magamnak, akkor megpróbálkozom egy SLI-vel is.
-
Qkac79
tag
válasz
DNS_65 #27317 üzenetére
Szia!
Nekem volt 2db Gigabyte 5850 CrossFire-ben és annó én is utánanéztem ennek, de a kártya leírásában is benne van, hogy gyakorlatilag mindkét verziót használhatod, nem lesz belőle gond. Használtam 3-4 hónapot 2 kábellel, utána pedig ennél sokkal többet 1 kábellel és valóban semmi különbség nem volt. Sem rosszabb, sem jobb. Úgyhogy szerintem fakultatív, én végül 1 kábel mellett döntöttem.
-
Vigneau
félisten
-
válasz
DNS_65 #20096 üzenetére
+50-60.% gyorsulásod meglenne sz.tem szinte minden játékban!
6950.?
Hát alig gyorsabb (15.%) mint egy 5870.es! még nem éri meg venni olyan karit majd ha 45.ért kapsz majd akkor lesz érdemes venni! Én inkább azt mondom vegyél használtan 5850.et 33-35.ért kapsz már itt az apróban jobban jársz és úgy jó 30.% al a 6950.felett leszel teljesítménybe!
-
válasz
DNS_65 #19746 üzenetére
Természetesen menne minden gond nélkül! és adott szérián belül lehet használni vegyesen ( 38xx, 48xx, 57xx, 58xx, és így tovább) CFX-et! tehetnél be 5850 mellé még egy 5830.at is! és természetesen 5870.et is!
És sokan abban a tévhitben élnek hogy 2 nem egyforma teljesítményű kártyát kötnek CFX be akkor a gyengébbik kártya teljesítményén fog üzemelni az erősebbik kártya is ez NEM IGAZ! Mind 2 kártya a saját órajelein és sebességén üzemel!
5850+5870 es CFX nem nagyon éri meg most jobb vétel egy 5850 XTREME mint egy használt 5870.es!
-
F e Z o
veterán
válasz
DNS_65 #19746 üzenetére
A kisebbik ez esetben az 5850 sebességre fog csökkeni a nagyobbik kártya. Tehát 5870+5850 = 5850CF
(#19745) MZsoltee : Xfire helyett crossfire. Egyébként már csak az kellett volna, hogy kapjanak mellé még egy MW2 kupont is a kedves xtrem kártyatulajok. Így is jó árban jutottak hozzá.
-
Speed®
titán
válasz
DNS_65 #19563 üzenetére
Nyilván a min. fps is növekszik. CFX vs. 1 VGA..ha olyan cuccal játszol, amihez van értelmes támogatás, jó áron brutál teljesítményt kaphatsz..egyéb esetben csak a szívás van vele..2db 5850 CFXben harapós, 70ből megvan és lever minden 1GPUst..ismétlem, ha minden oké a CFXel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest