Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
csongi #22081 üzenetére
Hát sajnos nem tudom feloldani a +2 magot, de nem lenne rossz tényleg!
Egyébként nem tudom, amit betettél Ultra lapot, ide meg az enyém közt mi lehet a különbség? Közben megrendeltem egy Phenom X4 840-es procit, 3.2Ghz-en megy. Hát ez a max amit tudok tenni, hogy jobban mennyen a kártya. Néztem pár tesztet ezzel a 840-el, és állítólag 3.8Ghz-ig bírja a húzást. Hát ha nekem 3.6-on megy, szerintem már az jó lesz!
Mondjuk az L3 hiánya nem tudom majd mennyit fog levenni a teljesítményből, de hát BE meg nagyobb procik nem mennek bele a lapba már. Most meg komplett cserét meg nem akarok már! Itt van egy [teszt] a prociról. Itt meg a lapom proci [támogatottsága] érdekes, nincs benne a 840 csak a 820. Remélem menni fog benne a 840es!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest