- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
albinolynx #28127 üzenetére
köszi
-
DiceBlade
aktív tag
válasz
albinolynx #28113 üzenetére
alapjáraton kb. hangtalan legyen, játék alatt pedig ne visítson
elviselhető? -
cellpeti
nagyúr
válasz
albinolynx #28022 üzenetére
köszi, már mindegy átvertek...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
albinolynx #27968 üzenetére
Köszi, de aleister közelebb van
-
MZsoltee
veterán
válasz
albinolynx #27848 üzenetére
Mire használod, ahol elég az 5850es mellé a sempi? MErt nekem pl játékokban a 3Ghz-esn hajtott phenom x4 se volt sok alá..
-
Remus389
veterán
válasz
albinolynx #27848 üzenetére
akkoris bűn ilyen kareszok alá ilyen gagyit rakni
Oké én is egy tuningolt E5200-zal hajtom.az 5850-esem , az olyan közepes, de sempronnal? egymagos?
az se jó ha drága i7-est veszel alá, mert full hd-ban előbb fogy ki a videokareszbol a szusz, nyilván
de ez a másik véglet....
-
Remus389
veterán
válasz
albinolynx #27844 üzenetére
komolyan sempront raktal 5850 CF alá??? en se gondolom hogy jatekra kell az eros processor, de az tényleg túlzás
legalább egy ketmagos athlon2-t de inkább phenomot , ha két ilyen videokareszra volt pénz, akkor van pénz egy 10k-s athlonra vagy 20k-s phenomra
-
Leslie1984
tag
válasz
albinolynx #27844 üzenetére
Hát nem a táp az tuti. De ha driver lenne akkor fingom sincs hogy melyik az amivel normálisan működne. De azt nézem hogy elvileg ez OC változat és 875-nek kéne lennie az alap frekinek. Ehelyett csak 850-et lát és azt sem hajtja ki
.
-
Zoo123
senior tag
válasz
albinolynx #27834 üzenetére
"MSI-nél nincs VDDC temp"
Akkor az nem referencia kártya, azért nincs!
"Sapphire-nál pedig 84C fok fölé nem megy - ergo jó lesz."
Igen, az teljesen jó érték
-
Zoo123
senior tag
válasz
albinolynx #27832 üzenetére
GPU-Z programban a sensors fülön, alul VDDC temperature lesz az, alapon 30-40 fok, terhelve 60-100 fok közötti érték szokott lenni.
"Ha a teljesítmény - amd overdrive alatt felhúzhatnám 100%-ra a ventilátort, nekem tökéletes lenne."
Használj MSI Afterburnert ott kártyánként vezérelheted a ventilátor(ok) fordulatszámát, egyedi profillal hőmérsékletfüggő ventivezérlést is csinálhatsz.
-
Zoo123
senior tag
válasz
albinolynx #27822 üzenetére
Referenciahűtővel gyári ventivezérléssel Furmark ill egyéb powervírus program alatt teljesen reális értékek.
De ne izgulj, 100 fok alatt nem lesz semmi baja, inkább azt nézd meg hogy a VRM hány fokos, az max 120 fokig bírja, de 100 fok fölött annak sem egészséges.
Ha sokallod ezeket az értékeket akkor tekerd följebb a ventilátor fordulatszámát, vagy cserélj hűtést. -
HSM
félisten
válasz
Ekörül megy a gyári ref, olyan 85 foknál indítja be a ventit, és elég meredeken emeli a fordulatot.
Könnyen orvosolható, Afterburner-el csinálsz neki ventiprofilt, és máris nem megy 80 fok fölé.
Nálam a furmark 55-60A áramfelvételes beállításban, 50%-os ventivel megtartja éppen 80 fokon.
De játéjban a 75 fok bármikor tartható max 42%-os ventivel. -
JohnnyX
őstag
válasz
albinolynx #27824 üzenetére
Na, este megnézem én is.
(SAPPHIRE HD 5850 Xtreme) -
Grave_444
nagyúr
válasz
Nekem is 90 fok körül volt kb 5-10 perc furmark után.
Játék alatt viszont 75 körül megáll.Szerintem normális értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest