- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Gaboman #5386 üzenetére
Ne mondd már meg neki, hogy mit hogyan kellene látnia...
Elég az, ha a képkockák nem egyenletes időközönként követik
egymást, máris oda a folyamatosság élménye. (Persze van aki
nem érzékeny erre, s bőven el van 30-40 körül ingázó FPS-sel.)
Mondjuk azok valszeg nem vesznek HD5850-et, mert minek. -
->Raizen<-
veterán
-
-
válasz
Gaboman #5124 üzenetére
a +2 mag a Crysis-nak nemigen számít, a Penryn vs Conroe architektúra talán +10-15%, amit az órajellel kb. kompenzálsz is. szerintem valahol van vmi gond a rendszeredben, lehet driver, lehet nem stabil memória (kicsit több info kellene róla, FSB, szorzó, timingek, tRD), vagy esetleg nincs jól bent a VGA, és kevesebb PCIE sávnak érzékeli az alaplap.
Cyberpunk: elég az 5870-nek a PCIE-2.0-ból 8 sáv, minimális hátrány van belőle, nemrég mértem le
-
-
zuchy
őstag
válasz
Gaboman #5091 üzenetére
Valszeg szoftveres probléma áll fent. A hardver az jó.
Csak elég vicces, hogy pont a crysis-nál, ami egy elég VGA gyilkos, nem is kell alá szuper erős proci.
Amúgy én is ilyen procihoz vennék HD5870-t 1680x1050-re. Mondjuk az enyém megy 3.7-t is.
Lehet, hogy lesz valami procilimit, na de 8800GT után sokkal jobb lenne...(#5088) barks: Lehet még azt a procit húzni, vegyél egy erősebb hűtőt rá, ha még nem vettél és a gyári van rajt.
-
losi73
senior tag
válasz
Gaboman #5023 üzenetére
hali végülis minden ok vele eddig pár játékot probáltam, minden ok volt velük és mennek 1920x1080 -as felbontásal minden maxon de ezt a gtx is tudta,remélem a jövöben több elönye is lesz a cserének,és itt nem a fogyasztásra gondolok
gyárilag 765/1125 megy a kari,huzzni még nem probáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest