- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
CheaterBandi #5137 üzenetére
Telepitö lemez ki... mert ott más a gond... elöször szépen egyesével cserélgesd a ramokat,aztán nézd meg minden kap-e rendesen áramot...a vga-t is vedd ki,majd vissza... közben böszül cmos restelhetsz amikor csak tetszik... jut eszembe biosba bejutsz???
Csak csendesem jegyzem meg,miért ezt a lapot vetted?Vettél volna inkább egy E8400-et meg egy jobb P45-ös lapot...tudom most már mindegy...
Ahh lapot elnéztem P5KPL-re nem szóltam... ezt az idióta asus számozást...#5141) CheaterBandi
Hát ha biosban benn vagy akkor szinte biztos jó az alaplap...és a táp is valószinu... marad a RAM és a vga... a ram beállitásait idözités feszkö stb kézzel be kéne löni... nekem a kék halál miatt ramnak tünik.. de lehet vga is még... ha F8-al be tudsz menni csökkentett modban akkor drivercleanerral le tudod szedni a vga drivert... és ha ugy bootol akkor vga...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
CheaterBandi #5137 üzenetére
Végig is vitted,mert az utolsó pályák a durvák benne,ha ott sem akadt akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest