- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ma hoztam haza igaz kissé viseltes dobozban az utánpótlást. Sapphire 4890-et váltott egy MSI R5850 OC edition (3D alapórajelek 765/1125). Tudom nem helyes gyakorlat, de kísérlet képpen fennhagyott 9.12-es hotfixes Catalyst indította a kártyát.. Elsőre nem volt minden ok, de ez valószínű inkább az időközben a gépben járt PCI-os videokártyának volt köszönhető.. újraindítást követően már sokat javult a helyzet. Látszott a teljes FullHD felbontás, csak kicsit összenyomva. Ezt Catalystból orvosoltam.. Az overdrive funkciónál viszont még a 4890-es 3D-s órajelei voltak, így ott az alapbeállításokat be kellett tölteni. Lényegében ennyivel úgy tűnik minden rendben is van.
Futtattam gyorsan egy 3Dmark06-ot. 1280x1024-ben alig múlta felül a 4890-est 16800 helyett 17700 pont körül hozott, de a minimum fps-ek magasabbak voltak, gondoltam jobban megizzasztom, hogy látsszon a kártya ereje, és 1920x1080 8xAA mellett újra ráküldtem. Na itt már brillirozott.. a 4890-et (11300) 41%-al verte és 15980 pontot kapart össze!(fennhagyott driverrel alapórajelen)
A heaven teszt az alábbi eredményt hozta [link] Azért megjegyezném, hogy az átlagos 30 feletti érték ellenére a sárkányos résznél 16 FPS-ig esett vissza. De legalább látni rajta a dudorokat!
Nálam eddig(2 órája van a gépben kb..) még semmi szemetelés sem 2D-ben, se 3D-s csíkozás nem látszott.. (kopp-kopp)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- SAPPHIRE PULSE Radeon RX 7800 XT GAMING 16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest