- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
DrJános
üzenetére
"nagy proci van a gépében és 1 gb ram"

Hatalmas gép lehet 1 egyész giga rammal
Szerintem a felsorolt játékok közül bármi megakasztja (márcsak a 1gb mem miatt főleg, hiába van neki erős procija, mondjuk mi neki az erős proci,E1200 mert dupla magos
, és a vga-ra is kíváncsi lennék!), de főleg az ARMA2 és a Crysis lesz az igazi, olyan diavetítés lesz, hogy gyerekkorában nem látott olyat és még élsimítás sem kell szerintem!Bírom az ilyen embereket amúgy, bemennek a HEHÓBA (tesco-ba,egyik tanárom monta így!) és ott jó drágán vesz egy integrált vga-val szerelt gépet és azthiszi jó is mert drága volt, valamilyen szinten sajnálom az ilyen embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és a vga-ra is kíváncsi lennék!), de főleg az ARMA2 és a Crysis lesz az igazi, olyan diavetítés lesz, hogy gyerekkorában nem látott olyat és még élsimítás sem kell szerintem!