Hirdetés
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zseko veterán Na, megvan az utóda a 3850-es kártyámnak  Már csak emberközelibb áron kell hogy adják, igaz én még nem vettem videókártyát 25e-nél drágábban Már csak emberközelibb áron kell hogy adják, igaz én még nem vettem videókártyát 25e-nél drágábban De mivel most már kezdem unni a közel évenkénti kártyacserét, lehet egy ideig ez lesz az utolsó bővítés, és így lehet nem várok annyit és 45-50e körül már bevállalom De mivel most már kezdem unni a közel évenkénti kártyacserét, lehet egy ideig ez lesz az utolsó bővítés, és így lehet nem várok annyit és 45-50e körül már bevállalom 
 Figyelembe véve, hogy ez az új kártya nem kicsit erősebb a 3850-esemnél, szerintem nekem megéri. Ha így folytatódnak a játékfejlesztések, akkor akár esetleg 4 évet is kibírhatok, mire megint érdemes lesz cserélnem (mondom ezt annak okán, hogy pl. a Wolfenstein és a COJ2 is elfut a mostani kártyámon 1920-ban - persze AA és AF nélkül), és még az újabb DX11-es játékokkal is játszhatok.
 És mivel nincs rámkötve paks így fontos hogy mennyit fogyaszt a gépem, ezért inkább veszek 45-50e-ért egy 5850-et, mint 25e-ért egy 4850-et. Remélem egy PhenomII 905e elég lesz majd azért alá (a mostani 4850e-től biztos mindenképp így fontos hogy mennyit fogyaszt a gépem, ezért inkább veszek 45-50e-ért egy 5850-et, mint 25e-ért egy 4850-et. Remélem egy PhenomII 905e elég lesz majd azért alá (a mostani 4850e-től biztos mindenképp ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Adobe Photoshop
- BestBuy topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Már csak emberközelibb áron kell hogy adják, igaz én még nem vettem videókártyát 25e-nél drágábban
 Már csak emberközelibb áron kell hogy adják, igaz én még nem vettem videókártyát 25e-nél drágábban  De mivel most már kezdem unni a közel évenkénti kártyacserét, lehet egy ideig ez lesz az utolsó bővítés, és így lehet nem várok annyit és 45-50e körül már bevállalom
 De mivel most már kezdem unni a közel évenkénti kártyacserét, lehet egy ideig ez lesz az utolsó bővítés, és így lehet nem várok annyit és 45-50e körül már bevállalom 
 így fontos hogy mennyit fogyaszt a gépem, ezért inkább veszek 45-50e-ért egy 5850-et, mint 25e-ért egy 4850-et. Remélem egy PhenomII 905e elég lesz majd azért alá (a mostani 4850e-től biztos mindenképp
 így fontos hogy mennyit fogyaszt a gépem, ezért inkább veszek 45-50e-ért egy 5850-et, mint 25e-ért egy 4850-et. Remélem egy PhenomII 905e elég lesz majd azért alá (a mostani 4850e-től biztos mindenképp