Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Áh, mióta átnevezték Visionnek és megváltoztatták a felületet, nem boldogulok.
Egy évig nVidiám volt. Profilállítási módot nem látok az Afterburnerben, erről beszélek. Pedig végignéztem minden fülön. De végülis mindegy: a Giga cuccával működik, fasza ez így is. Nem hiszem, hogy lenne értelme a feszemelésnek, egyrészt macerás beletúrni a biosba, másrészt a ramok már 1125-ön is szemetelnek, így hiába emelem a GPU órajelét. Így megvan a 15% tuning, elég az.. Antituning a kártya, ez van. Nem hinném, hogy a tápom lenne kevés, a 460 simán ment, mint a mérgezett egér, pedig fogyasztásban elvileg rosszabb.Száni: hallod, ez nagyon furcsa. Neked is két ventis Giga OC van akkor elvileg. Namármost, nálam automatikus a ventiszabályzás, és egyáltalán nincs hangja a kártyának. Onnan tudom, hogy amikor nem ment a 2d profil, 59%-on forgott a venti, most 46%-on. Kipróbáltam a Giga programjában, ott manuálisan is lehet állítani. 100%-on nagyon hangos, de hál'istennek sosem kellett. Akkor az enyém buherált, vagy a tiéd szériahibás?
P.S. A rohadt Crysis megint kicseszett velem. Igaz, hogy max grafika és 4x élsimítás, de a kikötős pályánál azért mocskosul be tud lassulni. A benchmark nem ér semmit. 50-et mértem vele, az a játék végére jó ha megvan 20...
Mértem 18 fps-t is, és percekig tartott, nem csak egy swappelésig. Ellenben az agyonbírált Crysis 2 dx11 Ultra+Textúrák tökéletesen fut a monitorom natív, 1440*900-as felbontásában. Tudom, hogy elrontották, és hogy nem hatékony a motor, de még mindig jobban fut, mint a 4 éves előd. Igaz, rondább is, ha engem kérdeztek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alkoholista nevelde
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy évig nVidiám volt. Profilállítási módot nem látok az Afterburnerben, erről beszélek. Pedig végignéztem minden fülön. De végülis mindegy: a Giga cuccával működik, fasza ez így is. Nem hiszem, hogy lenne értelme a feszemelésnek, egyrészt macerás beletúrni a biosba, másrészt a ramok már 1125-ön is szemetelnek, így hiába emelem a GPU órajelét. Így megvan a 15% tuning, elég az.. Antituning a kártya, ez van. Nem hinném, hogy a tápom lenne kevés, a 460 simán ment, mint a mérgezett egér, pedig fogyasztásban elvileg rosszabb.
Mértem 18 fps-t is, és percekig tartott, nem csak egy swappelésig. Ellenben az agyonbírált Crysis 2 dx11 Ultra+Textúrák tökéletesen fut a monitorom natív, 1440*900-as felbontásában. Tudom, hogy elrontották, és hogy nem hatékony a motor, de még mindig jobban fut, mint a 4 éves előd. Igaz, rondább is, ha engem kérdeztek.